Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Νεα αλβανικη προκληση


 Πρόεδρος αλβανικού συλλόγου Ανόβερου: «Αργά ή γρήγορα, πρέπει να επιστραφεί στην Αλβανία από το Ελληνικό Δημόσιο, αυτή η έκταση των 6.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που αφαιρέθηκε άδικα από την Αλβανία στην Διάσκεψη του Λονδίνου»


Ο πατριωτικός Σύνδεσμος «GRYKA E LUMES» που έχει έδρα στη Feld Lange Strasse, του Ανόβερο της Γερμανίας, πραγματοποίησε εκδήλωση για τη ‘σφαγή των Τσάμηδων’ από τους Έλληνες. «Για τη σφαγή αυτή μίλησε οReshat Badallaj, πρόεδρος του Συλλόγου ο ....

οποίος τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχαστεί η σφαγή του 1913 στη Σαλάμ / Παραμυθιά με τον μισαλβανό Γιανάκη Ντελή. Δολοφόνησαν, έσφαξαν, βίασαν, έκαναν τα πάντα στους Αλβανούς. Η εξόντωση των Τσάμηδων ήταν συνεχής και αδιάλειπτος από τους φασίστες Σταύρο Κότσανι και Ζαμπέτα Κότσανι με επιθέσεις στην περιοχή της Ηγουμενίτσας». Μάλιστα, ο πρόεδρος του αλβανικού συλλόγου του Ανόβερου δεν παρέλειψε να πει ότι «αργά ή γρήγορα, πρέπει να επιστραφεί στην Αλβανία από το Ελληνικό Δημόσιο, αυτή η έκταση των 6.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που αφαιρέθηκε άδικα από την Αλβανία στην Διάσκεψη του Λονδίνου».

Δεν παρέλειψε, ακόμη, να καταφερθεί και κατά των εκπροσώπων της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας, το Βασίλη Μπολάνου, το Βαγγέλη Ντούλε καθώς και τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, για τους οποίους ανέφερε ότι πρέπει «να θεωρηθούν ‘ Persona non grata’ να απελαθούν στην Ελλάδα και να μην επιστρέψουν ποτέ».
Καταδίκασε μάλιστα όλους όσους παραβιάζουν τους τάφους των προγόνων τους και προέβαλε οικογένειες αλβανοτσάμηδων που είχαν καταφερθεί κατά των Ελλήνων στην περιοχή της Θεσπρωτίας.
Πηγή: botasot

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κωλοαλβανα μπειτε στην ουρα να σας γαμησουμε και σας!

Ανώνυμος είπε...

Αφού μας πήραν χαμπάρι όλοι τι κότες είμαστε,που δεν αντιδρούμε γι αυτό και τα κάνουν.Ξύπνησαν και οι ψωμόλυσσες που ήρθαν εδώ και τους ταίζουμε κι από πΆνω μας τη βγαίνουν.....καλά μας κάνουν.....είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα άλλα τα Ο.Υ.Κ φταίνε που φωνάζουν στις παρελάσεις.Α ρε χατζαρι που χρειαζόσαστε!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α...ρε μουνιά αλβανά και γίνει καμιά σραβή,α...ρε ρουφιάνοι,χαφιέδες,φασιστοναζί αλβανά,οταν εμείς δίναμε ποταμούς αιμα με τους ναζι,εσείς είχατε πιάσει πόστο στ'αρχίδια του χίτλερ.Και κάνετε το ιδιο και με τους αμερικανοναζί,τσιράκια των δολοφόνων των λαων,που φτάσατε στο σημείο να κάνετε άγαλαμα στον βλάκα,τον ελεεινό μπούς!!!πρότυπο ε;!!Να σας πω ενα "πρότυπο" να του κάνετε αγαλμα;Τον ντοναλτ ντακ ρε μουνιά...αμερικανός κι αυτός..ουστ..ξεβράκοτοι...

Ανώνυμος είπε...

Η μαλακια ηταν οτιτο 40 δεν τους ειχαμε εξαφανίσει απο τον πλανήτη.Τώρα τους τρώμε στη μάπα.

Ανώνυμος είπε...

Τα δικα μας τα χαιβανια οι ομογενεις που ητανε να πανε να τον κραξουνε τον αγυρτη τον αλβαναρά...κοιταγανε να πουλησουνε τζατζικια και γυρο??

Ανώνυμος είπε...

εδω κάναμε να ξεσηκωθούμε 30 χρόνια στην Ελλαδα (αν αυτο λέγετε ξεσηκομος)θα τον κράξουν οι Έλληνες εκει που εχει άφθονη μπύρα?Ποιος να σηκώνετε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ