Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Για τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ



Ειμαι οδηγος ταξι εδω και αρκετο καιρο και βλεπω την εκμεταλευση που μας κανουν οι ιδιοκτητες των ταξι….


Και αυτο το λεω γιατι ειναι παρανομη η εγγυηση που εχω δωσει 1500 ευρω για να δουλευω το ταξι, με εχει δηλωσει στο ικα σαν μισθωτο με μινιαιες αποδοχες τα 803,00 ευρω.
Επρεπε να εχω εγω εισφορες στο ικα 19,45% ητοι 156,18 ευρω και οι εισφορες του ιδιοκτητη επρεπε να ηταν 30,21%
Σε συνολο εισφορων 400 ευρω προς το ικα, αντι να γινετε αυτο εγω σαν οδηγος τα πληρωνω όλα!
Δεν μπορουμε να παρουμε ουτε ενα ρεπο το μηνα, αν κατσουμε πρεπει να τους πληρωνουμε το ενοικιο της ημερας που καθομαστε και το ενσημο.
Το καλοκαιρι δεν μπορουμε να καθισουμε ουτε μια μερα για διακοπες, γιατι παλι θα τα πληρωνουμε σαν να δουλευαμε κανονικα.
Συνεχεια ζητανε πραγματα προς το συμφερον τους…
Τωρα που καθομαι (ειμαι σε αναγκαστικη απεργια) απο τους ιδιοκτητες με πηρε τηλεφωνο και μου λεει τι γινετε με τα χρηματα για τα ενσημα; Τελειωσε ο μηνας και πρεπει να μου τα πληρωσεις.... Οσο για αποδειξη πληρωμης ενοικιου ουτε συζητηση.
Εμενα με ρωτησε αυτες τις 12 ημερες απεργιας τους αν εχω χρηματα να περασω την ημερα μου να αγορασω τα τσιγαρα μου;
Με εχει φτασει στην πληρη εξαθλιωση ειμαι 40 χρονων και δεν μπορω να εχω τα προς το ζην!
Ελεος πλεον!
Δεν ειμαστε σκλαβοι των ιδιοκτητων, να ανοιξει το επαγγελμα πλεον να ξερουμε και εμεις τι κανουμε που βαδιζουμε.
Εχουμε και εμεις οικογενεια αλλα δεν μπορουμε πλεον να την συντηρησουμε με τους ιδιοκτητες…
Αληθεια το κρατος και οι εισαγγελεις που ειναι γιατι δεν επεμβαινουν?
Οι εργατικη νομοθεσια στους ιδιοκτητες ταξι δεν ισχυει?
Βλεπετε ειναι το μεγαλυτερο ξεπλυμα μαυρου χρηματος απο τους ιδιοκτητες και γι αυτο δεν ισχυουν οι νομοι σε αυτους και ειναι υπερανω ολων των νομων.
Ηρθε ο καιρος λοιπον να πληρωσουν και πρεπει να πληρωσουν.

Αναγνώστης

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τρομοκρατική προσαγωγή κάνει λόγο το ΚΚΕ
Αντιδρά στην κράτηση του συνδικαλιστή Παναγιώτη Μαυρίκη

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/208436/gia-tromokratiki-prosagogi-kanei-logo-to-kke/

Ανώνυμος είπε...

na pigenes kai esy file odige taxi na epernes mia adia taxi pernontas ena danio apo trapeza opos kanane oloi oi idioktites kai ase to klama to dialexes na eisai odigos file mou giati fovithikes tis ipohreosis kai ta dania .tora omos thes na paris tin adioula tsampa kai na les stin ygia ton koroidon .eides lipon pou eisai atomistis kai kitas tin parti sou; de tha sou perasi omos file odige

Ανώνυμος είπε...

oso afora tin egiisi pou edoses 1500 evro liga edoses file odige giati otan ta trakernete ta ohimata eseis oi odigoiden den ta episkevazete kanete to koroido kai tis perisoteres fores katevenete apo ta taxi gia fto sou kratane egiisi odige kai ase tin parapliroforisi kai to klama klapsomouni odigos genithikes kai odigos tha pethanis me ta miala pou kouvalas

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 9.52 δεν εισαι απλα μαλακας...Εισαι τριμαλακας.Οταν παει καποιος κ ανοιξει ενα μαγαζι κ χωσει 100 200 χιλιαδες ευρω, και μετα απο πεντε,δεκα χρονια για τον α 'η β λογο πεσει εξω θα ερθει καποιος κ θα του δωσει τα λεφτα που δαπανησε στην αρχη?οχι βεβαια..πανε αυτα...Εσεις οι γαμημενοι κουμπαραδες απο που και ως που πουλατε την αδεια οσο γουσταρετε κ οποτε γουσταρετε κ δεν εισαστε ποτε χαμενοι?Καθιστε τωρα στην μπανανα παλιομουνοπανα εκμεταλλευτες.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΤΣΟΣ είπε...

δηλ εσυ ρε σπιρτο που πηρεσ δανειο και πληρωσες μια αδεια αντι 5.000 200.000 με μαυρο χρημα δεν το εκανες συνηδητα τωρα γιατι φωναζεις και κλεινεις λιμανια και αεροδρομια νομιζοντας οτι ειναι δικα σου,και στο φιναλε 20.000 κανει η επενδυση που εχεις τη να πουν και αλλοι που εχουν ριξει 500.000
και ανοιξε το επαγγελμα,και αν εισαστε επαγγελματιες τη φοβαστε για ολους εχει δουλεια αρκει να εχεις μυαλο και να ακολουθεις την νεα ταξγη πραγματων.
αλλα επειδη εισαστε ολοι τσοπανηδεσ απο τα βουνα που να ξερετε τη γινεται στον κοσμο.μεχρι περσι σε φορολογουσε 7.000 το χρονο για το μισο και συ εβγαζες 30.000 προσεξε τερμακτο που συμαινει ησουνα αφορολογητος πολες δεκαετιες ειχες ολα τα προνομια γιατι δεν εκανεσς μεταρυθμιση στον κλαδο σου .......αλλα τετοια σωματεια εχετε
και στους οδηγους το πεζατε αφεντικα μονο που οι οδηγοι τα πληρωνουν ολα μονοι τους αρα ειναι αυτοαπασχολουμενοι και οχι οδηγοι σας.
τσομπανη ηθελες και εγγυηση ......τραβα να την παρεις και τωρα και κρατα το χρεπι σου και βαλτο εκει που ξερεις γιατι ο φιλος θα παρει καινουργια αδεια και θα βγαζει μεροκαματο αντι να στο δινει εσενα εκμεταλευτη τσομπανη.

Πέτρος είπε...

Καλημέρα φίλε μου εσύ καλά τα λες από την πλευρά σου. Πολύ καλά τα λες σαν οδηγός όμως.....
Είμαι ιδιοκτήτης Ταξί δεν έχω δώσει ποτέ το αυτοκίνητο να το δουλέψει άλλος οδηγός,γιατί βλέπω στην πιάτσα το τι γίνεται, από τον κάθε τυχάσπαρτο που θα μείνει από δουλειά, να κάνει το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να οδηγεί... και μάλιστα να αμείβεται κιόλας!!!!
Θα έρθει λοιπόν ο οδηγός να δουλέψει μια σαιζόν την οποία έχει δουλειά να τα οικονομήσει... όπως ο ίδιος νομίζει και όπως αυτόν τον βολεύει χωρίς να υπολογίσει ηθικές αξίες και κανονισμούς του επαγγέλματος,και μόλις γίνει κάτι τέτοιο να σηκωθεί μια ωραία πρωία και να πει δεν ξανακάνω το επάγγελμα του ταρίφα,γιατί κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα νόμιζε.Και μετά τι έγινε::: Έχει λοιπόν κάνει κακό ο άνθρωπος αυτός στην δουλειά την δική μου με τον τρόπο τον οποίο δούλευε(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνεις κι εσύ αυτά που γράφω αλλά κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά)με αποτέλεσμα την δουλειά την οποία έχω εγώ να ζήσω την οικογένειά μου κάποιος που βρίσκεται έξω από τα πράγματα να την απαξιώνει και να λέει υποτιμητικά Ο ταρίφας με έκλεψε... με έβρισε...ήταν βρομιάρης κ.τ.λ Κάτι το οποίο δεν έχω κάνει διότι είμαι 25 χρόνια πάνω στην δουλειά και τους πελάτες τους έχω ανάγκη για να ζήσω,και αυτοί οι πελάτες θα με ξαναδούν εμένα στο τιμόνι και αν έχω κάνει τα παραπάνω πως θα με προτιμήσουν::: Αλλά είπαμε κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά!!!
Όσο λοιπόν για τα !.500€ εγγύηση που έχεις δώσει εσύ και οποιοσδήποτε στον ιδιοκτήτη αν κάποια μέρα λοιπόν του αφήσεις το αυτοκίνητο με ζημιές η το τρακάρεις η οτιδήποτε και εξαφανιστείς τότε τι γίνεται;;; Ποιος τα πληρώνει όλα αυτά;;; ¨ Όσο για (με εχει δηλωσει στο ικα σαν μισθωτο με μινιαιες αποδοχες τα 803,00€.)που γράφεις είναι για να μην γυρίσει το ταξίμετρο στ'όνομά σου και πληρώνεις φ.π.α κι εσύ. Αλλά τα χρήματα τα οποία βγάζεις είναι περισσότερα,γνωρίζεις πως έτσι δεν είναι;;;Όσο για τις 12 ημέρες απεργίας που έχουμε σε αυτό συμφωνώ μαζί σου είναι λάθος του να σου ζητάει ενοίκιο!!!
Όσο λοιπόν γράφεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος για σκέψου το λίγο αν ανοίξει το επάγγελμα οι τιμές θα πέσουν::: η θα προστεθούν κι άλλοι που θα πληρώνουν φ.π.α στο κράτος ΄έχουν δεν έχουν δουλειά Γιατί αν βγαίνεις συνέχεια πιστωτικός θα πληρώνεις περαίωση οπότε δούλεψες δεν δούλεψες... έπαθες δεν έπαθες ζημιές... πλήρωνε γιατί ήθελες να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας!!!!Και ποιος μου λέει εμένα ότι θα πέσουν και οι τιμές που μας έχει καθορίσει το κράτος και είναι απαγορευτικές για τους πελάτες στην κατάσταση που βρίσκεται όλη η χώρα σήμερα:::

Ανώνυμος είπε...

9,52 ειμουν μαζι σας αλλα βλεποντας την εκμεταλευση αυτου του ανθρωπου που τον ξεζουμιζετε ευχομαι να σας ξεσκισει ο ραγκουσης γιατι ειστε κολοφαρα....να εισασταν σωστοι επαγγελματιες και οχι τσοπανηδες και τραμπουκοι που ειστε σημερα....γινετε ανθρωποι...οι μαγκιες και οι βλαχικες κουτοπονηριες τελειωσαν κυριοι.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 10΄22 ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ
ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΕΛΕΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ταριφες κουμπαραδες κωλομπαραδες ηρθε η ωρα σας..Τοσα χρονια γαμαγατε τους οδηγους,τωρα ηρθε η σειρα σας μουνοπανα.Ευχομαι να σας γαμησει ο προδοραγκουσης οσο περισοτερο γινετε.παλιοκαριολια..Βαλτε τις αδειες στον κωλο σας τωρα που θελατε πρωτα 200.000 ευρω πουσταραδες κουμπαραδες.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει η εξης πληροφόρηση.Αυτη η ανάρτηση{ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ} όπως και άλλες πολλές άλλες σε πολλά BLOGS είναι γραμμένη από τα τα ανδρείκελα τούς τσανακογλυφτες τα εβραιόπουλα τα σιχαμερά σκουλήκια του ΜΠΑΤΣΟΚ τηςΙπποκράτους.

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642 , Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα, 19 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απελευθέρωση των αδειών ταξί: Μια ακόμη παγίδα της κυβέρνησης των νεοταξιτών-τοκογλύφων.

Για άλλη μια φορά η νεοταξίτικη κυβέρνηση των τοκογλύφων του Γ. Παπανδρεου επιχειρεί να στρέψει την μια κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης, με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Προφανής και δόλιος στόχος της κυβέρνησης, δεν είναι η απελευθέρωση ενός επαγγέλματος εν προκειμένω των ιδιοκτητών ταξί , επειδή – δήθεν - υπάρχει η μεγάλη ζήτηση που πρέπει να καλυφτεί. Στόχος της είναι η κατεύθυνση της στρατιάς των ανέργων που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ , στο να κάνουν τις αιτήσεις για τις άδειες, έτσι ώστε να τους διαγράψουν από τους καταλόγους της ανεργίας , να σταματήσουν να τους δίνουν τα επιδόματα , να τους πάρουν τα παράβολα και να τους εγγράψουν στον ΟΑΕΕ. Χωρίς φυσικά να τους νοιάζει αν αύριο θα μπορούν να επιβιώσουν σε ένα υπερκορεσμενο επάγγελμα, με μηδαμινή ζήτηση.

Για πολλοστή φορά, το ανίκανο πολιτικό σύστημα, προσπαθεί με απατεωνιές να δικαιολογήσει την ύπαρξη του, μετατρέποντας την εργασία σε πάρεργο. Μπορείς – όπως λέει μια σοφή παροιμία - να ξεγελάσεις έναν άνθρωπο πολλές φορές, πολλούς ανθρώπους μια φορά, δεν μπορείς όμως να εξαπατάς όλους τους ανθρώπους, όλες τις φορές.

RG είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΟΔΗΓΟ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ Η ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ...ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..
ΤΟ ΤΑΞΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ..ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ(ΠΑΡΑΔΩΔΕΙΣ)..
ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ..(ΔΑΝΕΙΑ)
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ:ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ..ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..;

STELIOS είπε...

μηπως γνωριζεις φιλε οδηγε ταξι ποιος ειναι ο πραγματικος μισθος σου.....αν δηλαδη δουλευες καθε ημερα και παρεδιδες ολες σου τις εισπραξεις στον ιδιοκτητη ταξι..ποσα θα επαιρνες στο 'χερι' ..το ταξι και η μορφη εργασιας που επικρατει εδω και πεντε δεκαετιες ηταν απλη ενοικιαζες με ημερισιο ενοικιο[αποκοπη] η μηνιαιο αναλαμβανοτας τις δαπανες της βαρδιας σου στο 12ωρο[καυσιμα και ενσημα]..τα ενσημα σου ξερεις γιατι τα πληρωνες εσυ οπως και τα καυσιμα ..'εξυπνακια' ελληνα γιατι η υπαλληλικη σχεση που εχεις με τον ιδιοκτητητη του ταξι ειναι 'ανεξαρτητη' ποιος σε ελεγχει εσενα αν πραγματι εργαζεσαι στο οκταωρο η το 12ωρο στο οποιο υποτιθεται οτι εργαζεσαι . Αντιθετα εχεις την ευκολια να λουφαρεις μπορουσες ανετα πχ αφου θα εβγαζες τον μισθο σου και τα ενσημα σου ανετα το υπολοιπο τηςεργασιας σου να λουφαρεις για καφεδες βολτες και απειρα διαλειμματα ...φανταζεσαι καθε ημερα φιλε οδηγε καθε ημερα να πηγαινες στον ιδιοκτητη μονο τα ενσημασου και τον μισθο σου στον ιδιοκτητη του ταξι που διαθεσε καποιο καθολου ευκαταφρονητο ποσο για να αγορασει το ταξι με την αδεια και να εχει ουσιαστικα εναν συνεταιρο που στην πραγματικοτητα δεν συμμετεχει πουθενα στις υποχρεωσεις του..απλα μονο στην καλυψη του μισθου του και της ασφαλησης του...τοσα χρονια οι οδηγοι δουλευατε και βγαζατε λεφτα ..οταν ειχε πολλη δουλεια ..κερδιζατε το νομιμο μερικαματο το βγαζατε δυο και τρεις φορες και τωρα ...λοιπον και κοιτα και εγω ξεκινησα απο οδηγος πριν απο 13 χρονια και αφου πουλησα ενα διαμεσερισμα το μοναδικο που μου αφησε η συγχωρεμενη η μανα μου και μελιγες οικονομιες απο την δουλεια μου αγορασα μισο ταξι..δεν το εκλεψα φιλε οδηγε και συναδελφε που τωρα παρακαλας να κΑΤΑΣΤΡΑΦΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΕΣΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΞΙ ...ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑΞΙ ..ΤΟ ΤΑΞΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΒΙΩΣΙΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ...ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ...ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ...ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 'ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ' ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ...

STELIOS είπε...

μηπως γνωριζεις φιλε οδηγε ταξι ποιος ειναι ο πραγματικος μισθος σου.....αν δηλαδη δουλευες καθε ημερα και παρεδιδες ολες σου τις εισπραξεις στον ιδιοκτητη ταξι..ποσα θα επαιρνες στο 'χερι' ..το ταξι και η μορφη εργασιας που επικρατει εδω και πεντε δεκαετιες ηταν απλη ενοικιαζες με ημερισιο ενοικιο[αποκοπη] η μηνιαιο αναλαμβανοτας τις δαπανες της βαρδιας σου στο 12ωρο[καυσιμα και ενσημα]..τα ενσημα σου ξερεις γιατι τα πληρωνες εσυ οπως και τα καυσιμα ..'εξυπνακια' ελληνα γιατι η υπαλληλικη σχεση που εχεις με τον ιδιοκτητητη του ταξι ειναι 'ανεξαρτητη' ποιος σε ελεγχει εσενα αν πραγματι εργαζεσαι στο οκταωρο η το 12ωρο στο οποιο υποτιθεται οτι εργαζεσαι . Αντιθετα εχεις την ευκολια να λουφαρεις μπορουσες ανετα πχ αφου θα εβγαζες τον μισθο σου και τα ενσημα σου ανετα το υπολοιπο τηςεργασιας σου να λουφαρεις για καφεδες βολτες και απειρα διαλειμματα ...φανταζεσαι καθε ημερα φιλε οδηγε καθε ημερα να πηγαινες στον ιδιοκτητη μονο τα ενσημασου και τον μισθο σου στον ιδιοκτητη του ταξι που διαθεσε καποιο καθολου ευκαταφρονητο ποσο για να αγορασει το ταξι με την αδεια και να εχει ουσιαστικα εναν συνεταιρο που στην πραγματικοτητα δεν συμμετεχει πουθενα στις υποχρεωσεις του..απλα μονο στην καλυψη του μισθου του και της ασφαλησης του...τοσα χρονια οι οδηγοι δουλευατε και βγαζατε λεφτα ..οταν ειχε πολλη δουλεια ..κερδιζατε το νομιμο μερικαματο το βγαζατε δυο και τρεις φορες και τωρα ...λοιπον και κοιτα και εγω ξεκινησα απο οδηγος πριν απο 13 χρονια και αφου πουλησα ενα διαμεσερισμα το μοναδικο που μου αφησε η συγχωρεμενη η μανα μου και μελιγες οικονομιες απο την δουλεια μου αγορασα μισο ταξι..δεν το εκλεψα φιλε οδηγε και συναδελφε που τωρα παρακαλας να κΑΤΑΣΤΡΑΦΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΕΣΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΞΙ ...ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑΞΙ ..ΤΟ ΤΑΞΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΒΙΩΣΙΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ...ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ...ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ...ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 'ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ' ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ...ΦΙΛΕ ΟΔΗΓΕ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥ ΣΟΥ...ΞΥΠΝΑ..ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑΞΙ Ο ΟΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ..ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

εισαι αθλιος πριν την κριση οταν εβγαζες 150 ευ και εδεινες τα 45 ηταν καλο το αφεντικο εισουν ο μεροκαματιαρις των 100 eu και παριστανες τ'αφεντικο και με τις απατεωνειες εβγαζες και πανω απω 200 eu αλλα στο αφεντικο 45 eu kaiαν εισουν τεμπελης οπως φαινεσαι εκανες τον ρεπατζι οποτε σε βολεβαι και σε παρακαλουσαν οι ιδιοκτοιτες τωρα σαν γνησιος ρουφινοσ τους κατηγωρεις ανθρωπακι στην ψυχη να λες ολη την αληθεια

Ανώνυμος είπε...

παιδιά δεν έχω καμια σχέση με τα ταξί θα πω την γνώμη μου γιατί και εγώ σαν πολίτης όπως όλος ο κόσμος έχει ανεβεί σε ταξί όταν ρωτάω τον οδηγό δουλεύεις η είσαι ιδιοκτητης; δουλεύω και πόσες ώρες; 12 ώρες ποσα πληρώνεις αέρα στον ιδιοκτητή 80 euro οποτε με το που ξεκινάς την βάρδια ήδη είσαι μέσα 80 euro και στο πορτοφόλι του ιδιοκτητη χαλαρά τα 80 euro, το μηνα 2400 euro χωρίς να του δουλέψει ο ίδιος, το χρόνο 28.800 euro μάλιστα ωραία μεροκάματα δηλαδή σε 6 χρονια την άδεια την έχει ξοφλήσει. αυτός είναι ο λόγος που γκρινιάζουνε η πολύ δεν λέω ίσος η λίγη που αγοράσανε τώρα μπορεί να βγούνε χαμένη αλλα έτσι είναι η πραγματικότητα. μήπως σπουδάσατε κάτι να έχετε κλειστό επάγγελμα ; που δεν δίνετε την δυνατότητα και σε άλλους να βγάλουν ένα μεροκάματο απλά βολευτήκατε με το νταβατζιλίκι του αέρα από τους οδηγούς ταξί βρέξει χιονίσει εγώ τα χρήματα θα τα πάρο από τον οδηγό.

Ανώνυμος είπε...

4:42 oi αποκοπαις πριν την κριση ηταν 45 με 50 euro και ο οδηγος τσιραρε 150 με 200euro. τωρα η αποκοπη ειναι 35 euro με τον μισο τσιρο.οσο αγραματος και να σε η αληθεια ειναι μια να μαθεις να την λες και να μην φοβασε. για κανε λογαριασμο ποσα εβγαζε ο οδηγος ποσα ο ιδιοκτητης τι χρεοι ο οδηγος τι ο ιδιοκτητης και γιατι ο οδηγος πριν δεν γκρινιαζε οτι τον εκμεταλεβονταν αν σου αρεσει να σκυλευεις πτωματα και πεσμενους ανθρωπους με αθωες ερωτησεις που κρυβουν δολο λαθος κοινωνια θα φτιαξεις

Ανώνυμος είπε...

διαιρει και βασιλευε ξερουν τι κανουν τσακωθειτε εσεις ................ααααα ρε ελλαδα με τα βλημματα που γεννας.
Εχετε χαζεψει????? 13.500 εχει η αθηνα ποσα πιααααααα να γινουν μετα θα παιζεται αλλαξοκ..ες μεταξυ σας ...... τωρα ψαχνεται τον πελατη με το δικανο μετα με τι θα τον ψαχνετεεεεε ξυπνηστεεε σας δουλευουν ψιλο γαζι για το καλο σας νομιζετε οτι ενδιαφεροντε? μεγαλη τους σκασιλα.........για το ξεπαστρεμα της ελλαδας ενδιαφεροντε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα κυριοι και το επαγγελμα να ανοιξει ποιος θα παει να παρει αυτοκινητο 25000 ασφαλεια 1500 το χρονο ικα τσα 400 ευρω το μηνα πετρελαιο σερβις και ολα τα υπολοιπα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΝΙΑ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ CB ΚΑΒΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΜΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΤΟΥ 1 €, ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ...ΤΩΡΑ ΤΟΝ Π Ο Υ Λ Ο !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τον πουλο στο μουνι τις μανα σου!! ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Σας γ@μ@νε οι ταξιτζηδες τσουτσεκια και τους κλανετε τ'@ρχιδι@...χρονια τωρα...αντε πεστε τα τους κι απο κοντα αυτα...

STELIOS είπε...

'Ανώνυμος είπε...
ΜΟΥΝΙΑ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ CB ΚΑΒΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΜΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΤΟΥ 1 €, ΚΑΙ


ΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ...ΤΩΡΑ ΤΟΝ Π Ο Υ Λ Ο !!!!!!!!!'

ΕΥΧΑΡΣΤΟΥΜΕ!!!ΕΙΣΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Σας γ@μ@νε οι ταξιτζηδες