Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΦΡΑΧΤΗΣ «ΓΙΟΚ»!


xartis-1-naiΑναγγέλθηκε πέρσι, θα ήταν έτοιμο τον Απρίλιο, στις 18 Μαΐου (!) ο κ. Παπουτσής μας έδειξε την μακέτα και τώρα το υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, απέρριψε κατηγορηματικά την προοπτική της κατασκευής, με την επιτιμητική μάλιστα δήλωση "δεν μας ρωτήσατε". Μα καλά θ' αναρωτηθεί κάποιος, κι αυτοί στο ΥΠΕΞ τόσους μήνες δεν είδαν, δεν είδαν άκουσαν τίποτε; Δεν είδαν τη μακέτα; Την είδαν, αλλά τώρα τους σφύριξαν τα ...
χαμπέρια στο αφτί τα καρντάσια από το ομόλογο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, ότι φράχτης γιοκ. Γιατί δεν συμφωνούν να έχουν ένα τέτοιο κάρφος στα 12,5 χιλιομέτρων χερσαία δυτικά σύνορα τους με την Ελλάδα και κατ' επέκταση με την Ευρώπη. Κατά τα άλλα, ήμαστε μια υπερήφανη και… ανεξάρτητη χώρα!
πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί περιμένατε να γίνει ο φράχτης?Μέχρι τώρα μας έχουν φλομώσει στο ψέμα!!!!!!Ο φράχτης μας πείραξε?

Ανώνυμος είπε...

Oλοι τους προσκυνημένοι!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΤΖ ? ΓΙΑΤΙ ΓΑ....ΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΑΣ!!!! ΑΦΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΕΚΑΤ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕς.

ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ 0% ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΛΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!