Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ


αναγνώστης

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, γιατί είμαι πιστός.

Αλλά αυτό που μου λέει ο λογισμός είναι γιατί αυτός ο Γιώργος θα πήγαινε στο Άγιο Όρος αφού βγάζει σπυράκια και μόνο που πάει Εκκλησία; Είναι ο τυπικός άνθρωπος που δεν θα πάταγε πόδι στο Άγιο Όρος, αυτό είναι προφανές.

Από την άλλη βέβαια εμείς μόνο άνθρωποι είμαστε και δεν ξέρουμε τι γίνεται στην ψυχή του καθενός. Μπορεί και το δαιμόνιο που αναφέρεις να τον έστειλε εκεί όπως κάνει και με άλλους...

Άν είναι αλήθεια, τότε είναι τρομαχτικό, αλλά δεν το ξέραμε ότι πάνω πάνω στην πυραμίδα είναι όλοι δαιμονισμένοι έτσι και αλλιώς;

Ανώνυμος είπε...

Εγω απο την αλλη επιδη ειμαι πιο πιστος απο σενα δεν το πιστευω με τιποτα γιατι πολυ απλα κανενας ανθρωπος του Θεου και ειδικα στο Αγιο Ορος δεν θα εκλεινε την πορτα καταμουτρα σε συνανθρωπο που εβαλε σε πειρασμο ο σατανας αλλα θα τον συνεδραμε ωστε να το ξεπερασει.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, ο ΓΑΠ δεν ειχε παει γιατι ηταν θεοσεβουμενος. Ηθελε να χρησιμοποιησει τον ιερωμενο ως μέντιουμ! Αντι να πάει σε χαρτοριχτρα, πηγε εκει γιατι του ειχαν πει οτι ο γερων εκανε σωστες προβλεψεις.
Η μανα του τον εστειλε γιατι βιαζοταν για το αποτελεσμα.
Ναι, τόσο κυνικη ειναι η οικογενεια Παπανδρεου. Χρησιμοποιει καθε μεσον για να κανει τη δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστουμε για το βίντεο!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη πήγαινε ποτέ ο ΓΑΠ στο Αγιο Ορος..Παρατραβηγμένη η ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

1:26 π.μ.
Σαν πλανεμένος ο Τζέφρι, πιστεύει ότι όλα έχουν να κάνουν με την μαγεία, είτε τάχα μου λευκή, είτε μαύρη, που είναι το ίδιο

Ολοι οι πολιτικοί έχουν τον ΜΑΓΟ τους, ο Τζέφρι έχει έναν Ινδό τον Ροστάν, ( http://www.youtube.com/watch?v=oSk3SIAV-hI ), Ο Καρατζαφέρης έχει έναν Σάκη από τα Εξαμίλια Κορίνθου

Ανώνυμος είπε...

εχω διαβασει οτι η γυναικα του ειναι πιστη ορθοδοξη και θεοσεβουμενη..για τον γαπ ορκο δεν παιρνω..ομως ακομα και να μην θελω να πιστεψω το στορι ολη η πολιτικη του σε ολα τα θεματα μονο κατα του ελληνικου λαου ειναι..λες και "κατι" του βαζει ιδεες για το πως θα μας παιδεψει..

π.Κωνσταντινος Παπαγεωργιου Καντζας είπε...

ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Ανώνυμος είπε...

eyxaristoume

Ανώνυμος είπε...

1.35 ΕΧΕΙΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ. ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΙΚΗ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ....ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ, ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:04 λες σκληρος,αποτομος,αυστηρος..κι αν ειναι αληθινος?κι αν θελει να σε προφυλαξει και ειναι ετσι??ουτε τον ανθρωπο γνωριζω,ουτε ξερω η ιστορια αν ειναι αληθινη.Βαλε ομως κι ενα αν στον λογισμο σου μηπως κι αυτος ο μοναχος θελει πραγματικα το καλο των ανθρωπων και ειναι ετσι.Εξαλλου ολα τα δαχτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια..

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ..ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ..ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σώσον κύριε τον λαόν σου και προφύλαξον τη πατρίδα μας από Μασώνους,απατεώνες,ψεύτες,δαιμονόπληκτους,κακούργους.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΠΑΛΙΜΙΤΝΤΑΟΥΝ ΕΦΡΑΙΜ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ή ΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ )ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΦΑΓΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα είδε ο γέροντας το δαιμόνια και χέστηκε επάνω του. Συγνώμη ρε παιδιά δεν χλευάζω την ορθόδοξη πίστη αλλά η ιστορία είναι για σου !!!

Ανώνυμος είπε...

Για να το δει το δαιμόνιο στον ώμο του ήταν προορατικός γέροντας.Και το δαιμόνιο άραγε να είδε?Το δαιμόνιο της αυτοκαταστροφής μας.

MacGyver © είπε...

ΣΟΒΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!
ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ;

Ανώνυμος είπε...

ασε εσυ πιες το κακαο σου και νανι..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγώ ανέβασα το βίντεο και τα'χω πάρει στο κρανίο με αυτούς που λέτε οτι είναι ψέμματα και φαντασίες. Φυσικά και πηγαίνουν στο Άγιο Όρος ΚΑΙ πολιτικοί, σας πληροφορώ οτι ο (καθολικός) πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας είναι από τους φανατικούς επισκέπτες των μοναστηριών.

Τώρα, αν ο γέροντας είπε ψέμματα, αυτό μπορείτε να το διασταυρώσετε ρωτώντας τον ίδιο. Όμως δεν βρίσκω τον λόγο να πεί τέτοιο ψέμμα.

Αυτά ο γέροντας τα εκμυστηθεύτηκε σε έναν πιστό του, δεν τα δήλωσε δημόσια. Νιώθω ήδη άσχημα που πήρα το θάρρος να τα κοινοποιήσω. Καλύτερα να μην το έκανα. Πιστεύετε στα ζώδια και όχι στους ορθόδοξους καλόγερους, τι να πώ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΑΠ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΔΕ ΕΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΤΙ..ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ..ΜΕ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο διαγράφηκε γιατί μερικοί μαλάκες μας τα έχουν πρήξει. Περαστικά τους.