Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Γιαούρτι στην ελληνική αγορά από γάλα γερμανίας γαλλίας ολλανδίας και ιταλίας!!!


Ένα παράδειγμα για το πώς οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες επενδύουν τα κεφάλαια τους στην Ελληνική αγορά και στηρίζουν τα ελληνικά προϊόντα, υποβοηθούμενες ΚΑΙ από τις μειώσεις φόρων που ισχύουν στην χώρα μας για τις μεγάλες επιχειρήσεις, χάρη στον υπερεθνάρχη καταπληκτικό πρωθυπουργό μας!

Ορίστε! Γιαούρτι στην ελληνική αγορά από γάλα γερμανίας γαλλίας ολλανδίας και ιταλίας!!! Από χώρα (γερμανία) που παράγει προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας με τοξίνες και e-coli!!!

Η Πρόταση μου? Κοιτάζετε πάντα τις ετικέτες των προϊόντων που αγοράζετε - προτιμάτε προϊόντα φτιαγμένα με πρώτες ύλες που παράγονται στην χώρα μας! Μποϊκοτάρετε τα πολυπολιτισμικά προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας!
αναγνώστης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aν μιλαμε για την Φ.ΓΕ, πρεπει να πουμε οτι η συγκεκριμενη, δεν ξέρω γιά τις υπολοιπες, οσες επιστροφες απο γιαουρτια ληγμενα παιρνει πισω, τα ...ανακυκλωνει, προσθετει ανθογαλα, και φτιαχνει το γνωστο Τ.tal, το οποιο μαλιστα ειναι και ακριβοτερο απο τα αλλα! Επισης εισαγει γαλα κυριως απο Ολλανδια, το αποβουτυρωνει, εχει ενα κρυφο προμηθευτη που της παρεχει βουτυρο κατωτερας ποιοτητος και το βαζει στη θεση εκεινου που αφαιρει. Οσο γι'αυτο που αφαιρει το διαθετει σε υψηλο κάστος ξεχωριστα.
Ο, τι μπορουν κάνουν και αυτοι οι ... παμφτωχοι εμποροι για να συντηρησουν τα σκαφη τους, τις βιλες τους και να αυξησουν τις μετοχες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι όντως πήρα απο το Σούπερμαρκετ γιαουρτάκια απο την Γερμανία και σε σχέση με τα Ελληνικά ήταν άγευστα και πολύ νερουλά. Καλύτερη ποιότητα απο τα Ελληνικά δεν πιστεύω να υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ 9 , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΑΛΑ "ΦΡΕΣΚΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΘΕΝ , ΘΑΒΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.