Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο ΛΑΟΣ μπλόκαρε στη Βουλή την τροπολογία για το τζαμί στην Αθήνα!


Έντονα αντέδρασαν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ  στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία του νομοσχεδίου για την ενέργεια που μεταξύ άλλων προβλέπει και δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό ανάγκασε τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνστντίνου να την αποσύρει.

Βέβαια, όπως εξήγησε ο υπουργός θα την επαναφέρει με την πρώτη ευκαιρία και χωρίς αλλαγές. Πιθανότατα θα ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει διατάξεις για την φορολογία, τα ασφαλιστικά και την τουριστική κατοικία. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη τροπολογία, εκτός της δημιουργίας τζαμιού ρυθμίζει και τους ημιυπαίθριους χώρους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευγε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Η νδ ρε παιδιά τι είπε για το τζαμί ? Είπε τίποτα ή συμφωνεί με τους οθωμανούς ? που να τους πάρει και να τους σηκώσει τους βρωμομασόνους .Μια ζωή προδότες οι νδ ,άλλωστε φαίνεται από την καλή δουλειά που έκαναν στην ευρωβουλή με την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων!

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ ειχε ψηφισει το νομοσχεδιο για κατασκευη τζαμιου. Πιο συγκεκριμενα ο Προκοπης Παυλοπουλος. Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους!
ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ. ΚΥΠΡΟ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,(ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ), ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΙΣΕ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ , ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΟΡΥΒΟΥΝ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ, ΚΛΠ. Η ΝΔ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ , ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Ο σαμαρας ειναι ο,τι και ο ΓΑΠ, προδότης.

Ανώνυμος είπε...

gamw tin poutana tous kolopasokia kai opoios psifisei to nomosxedio ayto

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΥΠΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΤΖΑΜΙ!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στο ΛΑΟΣ!ποτε ξανα ψηφος στα 2 μπουρδελα πασοκ νδ!

Ανώνυμος είπε...

Ξερω οτι το ΛΑ.Ο.Σ δεν ειναι το ιδανικο κομμα. Εχει αρκετες ατελειες. Δεν μπορω να καταλαβω τον Αδωνι...Πως μεσα στην βουλη τους ξετιναζει ολους με επιχειρηματα και νεες ιδεες [θα μπορουσε να τα βαλει με ολη την βουλη με τα επιχειρηματα που κατεβαζει το κεφαλι του] και οταν τον ακουω στα καναλια ειναι λες και ακουω καποιον χειροτερο και του πασοκ και της νδ. Το ΛΑ.Ο.Σ την εχει την ψηφο μου στις επομενες εκλογες αλλα οχι χαρη στην αχιλειο πτερνα ονοματι Αδωνις αλλα χαρη στους υπολοιπους και κυριως στον αρχηγο του κομματος μονο και μονο που ειναι αυτοδημιουργητος...και για να προλαβω καποιους ειμαι σιγουρος οτι εχει κανει λαμογιες στην ζωη του ο κυριος Καρατζαφέρης αλλα ποιος εδω μεσα δεν εχει κανει, με ολο το σεβασμο???? Οποτε αν ειναι να κανει λαμογιες και μπινιες εις οφελος του εθνους μας ποιον θα ενοχλησει...Μια διευκρινιση στην οποια θα δεχτω και αρνητικα σχολια μαλλον, και ο πουτιν στην κα γκε μπε ηταν, συνεργασια με τους αμερικανους εκανε, και οταν τελικα πηρε την εξουσια τους γα-σε ολους... Με εκτιμηση και σεβασμο προς ολους τους αναγνωστες.
ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστος 6:18
αμα ηταν παρθενογενεση, θα το λατρευαμε για θεο

ΔΑΡΝΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΑΞΤΕ ΨΟΦΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΨΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!!!