Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Άκρως επικίνδυνη εξέλιξη, η κλιμάκωση της επιχείρησης δαιμονοποίησης της Ελλάδας, με κατασκευασμένα στοιχεία.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
www.pamet.gr  pametopo@gmail.com
Άκρως επικίνδυνη εξέλιξη θεωρεί το Πατριωτικό Μέτωπο, την κλιμάκωση της επιχείρησης δαιμονοποίησης της Ελλάδας, με εμπλοκή του ονόματος της χώρας μας και των υποτιθέμενων σχεδιασμών για προσάρτηση εδαφών σε αυτήν, από το «μανιφέστο» του ψυχασθενούς Νορβηγού δολοφόνου.

Χρησιμοποιώντας ανοιχτά πια μηχανισμούς μαύρης προπαγάνδας, με στόχο την στροφή των διεθνών ΜΜΕ, στην «επικίνδυνη και εθνικιστική Ελλάδα», χρησιμοποιούνται οι ίδιοι και απαράλλακτοι μηχανισμοί δαιμονοποίησης, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για τον «χασάπη της Βαγδάτης Σαντάμ» και τον «χασάπη των Βαλκανίων Μιλόσεβιτς».

Ένα επικοινωνιακό «χαλί» πάνω στο οποίο στήθηκαν στη συνέχεια, «συμμαχίες», και φόρουμ, αποτελούμενα από ακραίους νεοφιλελεύθερους του αμερικάνικου κυρίως administration, σε αγαστή συνεργασία με «ευαίσθητους αριστερούς» τύπου Γιόσκα Φίσερ, Ντανιέλ κον Μπετίτ, Κουσνέρ κλπ «φρούτα» του Μάη του ’68. Τα οποία, σχεδόν αντανακλαστικά ακολούθησαν και στήριξαν, τα δικά μας «φρούτα» της «γενιάς» του Πολυτεχνείου του ’73. Μέλη σήμερα του Συριζα, αγνώστου προελεύσεως και καταγωγής ΜΚΟ καθώς και υποτιθέμενων «αντιεξουσιαστικών», και «αντιεθνικιστικών» γκρουπούσκουλων, όπως επίσης και ακραίων νεοφιλελεύθερων στοιχείων, περί την «ιεράν οικογένεια» περιφερομένων.

Αυτό που λείπει ακόμη, είναι το στοιχείο της «ανθρωπιστικής καταστροφής», ο νεολογισμός που προστέθηκε στο λεξιλόγιο των «γνωστών-αγνώστων» του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος, από τις μελέτες των επικοινωνιολόγων των μεγάλων αμερικανικών εταιριών «παροχής συμβουλών» για να δικαιολογήσει την «ανθρωπιστική επέμβαση» των Νατοϊκών δυνάμεων και των επίσης «ανθρωπιστικών βομβαρδισμών» τους σε Ιράκ και Σερβία.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, είναι ιδιαίτερα πιθανός ο σχεδιασμός της σύνθλιψης της «εθνικιστικής Λερναίας Ύδρας» που εφηύραν στον τόπο μας οι αμερικάνικες εταιρίες «δημοσίων σχέσεων», σε αγαστή συνεργασία της κατοχικής κυβέρνησης των τοκογλύφων, με «αντιεξουσιαστικές», «νεοφιλελεύθερες», «αντιφασιστικές» και φυσικά «σοροχρηματοδοτούμενες ΜΚΟ», αλλά και άλλων παρόμοιας, γραικύλικου τύπου οργανώσεις-μαιντανούς, που πουλούν τη μάνα τους για μια δεκάρα.

Η άκρως επικίνδυνη αυτή τροπή που παίρνουν τα πράγματα και κατευθύνεται σε εξελίξεις του τύπου «προστασία της Ελλάδας από τον τεμπέλικο, εθνικιστικό, ρατσιστικό, σωβινιστικό κλπ» Λαό της, κάνει την ανάγκη για συσπείρωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων του Λαού μας, επιτακτική και κατεπείγουσα.

Αν πραγματικά δεν θέλουμε να δούμε τη χώρα μας να γίνει μια άλλου τύπου Σερβία και Ιράκ, με ξένες δυνάμεις, αστυνομικές και στρατιωτικές (Eurogentfor, UNPROFOR, SFOR κλπ), να διαλύουν όλα τα οράματα αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για να ελευθερωθεί τούτος ο τόπος, ας σηκώσουμε τα χέρια ενωμένα, καλώντας της «δικαιοσύνης τον ήλιο τον νοητό και τη δοξαστική μυρσίνη, να μην λησμονήσουν τη χώρα μας», για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την «βασιλεία των χωροφυλάκων».
Πηγη 

2 σχόλια:

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝ είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΣΑΝ ΣΕ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΓΙΑ΄ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Tα συγχαρητήρια μου για το παραπάνω αρθρο το οποίο πραγματικά αναδυκνύει το πρόβλημα καιτους πραγματικούς εφιάλτες αυτής της χώρας που είναι τα χρηματοδοτούμενα απο ΣΟΡΟΣ ΜΚΟ, indymedia,και όλους αυτους τους ψευτοαριστερούς,αντιρατσιστες με την προδοτικη κυβερνητική συνεργασία.Δυστυχώς όμως εχουν αυτην την στιγμή το πανω χέρι καθώς έχουν όλα τα μέσα προπαγάνδας ,ΜΜΕ με το μέρος τους.Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν γίνει κάτι μεγάλο για να ξυπνήσει ο Ελληνας που ζεί στον κόσμο του το μέλλον μας με αυτά τα λαμόγια θα είναι πολύ άσχημο, όσο για το κράτος αν υπάρχει ακόμα θα το μετονομαστεί σε ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ