Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ



Anti-ntp:Με το να βγάζετε λαμόγια δελτία τύπου δεν κάνετε κατι. Γιατί τα μέλη σας που ειναι μερος της παράταξης Καμίνη, δεν του ειπαν τιποτα; Κότες λυράτες!!
Την έντονη αντίδρασή τους για την εκκαθαριστική επιχείρηση στο Σύνταγμα εκφράζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Ορέστης Κολοκούρης προχώρησε σε διάβημα προς το αστυνομικό τμήμα της ....
Ομόνοιας, σήμερα το πρωί. Στην ανακοίνωσή τους οι...
Οικολόγοι Πράσινοι αναφέρουν: "Η κυβέρνηση έδειξε ότι δε μπορεί να ανεχθεί τη μη βία και την αυτενέργεια των πολιτών. Η νυκτερινή επιδρομή στο Σύνταγμα, αποτελεί συνέχεια της 28ης και 29ης Ιουνίου, όταν κυνηγούσαν χιλιάδες ειρηνικούς πολίτες στα σκαλιά του Συντάγματος με κίνδυνο να σκοτωθούν άνθρωποι. Χρησιμοποιώντας για πολιτική δίωξη το νόμο κατά της ελεύθερης κατασκήνωσης, μας γυρνούν στις δεκαετίες μετά τον Εμφύλιο, όταν ο νόμος 4.000 περί τεντυμποϊσμού ήταν σε μόνιμη χρήση εναντίον κάθε διαδηλωτή. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δε δεχόμαστε κανένα ενδιαφέρον για την εικόνα της πόλης από εκείνους που χτυπούσαν αδιάκριτα τουρίστες στο Μοναστηράκι και την Πλάκα, καμιά επίκληση νομιμότητας από το πολιτικό σύστημα της φοροδιαφυγής και των αυθαιρέτων. Μαζί με την άμεση κατάργηση της νομοθεσίας που ποινικοποιεί τις διακοπές όσων δεν έχουν να πληρώσουν, απαιτούμε άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων χωρίς κατηγορίες, πλήρεις αποζημιώσεις για την καταχρηστική κράτηση και τις φθορές σε προσωπικά είδη, αποπομπή των εγκεφάλων της επιδρομής, πλήρη απόδοση πολιτικών ευθυνών. Από σήμερα είμαστε όλοι «αγανακτισμένοι», διατηρώντας τη δέσμευσή μας στη μη βίαιη αμφισβήτηση, που αποδεδειγμένα πια ενοχλεί το πολιτικό σύστημα".

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!!!ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!!!...ΞΕΠΛΕΝΗΔΕΣ...ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ!!!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σορος βγηκε στη συνταξη θα πινει τσαγακι στις αλπεις τωρα.

johndoctor είπε...

Εθνικιστές μια ζωή είστε τσιράκια του συστήματος και της τροίκας
Το Σύνταγμα θα παραμείνει εκεί όσο υπάρχουν Έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι και όχι πατριδοκάπηλοι

Ανώνυμος είπε...

8,29 ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΠΛΥΤΕ!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!ΟΥΣΤ!!!!!!!!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει,αφου "αγανακτησε" ο φανατικος Ελληνας Τρεμοπουλος,ειμαστε ησυχοι...ερχονται μεγαλα "πακετα" για τη συνεχιση της σορο-επαναστασης...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι οκολόγοι-πράσινοι είναι σκληροί φαλλοκράτες. Κρατάνε φαλλό.

Ανώνυμος είπε...

Tην επόμενη φορά ας πάμε οι Ελληνες κάπου αλλού να διαμαρτυρηθούμε. Δεν αντέχω άλλο τον ψυχαναγκασμό του Συντάγματος των πορτοκαλί!!!
Θέλω μια διαμαρτυρία γαλάζια που να είναι Έλληνες και να φωνάζουν για τα δικά τους προβλήματα και τον δικό τους πόνο. Χωρίς σκηνοθέτες στα πανώ τα συνθήματα και λογοκρισία στις κουβέντες. Χωρίς αλητάκια άπλυτα που την πέφτουν σε κόσμο επειδή χαλάστηκαν στο άκουσμα παραπόνων για τους ξένους.Δεν θέλω να συμετέχω σε διαμαρτυρία που ο διπλανός μου κρατάει Αιγυπτιακή- Ισπανική-Παλαιστινιακή σημαία . Θέλω μια διαμαρτυρία που να είναι ο μέσος Έλληνας και όχι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΛΚΚΕ - ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ. Κουράστικα να πηγαίνω στο Σύνταγμα να κάνω το αντίβαρο. Και τον γραφικό σημαιοφόρο , επειδή το μονο κέρδος θα ήταν η ύπαρξη της σημαίας μου.Κάτι τέτοιο πάει πολύ πίσω τον αγώνα μου, σε στάδιο ''είμαστε και εμείς εδώ''. Όμως ο αγώνας είναι άλλος και το ξέρετε. Τι θα γίνει ; Και την επόμενη φορά θα αφήσουμε τους αναρχοαριστερούς της ΝΤΠ να μας λένε πως αν δεν ήταν αυτοί εμείς θα είμασταν στους καναπέδες μας. ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί τσίμπισαν το δόλωμα του Συντάγματος. Διέδιδαν οι γελίοι ότι θα αναλάβει κυβέρνηση ο Πελεγρίνης και πίστευαν στα αλήθεια οτι αυτό που θα ερχόταν μετά θα ήταν στελεχωμένο απο ατομα του χωρου τους αποκλειστικά. Οι άνθρωποι είναι αφελείς εως θανάτου, και φανατικοί εως εμφυλίου. Και οι ''δεξιοί'' σε αυτοί την χώρα δεν κάνουν άλλο παρά να περιμένουν με το χαμόγελο του μαλάκα. Αλλά τι λέω στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο οργανώσεις που λειτουργούν ως κυματοθράυστης και μαντριά των ΕΛΛΗΝΩΝ μόνο για να τους αδρανοποιούν. Τι θα κάνει ο κόσμος που θα πάει πως θα οργανωθεί. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ .....ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Σιχάθηκα το Σύνταγμα σαν τα κρίματα μου, τραυματίστικα απο πέσιμο. Παραλίγο να μας δείρουν οι ΜΛΚΚΕ γιατί τους λέγαμε να μην κοματικοποιούν την συγκέντρωση με πανώ και σφυροδρέπανα, άπειροι διαπληκτισμοί και εντάσεις . Στο γυρισμό το νού μου γύρω μου... γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά. Την άλλη φορά πατριωτάρες μου ακηδεμόνευτες να πάτε εσείς να διαμαρτυρηθείτε μαζί με τους διεθνιστές ΙΝΤΙΝΑΔΟΣ, με το Ελληνικότατο όνομα . Εγώ άλλο δεν μαλακίζομαι , κουράστικα να κάνω τον κομπάρσο για μπούγιο σε εκδηλώσεις που και η ιστορία θα τις καταγράψει ως αυτές που ήταν διεθνιστικές οικολογικές κουμούνες. Καληνύχτα σας.
(και τα τρια ποστ είναι δικά μου)

Ανώνυμος είπε...

1,34 ΞΕΝΟΝ , ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

και τρύπιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ!
ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ