Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Άλλη μία δικαίωση του Ολυμπία: Καραφλομούστακος: Το συλλογικό ασυνείδητο της διαχρονικής ισχύος. Οι Έλληνες Σαμουράι.



Untitled.png
ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ: Η πρωτοφανής ηθική κατάπτωση του ΠΑΣΟΚ υποχρέωσε τους Καραφλομούστακους να γυρίσουν από την εξορία και να θυσιαστούν ώστε να διαφωτίσουν και να ....
ενδυναμώσουν τον Αυτοκράτορα, νόμιμο διάδοχο του κινήματος.
Διαβάστε την μεταφυσική εξήγηση της Ελληνικής πολιτικής σκηνής: 


…και η απέλπιδα προσπάθεια της ΝΔ να αντιστρέψει τη ροή της ενέργειας.
Ο όρος “Καραφλομούστακος” μπορεί να ακούγεται φαιδρός. Οι μύστες της εξουσίας όμως γνωρίζουν ότι μία από τις αιτίες του θριάμβου του ΠΑΣΟΚ είναι ο συγκερασμός της δεξαμενής δύναμης που παραδοσιακά αντλούσε το ΠΑΣΟΚ από τους “καραφλομούστακους” στο μοναδικό πρόσωπο του Νέου Ηγέτη. Ο ΓΑΠ κατάφερε να συνενώσει αυτή τη ροή ενέργειας πάνω στο πρόσωπο του, λες και συνένωσε όλους τους παραδοσιακά καραφλομούστακους της επικράτειας εξαφανίζοντας τους.
Οι νεώτεροι θα απορήσουν από αυτή την φαινομενικά ισοπεδωτική εξήγηση. Τα παιδιά στις μεγάλες πόλεις δε γνώρισαν την ορμή του λαϊκού κινήματος την δεκαετία του ’80, όταν σε κάθε κοινότητα, κάθε κλαδική, κάθε γραφείο του κινήματος υπήρχε ο Καραφλομούστακος που έδινε πνοή. Σε αντίθεση με τους πολυπληθείς μουσάτους που τακτοποιήθηκαν σε δημόσιες θέσεις κατακτώντας έτσι το όνειρο για το οποίο φωνασκούσαν, οι Καραφλομούστακοι έμειναν στο παρασκήνιο. Ακούραστοι αγωνιστές, προσηλωμένοι στον αγώνα για την Πανελλήνια Σοσιαλιστική κυριαρχία.
Το Καθεστώς Σημίτη έκανε το ολέθριο σφάλμα να αποδυναμώσει τον θεσμό του Καραφλομούστακου σε όλα τα επίπεδα. Σε όλα τα πόστα διακυβέρνησης κυριαρχούσαν καραφλοί ή μουσάτοι ενώ το μουστάκι δαιμονοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε ιστορικοί μουστακαλήδες όπως ο Φούρας ή ο Ρέππας εξαναγκάστηκαν να το ξυρίσουν ως δείγμα υποταγής στον εκσυγχρονισμό. Οι αμετανόητοι fourasκαραφλομούστακοι αποσύρθηκαν ως άλλοι Σαμουράι, παραμένοντας πιστοί στο κίνημα αν και εξόριστοι. Αυτή ήταν και η αιτία της κατάρρευσης. Οι Μουσάτοι έχουν αποδειχθεί ιστορικά αναξιόπιστοι και ιδιοτελείς. Χριστοφοράκος, Μίχας, Τατούλης, Μανώλης, ο υπουργός στην ταινία “Τελευταίος Σαμουράι” κλπ.
Η πρωτοφανής ηθική κατάπτωση του ΠΑΣΟΚ υποχρέωσε τους Καραφλομούστακους να γυρίσουν από την εξορία και να θυσιαστούν ώστε να διαφωτίσουν και να ενδυναμώσουν τον Αυτοκράτορα, νόμιμο διάδοχο του κινήματος.

Με μία τιτάνια προσπάθεια, κατάφεραν σε λίγα χρόνια να μυήσουν τον ηγέτη στα μυστικά του Καραφλομυστικισμού και να τον οδηγήσουν στο μεγαλύτερο εκλογικό θρίαμβο που έγινε ποτέ.
Για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση, η χώρα έχει Καραφλομούστακο ηγέτη, με αυτοκρατορικές εξουσίες. Ο ηρωϊκόςΝίκος Αθανασάκης στο παρασκήνιο (για πολλούς είναι ο Καραφλομούστακος “Αριστοτέλης” του κινήματος) εξασφαλίζει το ενεργειακό υπόβαθρο του αυτοκρατορικού περιβάλλοντος ως αέναος και ακούραστος Μύστης. Το ίδιο κάνουν και προβοκατόρικα blogs όπως οι βαψομαλλιάδες που αποκρύπτουν έντεχνα την πραγματικότητα, θέτοντας τους “βαψομαλλιάδες” ως ρυθμιστές τυ δημοσίου βίου.
Ο Καραφλομούστακος μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως Πυθαγόρειος (λόγω της φαλάκρας) Μύστης (λόγω του Μυστακίου), γεγονός βέβαια που αποκρύπτει ο Μπαμπινιώτης σε όλες του τις μελέτες, προσπαθώντας να διαφυλάξει την έννοια από τους βέβηλους.
Μπορεί η ΝΔ να ανακάμψει;
Η Νέα Δημοκρατία έχοντας αντιληφθεί τη μεταφυσική σημασία του “τάγματος”,  προσπαθεί να αντιδράσει επιστρατεύοντας τον μοναδικό γνήσιο Καραφλομούστακο που διαθέτει. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Είναι όμως αδύνατο για μια παράταξη που ουδέποτε διέθετε Καραφλομούστακους στο ενεργητικό της να μπορέσει να καρπωθεί αυτόν τον πακτωλό ενέργειας. Μην ξεχνάμε ότι στο ΠΑΣΟΚ, οι πολυπληθείς Καραφλομούστακοι εξαϋλώθηκαν, ενώθηκαν στο πρόσωπο του Ενός, του Αυτοκράτορος και κατέκτησαν την παντοδυναμία.
Ο Βαγγέλης είναι γνήσιος αλλά απελπιστικά μόνος. Η πυραμιδοειδής ενέργεια του καραφλομυστικισμού προέρχεται από τη βάση και καταλήγει στην κορυφή. Ο Βαγγέλης προσπαθεί από την κορυφή να δομήσει ένα θαύμα. Αυτό δεν γίνεται, όσο και αν η Αυτοκράτειρα γνωρίζει πως είναι το κλειδί για την ανάληψη του θρόνου ως μοναδική εξ αίματος κληρονόμος και έπειτα για την ανακατάληψη της Αυτοκρατορίας.

4 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

τι δουλεια μπορει να εχει ο πολυ καλος ηθοποιος
ΚΕΝ Γουαταναμπε (ο τελευταιος σαμουρα'ι),
με οσα αναφερονται παραπανω για τους καραφλομουστακους;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΥ ΡΕ, ΣΚΑ..ΤΟ ΒΛΑΧΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!!ΓΑ.ΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΣΑΜΟΥΡΑΙ??? ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ , ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟΜΟΥΣΤΑΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΑΣΟΚΟ

Βάνι Μακεντόνσκι είπε...

εμπρός της γης οι κολασμένοι, ας σπάσουμε τις αλυσίδες...