Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ο ΟΗΕ παροτρύνει Τουρκία και Ισραήλ να τα βρούνε – Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στο Ισραήλ για να απαντήσουν στον Ερντογάν!


Μέχρι και ο ΟΗΕ προσπαθεί να βρεθεί τρόπος ώστε να συμφιλιωθούν η Τουρκία με το Ισραήλ. Αξιωματούχος του Ισραήλ, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας του πως ο ΟΗΕ αποφάσισε για …τρίτη φορά να αναβάλλει τη δημοσίευση της έκθεσης του σχετικά με τα γεγονότα στο στολίσκο για τη Γάζα το Μάιο του 2010.
Σύμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα HAARETZ η έκθεση αποφασίστηκε να δημοσιευτεί σε τρεις βδομάδες από σήμερα (μέσα Αυγούστου) έτσι ώστε να συνεχιστούν οι συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών.

Ωστόσο πριν λίγο ο έγκριτος δημοσιογράφος κος Μιχάλης Ιγνατίου μέσω του TWITTER ενημέρωσε όσους τον «ακολουθούν» (following) πως βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ, υπό την προεδρία του Νετανιάχου, για να απαντηθούν οι σκληρές κατηγορίες Ερντογάν.




Πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσο μαλωνε ο καρ-αμαν-αλης....με τον παπανδρεου(μενεικο)στα ματια των ελληνων και μαζι καταστρεψαν την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.....Τοσο μαλωνουν και αυτοι!!!!Για να μας τα φανε λαχανο τα κανουν ολα ρε!!!!!!!!!Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ τι λεει ρωτησε κανεις??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2.Ο3 ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ" ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΧΟΡΤΟ ΕΚΟΜΕ ΒΟΣΚΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???