Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η κυβέρνηση φοβάται τον κόσμο!



Η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της στο να μαζεύει με το «έτσι θέλω» χρήματα από τον κόσμο, βάζοντας χαράτσια παντού και σε όλους.
Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το έχουμε γράψει επανειλημμένως στο...
ΟΛΥΜΠΙΑ, είναι ο «θάνατος» της μεσαίας τάξης και την ελληνικής οικονομίας.
Τώρα, η κυβέρνηση ακολουθεί το πρότυπο αυτού του Προγράμματος: όπως το έφερε στη Βουλή σε ένα άρθρο για να μην υπάρξουν διαρροές στα επι μέρους άρθρα, κάνει ακριβώς το ίδιο και με τους πολίτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα αποστείλει όλα τα εκκαθαριστικά σημειώματα σε ένα πακέτο!
Αυτά τα εκκαθαριστικά σημειώματα θα περιλαμβάνουν την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος στους ελεύθερους επαγγελματίες, την έκτακτη εισφορά για τα ακριβά Ι.Χ. (άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών) και το ειδικό τέλος για όσους διαθέτουν σκάφη ή πισίνες.
Όλα αυτά θα τα παραλάβουμε, μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες,σε ένα ωραίο πακετάκι από το φθινόπωρο. Να έχουν περάσει και οι ζέστες μην μας έρθει κανένα εγκεφαλικό και χαθούν έσοδα!
Αυτό που κάνουν με άλλα λόγια, είναι να τα φέρουν σε ένα πακέτο για να πληρωθούν όλα ταυτόχρονα. Δεν το κάνουν για να μας τα πάρουν όλα μαζί την ίδια ώρα, αλλά φοβούνται ότι αν τα βάλουν χωριστά, κάποια από αυτούς τους φόρους ο κόσμος δεν θα τους πληρώσει καν γιατί τους θεωρεί απλά απαράδεκτους!
Το υπουργείο Οικονομικών φέρεται να σχεδιάζει αλλαγές στον τρόπο είσπραξης της έκτακτης εισφοράς ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες εισπράξεις το 2011, δηλαδή να καταβάλλεται σε τρεις μηνιαίες δόσεις, ενώ με το ισχύον καθεστώς καταβάλλεται σε τρεις διμηνιαίες δόσεις.
Σε ό,τι αφορά τους ιδιοκτήτες ακινήτων, τα πράγματα είναι γνωστό ότι είναι … άγνωστα!
Θα πρέπει μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα ΕΤΑΚ 2009, Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) για το 2010, από τα οποία εκτιμώνται έσοδα 1 δις, αλλά και ό,τι προβλέπεται στο Μεσοπρόθεσμο για το 2011.
Καλές μας... διακοπές!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση φοβάται τον κόσμο??????που το ειδατε ρε παιδια?????? οπου φυγει φυγει.....
δε νομιζω οτι μας φοβαται..... μαλλων εμεις τουσ φοβομαστε και τουσ ανεχομαστε ακομα......

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Θα πληρώσουμε τ' αρχίδια μας, εγώ αύριο πάω 15 μέρες διακοπές να ξεκουραστώ, σιγά μην πάω να δώσω ειδικές εισφορές, τέλη επιτηδεύματος και τα άλλα χαράτσια στο ΜΠΑΤΣΟΚ για να τα δώσει δώρο στις Τράπεζες, άει γαμίδια ρε.

Ανώνυμος είπε...

πες τους θα παρουν τα αρχιδια μου

Ανώνυμος είπε...

ena kinima den plirono gia el epagelmates hriazete.