Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πως συνδέονται οι Ναϊτες Ιππότες με τους Σιωνιστές, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτι



Τώρα που κάποιοι… εμπεδώσανε ότι ο Νορβηγός μακελάρης Μπρέιβικ είναι Ναϊτης Ιππότης, Μασόνος και Σιωνιστής - μας κατηγόρησαν για φαντασιόπληκτους μέχρι που είδαν την… ποδίτσα με το τριγωνάκι, το μανιφέστο και σιώπησαν - ας δούμε και τι σχέση έχουν οι Ναϊτες Ιππότες με το τάγμα των σοφών της Σιών, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτι. 
Μυστικές Εταιρείες και Νέα Τάξη Πραγμάτων. ''Ένα μικρό....

μυστικό χρειάζεται κάποιους ανθρώπους για να το κρύψουν, ένα μεγάλο μυστικό όμως κρύβεται από την δυσπιστία του πλήθους"
Marshall mc Luhan

Από την χαραυγή της ανθρώπινης ιστορίας κυρίαρχο θέμα ήταν ποιος κατέχει την γνώση, και αυτό επειδή η γνώση είναι δύναμη! 


Η γνώση είναι αυτή που έβγαλε τον άνθρωπο από τις σπηλιές και τον έκανε ων πολιτικό! Στην αρχή της ανθρώπινες ιστορίας την όποια γνώση κατείχαν τα ιερατεία και φρόντιζαν να την κρατάνε μακριά από τον λαό ώστε να τον ελέγχουν. Σε όλους τους μεγάλους πολιτισμούς της αρχαιότητας συνέβαινε αυτό και στην Βαβυλώνα και στην Αίγυπτο και στην κεντρική και νότια Αμερική και στην Κίνα. Το ιερατείο ήταν ο θεματοφύλακας της γνώσης και ο βασιλιάς Φαραώ ο αυτοκράτορας φρόντιζε με την φρουρά του να επικυρώνει το ιερατείο!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου η γνώση εκλαϊκεύτηκε στην αρχαία Ελλάδα. Οι φιλόσοφοι που αναζητούσαν την απαρχή της ζωής πέρα από τους θρησκευτικούς μύθους είναι αυτοί που έβαλαν τα θεμέλια της επιστήμης. 
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου η γνώση έφυγε από τα ιερατεία και από τα μυστήρια τους κατέβηκε στο χώμα και αναζήτησε απαντήσεις. Η εξέλιξη αυτή κατέστη πολύ κρίσιμη για την πορεία του ανθρώπου διότι έδωσε γνώση και άρα δύναμη στο «πόπολο» ώστε να αμφισβητήσει το κατεστημένο και τελικά οδήγησε στην δημοκρατία. Επειδή όπως είπαμε η γνώση είναι δύναμη και λαός μορφωμένος δύσκολα χειραγωγείται (τώρα καταλαβαίνετε πιστεύω γιατί συμφέρει τις ελίτ που ελέγχουν τον πλανήτη να μας αποκοιμίζουν με κατώτερης υποστάθμης τηλεοπτικά προϊόντα...) 
Είναι ευνόητο ότι οι πολιτικοοικονομικές ελίτ που εξουσίαζαν από την χαραυγή της ανθρώπινης ιστορίας είχαν τα συμφέροντα τους μαζί με τα ιερατεία και φυσικά ενάντια στην δημοκρατία που ήταν λαϊκή κατάκτηση! Το αγαπημένο κοινωνικό σύστημα αυτών των ελίτ ήταν η ολιγαρχία. Στην συνέχεια ο χριστιανισμός απελευθέρωσε τους δούλους έφερε, μέσω του Ιησού Χριστού, τον Θεό πιο κοντά στον άνθρωπο και εαυτό ήταν άλλη μια αδιανόητη ήττα για τα ιερατεία και τις ελίτ.
Δεν καθίσανε όμως με σταυρωμένα χέρια φροντίσανε να συστήσουν κάποιες ομάδες με μυστική αποστολή να αρπάξουν ξανά την εξουσία και να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια ολιγαρχία. Αυτές είναι οι περίφημες μυστικές εταιρείες που οι περισσότερες έχουν ρίζες στα χρόνια του ύστερου μεσαίωνα όταν το παιχνίδι χάνεται για τις φεουδαρχικές ελίτ, και θωρούν τον εαυτό τους κληρονόμο μιας αρχαίας ξεχασμένης γνώσης αυτής της γνώσης που υποτίθεται κατείχαν τα αρχαία ιερατεία!
Παρ’ ότι ισχυρίζονται βεβαίως τα μέλη των μυστικών εταιρειών για τις οργανώσεις αυτές και τούς σκοπούς των, η αλήθεια είναι μία: Σκοπός όλων αυτών των εταιρειών είναι ο έλεγχος και η απόκτηση της εξουσίας.

Η αρχαιότερη μυστική εταιρεία της Ευρώπης είναι το τάγμα των σοφών της Σιών, κλώνος του οποίου είναι οι Ναΐτες ιππότες. Από αυτήν την γραμμή κατάγονται και οι μασόνοι και οι ιλλουμινάτοι.

Η βάση της θεωρίας τους είναι πώς ο θεός της βίβλου ο Αντονάι των γραφών είναι το κακό και ότι ο πραγματικός θεός που αγαπάει τον άνθρωπο είναι ο σάταν ή εωσφόρος. Σας θυμίζει μήπως σατανισμό αυτό; Φυσικά σε αυτές τις μυστικές αλήθειες δεν μπορεί να παρεισφρήσει ο οποιοσδήποτε πάρα μόνο ένα κλειστό κλάμπ ανθρώπων και μόνο κατόπιν μυήσεων...
Οι ίδιοι πιστεύουν ότι έλκουν την καταγωγή τους από τον Ιησού Χριστό. Μάλιστα αυτό δεν είναι αστείο αλλά βασίζονται στα λεγόμενα απόκρυφα ευαγγέλια τα οποία δεν είναι καθόλου απόκρυφα αφού έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν κανονικά και τα απέρριψε η εκκλησία μας διότι πολύ απλά είχαν γραφτεί από την αίρεση των γνωστικών και απηχούσαν τις απόψεις τους.

Οι δε ναΐτες ιππότες από τους οποίους όπως είπαμε κατάγονται και οι μασόνοι και κατ επέκταση κι οι ιλλουμινάτοι σαν αρχικό σκοπό ιδρύσεως τους είχαν να φυλάνε την Παλαιστίνη και την Ιερουσαλήμ ειδικότερα από τους Άραβες και όφειλαν πίστη και υπακοή στον Πάπα στην πορεία όμως μυήθηκαν στις απόκρυφες τέχνες και απέκτησαν τεράστιο αμύθητο πλούτο και σιγά σιγά έφυγαν εντελώς από την χριστιανική πίστη και έγιναν εχθροί του Πάπα. Το τέλος τους ήταν στην πυρά. Εξοντώθηκαν φυσικά αλλά επιβίωσαν μέσα από τους μασόνους που είναι οι συνεχιστές τους.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά καιρούς μέλη της μασονίας έχουν διατελέσει σπουδαίες προσωπικότητες μεγάλου βεληνεκούς για τον Ελληνισμό. Αυτό είναι κάτι που και οι μασόνοι χρησιμοποιούν σαν επιχείρημα στην απολογία τους ότι είναι μια οργάνωση με αγαθές προθέσεις!!!
Δεν αλλάζει όμως σε τίποτα αυτό που αποτελεί από ιδρύσεως τους σκοπό όλων αυτών των μυστικών οργανώσεων και είναι ο έλεγχος και η κατάκτηση της εξουσίας αλώνοντας τα κράτη εκ των έσω. Πολλές φορές μπορεί οι σκοποί της μασονίας να ταυτίζονται με τους πόθους ενός Έθνους όπως ας πούμε στην περίπτωση της Ελλάδος μπορεί κάλλιστα ο εθνικός μας πόθος για απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό να αποτελούσε ταυτόχρονα και σκοπό της μασονίας στο πλαίσιο της αποδόμησης κάθε κράτους.
Ετσι εξηγείται που σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνισμού ενώ ήταν σαφώς χριστιανοί και βεβαίως όχι σατανιστές είχαν μπερδευτεί στα πλοκάμια της μυστικής μασονίας.
Επίσης οι προσωπικές φιλοδοξίες καθενός δεν μπορούν να αποτελέσουν ασφαλές κριτήριο για ένα Εθνος, και είναι αλήθεια ότι οι μασόνοι φροντίζουν να καλλιεργούν τις προσωπικές φιλοδοξίες καθενός τάζοντας και χρήμα και εξουσία και κατά συνέπεια όλα τα παρελκόμενα αυτών. Βεβαίως εδώ οφείλουμε να πούμε ότι όχι μόνο υπόσχονται αλλά πραγματοποιούνε κιόλας διότι τα μέλη τους αλληλοϋποστηρίζονται με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Η δεύτερη πιο γνωστή μυστική εταιρεία είναι οι Ιλλουμινάτοι πολύ της μόδας τελευταία λόγω της ταινίας. Ιδρυτής τους θεωρείται κάποιος Ανταμ Βαϊσχάουπτ, βαυαρός μοναχός αρχικά σε κάποιο Ισουήτικο Καθολικό τάγμα. Αυτός ο άνθρωπος συνένωσε σε κάποια μυστική σύσκεψη την ομάδα των πεφωτισμένων που ίδρυσε με τους μασόνους και σήμερα θεωρείται ότι οι Ιλλουμινάτοι είναι το ανώτερο κλιμάκιο της μασονίας.

Θεωρείται ότι αυτοί κατάφεραν με επιφανή στελέχη τους να παίξουν ρόλο στην Αμερικανική και στην γαλλική επανάσταση και τελικά καταφέρανε να ελέγχουνε ολόκληρο το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της Αμερικής!
Σχετικά ντοκιμαντέρ κυκλοφορούν παρά πολλά για τους Ιλλουμινάτι στο διαδύκτιο και για την επιρροή τους στην οικονομία και ΜΜΕ των ΗΠΑ. Ο σκοπός αυτής της μυστικής εταιρείας είναι αυτός που από την αρχή είπαμε η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση ελεγχόμενη από αυτούς.
Οι τακτικές που χρησιμοποιούνε έχουν να κάνουν με την οικονομική και εκ των έσω διάβρωση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών και φυσικά με την αλλοίωση κάθε πατροπαράδοτης αξίας στο όνομα της ελευθεριότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Σας θυμίζει κάτι αυτό;
Είναι τυχαίο πως η ίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης αποτελεί πάγιο πόθο των σιωνιστών είναι τυχαίο που τα σχέδια των Ιλλουμινάτι αποτελούν ταυτοχρόνως σχέδια των σοφών της Σιών όπως αυτά εμφανίζονται στα περίφημα πρωτόκολλα; Τυχαίο δεν νομίζω...
Φυσικά η συνομωσία είναι ολοφάνερη για κείνους που ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις συμπτώσεις αλλά είναι πολύ της μόδας τελευταία από την πολιτική ορθότητα λανσάρεται η απόρριψη ''έλα μωρέ θεωρίες συνωμοσίας" έτσι αυτοί συνεχίζουν και κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους...

Ο κατάλογος των διαφόρων μυστικών εταιρειών είναι μεγάλος άλλες γνωστές όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή και άλλες λιγότερο γνωστές όπως η skull and bones (κρανίο και κόκαλα ...σε αυτή την μυστική εταιρεία άνηκε ο Τζωρτζ Μπούς ο νεώτερος...). 

Αυτό που μας χρειάζεται να κρατήσουμε είναι ότι όπως και αν λέγονται όλες αυτές οι οργανώσεις όποιο προσωπείο και αν προβάλουνε πρόκειται για σιωνιστικές εμπνεύσεις που σκοπό έχουν να αλώσουν τα έθνη εκ των έσω και να εγκαθιδρύσουνε μια παγκόσμια κυβέρνηση ελεγχόμενη πλήρως από την δικιά τους ολιγαρχία.
Όπως είδαμε στην αρχή του παρόντος κειμένου η δημοκρατία ως κατάκτηση έχει άμεση σχέση με την κοινοποίηση της γνώσης προς τα κάτω προς τον απλό άνθρωπο όλοι αυτοί οι υψηλόβαθμοι των διάφορων μυστικών εταιρειών αποστρέφονται και τους λαούς και την δημοκρατία και τα έθνη και τις παραδόσεις και θεωρούν εαυτούς θεματοφύλακες μιας αρχαίας μυστικής (ψεύτικης βεβαίως) και ως εκ τούτου δικαιωματικά κυρίαρχους του κόσμου.
Αν επικρατήσουνε αυτοί και εφαρμόσουνε τα σχέδια τους θα έχουμε μία κοινωνία τύπου «Μεγάλος Αδελφός». Έτσι απλά. Από την δική μας αφύπνιση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η σωτηρία του είδους!!!
Κλείνω με μια φράση από το ευαγγέλιο του Κύριου Ιησού Χριστού που τόσο τρέμουνε όλοι αυτοί: «Εγώ είμαι το φως της ζωής...».
Γιώργος Σταφυλάς

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιντε ελληναρες ρατσιστες...ινδαλμα σας ο Νορβηγος,καθως η ιδεολογία σας αποκορυφώνεται σε τετοιες πραξεις καθημερινα μεσα στην σκεψεις και την φαντασια σας αυτος προχωρησε σε πραγματοποιηση των φαντασιωσεων του. Ελπιζω βλεπωντας το περιστατικο της Νορβηγιας να συνελθετε απο την ρατσιστικη παρακρουση που εντεχνα προωθειται σε αυτη την χωρα τελευταια....αλλιως Δοξάστε τον...εκανε αυτο οι ρατσιστες φαντασιωνονται καθε μερα...

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι εκθέσεις των αστυνομιών όλων των Ευρωπαϊκών χωρών που δέχονται εισβολή απο μετανάστες συμφωνούν στο ότι τα σκληρά εγκλήματα(βιασμοί,ανθρωποκτονίες,ναρκωτικά κτλ)διαπράττονται σε ποσοστό άνω του 90% απο μετανάστες.
Παρ'όλα αυτά η προπαγάνδα των Εβραιοσιωνιστών έχει αποβλακώσει τους Ευρωπαίους με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεσηκωθεί εναντίον των ξεπουλημένων κυβερνήσεων τους που προωθούν τον πολυπολιτισμό κατ'εντολήν των Εβραίων.
Συνέχεια εδώ:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html

Βιασμοί αλλοδαπών Νορβηγία
http://www.youtube.com/watch?v=awPSk5eJhLk&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Βιομηχανία Ενοχών και συλλογική ευθύνη:
Ενοχοποιούν τα αισθήματα φιλοπατρίας διά της μεθόδου της σταδιακής διολίσθησης των εννοιών και της μετακύλισης των ορισμών: Αρχικώς στράφηκαν κατά του εθνικισμού, ταυτίζοντάς τον με τον ναζισμό· ακολούθως, υπέβαλαν στην ίδια διαδικασία τον εθνισμό και, τέλος, τον πατριωτισμό. Αφήνουν δε να εννοηθεί ότι ο μόνος τρόπος για να αποφύγει κάποιος πατριώτης τον χαρακτηρισμό του ναζί είναι να δεχτεί τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας του πατριωτισμού επί τη βάση των ιδανικών του Νέου Διαφωτισμού· δηλαδή επί τη βάση της πολυπολιτισμικότητας, της πολυφυλετικότητας και της πολυθρησκευτικότητας. Τώρα, ο νέος «πατριωτισμός»-του εξηγούν- δεν ορίζεται πλέον από την προστασία, την άμυνα και την προάσπιση της πατρίδας, αλλά από την αποδοχή και την ενδοτικότητα. Ουδείς, ωστόσο, του διευκρινίζει κατά πόσον αυτός ο αντεστραμμένος πατριωτισμός οδηγεί σε σιωπηρή de facto ανατροπή του Συντάγματος, αφ’ ης στιγμής αυτό επιτάσσει ότι η τήρησή του «επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».
Συνέχεια εδώ:
http://ellinikoistologio.blogspot.com/2010/06/blog-post_406.html

Ανώνυμος είπε...

5:22 αιντε στην χωρα σου μαλακα λαθρο που θα μας πεις και ρατσιστες!

Ανώνυμος είπε...

5:56...θα σου ελεγα να πας ...στη δικιά σου χώρα αλλά ξέχασα...εσυ δεν εχεις χώρα πια...TROIKA HELLAS..

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ολα αυτα, καποιοι εχουν πεσει θυματα προπαγανδας οσων αφορα τους μεταναστες. Το θεμα ειναι ομως οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει υγιης μεταναστευση. Ειτε εχουν ερθει εδω λογω παρανομης σωματεμποριας, ειτε γιατι εχουν πεσει θυματα κυκλωματων διακινησης ανθρωπων, ειτε γιατι καποιοι τους εχουν σκλαβους και τους φερανε εδω για να δουλευουν στα φαναρια και στους δρομους πουλωντας διαφορα σαν μικροπωλητες, ειτε ανοιξαν τις φυλακες πχ στην τουρκια και ολη η βρωμια ηρθε παρανομα στην ελλαδα. Γιαυτο αναγκαζεσαι να γινεις ρατσιστης και να ξεσπας πανω σε αυτους τους λαθρομεταναστες, αφου την κυβερνηση δεν μπορεις να την αγκιξεις. ετσι εχει καταντησει το συστημα σημερα. δεν σου δινει καμια δυναμη, καμια δυνατοτητα να κανεις κατι. Μην ξεγελιομαστε, απο τα 6-7 εκατομυρια ξενους που εχουμε στην ελλαδα, ζητημα το 1 εκ να ειναι νομιμο. Το θεμα ειναι να εισαι ρατσιστης οχι με τους ξενους, οτι και να ειναι αυτος, πακιστανι, αλβανος, τουρκος οτιδηποτε, αλλα να εισαι ρατσιστης με αυτον που σου γαμαει τον εαυτο σου με οποιονδηποτε τροπο. πχ μπαινει κλεφτης σπιτι μου. ΝΑΙ ειναι ρατσιστης και θα τον καθαρισω και δεν παει να ειναι οτι θελει. ακομη και ελληνας. πχ ναι ειμαι ρατσιστης με ολους αυτους μασωνους, σιωνιστες κτλ γιατι μου κρατανε μυστικα. εχω το δικαιωμα να μαθαινω την αληθεια για ολα και για τα παντα σαν ανθρωπος πανω σαυτην την γαμημενη γη...

Ανώνυμος είπε...

"ναι ειμαι ρατσιστης και θα τον καθαρισω" ηθελα να γραψω

Ανώνυμος είπε...

Ρε η ποδίτσα που φοράει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ! Είναi διαφήμιση της googlemail

axaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

@6:09 μ.μ.
Η πατρίδα είναι και αυτή σπίτι μας, εκτός όλους αυτούς τους εισβολείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους ενχώριους προδότες που δυστυχώς είναι πάρα πολύ...
ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡ4
"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία".