Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Παράξενη κινητικότητα στις Ρωσικό Τουρκικές σχέσεις με περίεργη ένταση


Όλα τα μεγάλα ξένα δίκτυα γνωρίζουν κάτι που τεχνηέντως δεν το αφήνουν να βγει προς τα έξω προς το παρών ! Κινητικότητα και ένταση που μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, υπάρχει στις Ρωσικό Τουρκικές σχέσεις εδώ και....
αρκετές ημέρες.
Η Ρώσικη αρκούδα είναι έτοιμη να ξυπνήσει " Μερικοί ειδικοί υποστηρίζουν και μέσα στον Αύγουστο ότι είναι πιθανό να ζήσουμε ένα θερμό επεισόδιο" με τρομερές και καταστροφικές συνέπειες για όλα τα Βαλκάνια.......
Πηγη

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παισιος ειχε δικιο τελικα....

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Α'ΙΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ...
ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου η τουρκια ξινεται στου τσομπανου την γλιτσα τι λετε να παθει.Στον πουτιν πουτανιες!!!!!!!!Δεν νικιουντε οι ελληνες ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

POSO MALAKES EISTE RE GELOIOI ELLHNES POU PERIMENETE NA ERTHEI O ROSOS NA MAS SOSEI...AEI STO DIALO AXRHSTA YPOKEIMENA,KOIMISMENA PROVATA...

Ανώνυμος είπε...

εδειξες 2.09 ποιος ειναι ο πατερας σου. οτι δεν σου καθεται καλα το στελνεις σ΄αυτον.να ξερεις οτι ειναι μεγαλος μαστορας και απο αυτα που λες φαινεται να σε συμπαθει.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

2:09...ΜΑ'Ι ΦΡΕΝΤ...
Α'Ι ΝΤΟΝ'Τ ΕΚΣΠΕΚΤ ΦΡΟΜ ΔΕ ΡΟΥΣΙΑΝΣ ΤΟ ΣΕ'ΙΒ ΜΙ, ΟΡ ΑΟΥΡ ΝΕ'ΙΣΙΟΝ...
ΟΝΛΥ ΓΚΡΙΚς ΔΕΜΣΕΛΒΣ ΚΕΝ ΣΕ'ΙΒ ΔΕ'ΙΡ ΒΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΝΤΡΥ ΧΕΛΛΑΣ...
Α'Ι ΠΕΡΣΟΝΑΛΥ- ΜΑ'Ι ΦΡΕΝΤ 2:09- ΦΙΛ ΒΕΡΥ ΧΑΠΥ,
ΓΟΥΕΝ Α'Ι ΧΙΑΡ ΔΑΤ ΣΑΜΟΥΑΝΕΛΣ ΛΑ'ΙΚ ΠΟΥΤΙΝ ΓΚΟΟΥΣ
ΑΓΚΑΙΝΣΤ ΔΕ ΤΕΡΚΣ, ΜΠΙΚΩΣ ΔΕ'ΙΡ ΑΣΣ ΧΑΖ ΤΕ'ΙΚΕΝ Ε ΛΟΤ ΟΦ Ε'ΙΡ...
ΣΟ ΜΑ'Ι ΦΡΕΝΤ 2:09 Α'Ι ΓΟΥΙΣς ΓΙΟΥ ΩΛ ΔΕ ΜΠΕΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ!ΧΑΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

εχει διαφορα αν ο νταβατζης σου λεγετε Βλαντιμιρος απο το αν λεγετε Τσακ..Νορις?

Ανώνυμος είπε...

3:35 xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

2:09 μ.μ.Tουρκόσπορε ανοιξε τα στράβα σου !! Mόσχα προς Άγκυρα: "Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι αν κινδυνεύσει η Κύπρος" http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=22138&Itemid=139

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Η Τουρκία είναι που κάνει παραβιάσεις στον εναέριο χώρο της Αρμενίας-μην ξεχνάμε εκεί βρίσκονται το 70% των οπλικών συστημάτων της Ρωσίας-και φυσικά οι Ρώσοι σε κάτι τέτοια δεν συμπεριφέρονται σαν την Ελληνική κυβέρνηση...Θέμα χρόνου είναι να αρχίσουν να "πέφτουν" Τουρκικά μαχητικά απο τον ουρανό.

Ανώνυμος είπε...

24 Ιουλίου 2011 2:09 μ.μ. εισαι βλακας..δεν ειμαστε χαζοι να πιστευουμε οτι οι ρωσοι μας αγαπησαν..απλα τα συμφεροντα της ρωσιας αρχισαν να ερχονται σε συγκρουση με της νεοοθωμανικης τουρκιας..η ρωσια πηρε συμβολαια απο την κυπρο και το ισραηλ και εαν οι τουρκοι κανουν πραξη τις απειλες τους τον σεπτεμβρη που θα ξεκινησουν κυπριοι και ισραηλινοι γεωτρησεις η ρωσια οπως και η απερικη και η ευρωπη θα χασουν πολλα..τελος ο παισιος που ειρωνευεσαι το εχει πει καθαρα.."οι ρωσοι θα εχουν τα δικα τους συμφεροντα αλλα χωρις να το θελουν θα βοηθουν και εμας" επισης ειπε"οτι θα αναγκασθουν να μας την δωσουν την πολη" προφανως μετα απο πιεση που θα τους ασκησουν οι δυτικοι οποτε θα αποφασησουν να ελεγχουμε εμεις τα στενα που θα ταχουμε καλα και με τους ρωσους και με τους δυτικους και θαναι ετσι ολοι ικανοποιημενοι..

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία...η είδηση ελέγχεται.

cveteto73 είπε...

xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή λεβέντες και όλα θα γίνουν όπως τα είπε ο π. Παϊσιος αλλα και πολλοι πολλοι άλλοι Άγιοι σαν και αυτόν, πολύ πριν απ' αυτόν.
Αφίστε τους ανόητους και άπιστους να κελαϊδάνε για λίγο ακόμα μετά θα καταπιούν την γλώσσα τους. Όμως πριν απ' όλα αυτά θα πεινάσουμε!!

Ανώνυμος είπε...

24 Ιουλίου 2011 11:41 μ.μ. H ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ..ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΠΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ? ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ..ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΗΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

" Μερικοί ειδικοί υποστηρίζουν και μέσα στον Αύγουστο ότι είναι πιθανό να ζήσουμε ένα θερμό επεισόδιο"

Εχω μια απορια, μπορει να μου πει καποιος ποιοι ειδικοι ειναι αυτοι που τα λενε? Ολο για ειδικους ακουμε, αλλα ποτε ονοματα

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πιστεύω ότι αργούμε ακόμη. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας μέχρι τα γεγονότα αφού ακόμη δεν έχει στηθεί όλο εκείνο το σκηνικό που θα οδηγούσε σε κάτι τόσο τρομερό όπως μια παγκόσμια σύρραξη.
Βέβαια στο παρασκήνιο ίσως παίζονται πολλά όμως αφήστε το στον Θεό. Εκείνος ξέρει. Εμείς ας είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε ανά πάσα στιγμή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο περνά ο καιρός η ώρα πλησιάζει.
ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

οι τουρκοι τα κολυβα τα εχουν στο ζωναρι.πατερ παισιος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΝΟ 2. ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ.Λ.Π ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ.