Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τι θέλει η σύγχρονη ευρωπαϊκή ακροδεξιά;


anti-ntp:Διαβάστε αυτό το κείμενο.Είναι αυτό για το οποίο σας λέγαμε.Οι νεοταξίτες παπαγάλοι επι το έργον.Το κείμενο αναφέρει Αλ Κάιντες και άλλες ιστορίς για μικρά παιδιά.Ουσιαστικά η ανάλυση του ρεσάλτο,επιβεβαιώνεται μέσα απο το κείμενο...
Διαβάστε την ανάλυση του ρεσάλτο εδω


Στην Ευρώπη, ο συνδυασμός ρατσιστικής ξενοφοβίας με θρησκευτικούς τόνους, αποτελεί μια σκανδιναβική ειδικότητα, που ήδη έχει εξαχθεί και αλλού, όπως στην Ιταλία, εκεί που έχει εμπνεύσει το ακραίο κίνημα Militia Christi.

Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, η Νορβηγία διαθέτει περίπου 2.000 ακροδεξιούς εξτρεμιστές. Στην προ διαδικτύου εποχή, ήταν διασκορπισμένοι σε ολόκληρη τη χώρα, χωρίς τη δυνατότητα της εύκολης συνεννόησης και οργάνωσης. Σήμερα όμως, το διαδίκτυο επιτρέπει ακόμη και σε κάποιο «φυσιολογικό αγόρι μιας φυσιολογικής οικογένειας» να ζει μια υποτιθέμενα φυσιολογική ζωή, ενώ την ίδια ώρα να μπορεί να συμμετέχει σε μια «εξτρεμιστική διεθνή» η οποία απέχει μόλις ένα κλικ. Μπορεί δηλαδή να συνομιλεί, να ανταλλάσει πληροφορίες, και να στρατολογεί οπαδούς, μέσα από το σπίτι του.

Στη Γερμανία, η σύγχρονη ακροδεξιά έχει ξεφύγει από την εικόνα του φουσκωτού σκίνχεντ με τα πολλά τατουάζ, και εκπροσωπείται πλέον από έναν καλοντυμένο κύριο της διπλανής πόρτας, που ζει μια διπλή ζωή μέσα από το ίντερνετ. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους υποστηρικτές της Αλ Κάιντα τη περασμένη δεκαετία.

Ο ακροδεξιός εξτρεμισμός της Νορβηγίας όμως, δεν ξεκίνησε από το διαδίκτυο. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Alfred Olsen, που μάλλον είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, οργάνωνε αντί-σιωνιστικά συνέδρια, και ήθελε να πολεμήσει τον «μαρξιστικό καπιταλισμό», τον «φιλελεύθερο μαρξισμό», και τους «ξένους πράκτορες» μέσα από το Λαϊκό Κίνημα Χριστιανικής Αντίστασης που είχε οργανώσει.

Μεταξύ άλλων, ο μουσικός της black-metal Varg Vikernes διέδιδε τη προπαγάνδα του μίσους μέσα από παγανιστικούς και σατανιστικούς στίχους που χρησιμοποιούσε στα τραγούδια του, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στην προσέλκυση νέων οπαδών.

Αργότερα, ο Vikernes συνελήφθη και φυλακίστηκε με τη κατηγορία του εμπρησμού ναών, και της δολοφονίας ενός άλλου μουσικού. Στη φυλακή συνέγραψε ένα μανιφέστο με τίτλο Vargsmål (Η ιστορία του Λύκου), όπου επαινούσε την αφοσίωση, το θάρρος, τη σοφία, τη πειθαρχία, την υγεία, και την δύναμη. Το έργο αυτό συνεχίζει να κυκλοφορεί στα διαδικτυακά φόρα ακόμη και σήμερα, συντελώντας σε μια περίεργη μίξη συμβόλων: Ο σταυρός, μαζί με τη σβάστικα και τους θεούς των Βίκινγκς, χρησιμοποιούνται κατά κόρον από την ακροδεξιά σκανδιναβική ιδεολογία.

ΟΙ εχθροί αυτών των εξτρεμιστών είναι οι εθνικά, φυλετικά, και θρησκευτικά διαφορετικοί, καθώς και «όσοι φθείρουν το υγιές πνεύμα των εθνών»: Οι τραπεζίτες, οι διεθνιστές, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, τα στελέχη των πολυεθνικών, και οι κυβερνήσεις, που «δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που υπάρχει όταν υποστηρίζονται οι άλλοι», οι διαφορετικοί.

Αυτό που θέλουν οι εν λόγω ακροδεξιοί εξτρεμιστές, είναι μια νέα σταυροφορία και μια επανάσταση εναντίον της παγκοσμιοποίησης.

S.A.-Gazeta Wyborcza

http://www.presseurop.eu/en/content/article/795761-new-far-right-boy-next-door
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βίαιη μεταφορά ξένων στοιχείων στο σπίτι της κόρης του Δία μετέτρεψε την φυσιολογικότητα σε ανωμαλία την οποία κατά κάποιους πρέπει να την υπερασπιστούμε.

Αυτό είναι ένα σχέδιο που εκπονήθηκε για να δημιουργηθεί αυτό το ρεύμα ώστε τελικά να οδηγηθούμε στον γενικευμένο Γ' Παγκόσμιο προς όφελος της διεθνούς αγοράς (ότι και εάν σημαίνει αυτό).

Είμαστε για άλλη μία φορα στο 1930, είναι αστείο, το reichstag ξανακάηκε (δίδυμοι) και εμείς ακόμα ξύνουμε το κεφάλι μας.

Καταλάβαμε?
Ωραία!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ? ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (17 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΕΛΑ ΚΤΛ) ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ? ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ? ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΗΣ????

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ. ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΩΣ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ . ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΧ ΒΕΛΓΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΘΝΟΣ , ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ , ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ . ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, Η ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, Η ΓΑΛΛΟΙ?? ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ" ΕΓΩ ΟΜΩς ΟΧΙ??

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 11.59, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ.Α.Π είπε
Η ανάγκη σοβαρής περιφερειακής και παγκόσμιας διακυβέρνησης γίνεται αίτημα της εποχής»

Εδώ ο κόσμος χάνεται και τ μ... χτενίζεται
Υπάρχει ρε παιδιά άραγε φιλότιμο μας έχει μείνει καθόλου τσίπα τι είμαστε επιτέλους ζομπι? που είμαστε που κρυβόμαστε, μεσ στα λαγούμια σαν τους ασπάλακες?Ανεχόμαστε εναν πανηλίθιο ποδηλάτη να μας πλασσάρει την παγκόσμια διακυβέρνηση και εμείς τρία πουλάκια κάθονταν
Στην παρούσα τραγική τραγικότατη στιγμή πολύ μικρή ή καθόλου σημασία δεν έχει να λέμε ειμαι εθνικόφρων εθνικιστής αναρχικός κομμουνιστής δεξιός ακροδεξιός αριστερός χριστιανός αθεος βουδιστης και τα ρέστα.εδώ εξυφαίνεται ο αφανισμός μας το σβησιμο μας απ το χάρτη και μάλιστα γρήγορα.
Να σταματήσουμε το άσκοπο μπλα μπλα και να στοιχηθουμε ολοι σε μια γραμμη.
Να διώξουμε τον εισβολέα και τους ντόπιους υποτακτικούς τσανακογλύφτες της χουνταρας του ΕβραιοτραφούςΤζέφρυ.Να βρούμε τρόπο να οργανωθούμε.

Ανώνυμος είπε...

11:59 Για πες μου εφόσον ξες σε τι διαφωνείς με την 17Ν και τον ΕΛΑ; Με τους κουκουλοφόρους και τους αναρχικούς το καταλαβαίνω αλλά η 17Ν και ο ΕΛΑ μιλούσαν για εθνική ανεξαρτησία και κράτος δικαίου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΘΙΛΝΤ ΓΡΑΦΕΙ,ΣΕΡΒΙΡΕΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ (ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ-ΚΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,Γ΄ΡΑΙΧ,Δ΄ΡΑΙΧ Κ.Λ.Π). Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ,Ο ΧΙΤΕΛΡ, Ο ΛΕΝΙΝ, Η ΦΡΑΝΣΙΣ ΡΑΪΤ ,ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ Κ.Α ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η΄ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 2,23 ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΙ Η 17 Ν ΚΑΙ Ο ΕΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΠΟΤΕ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ "ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ". ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ 17 Ν, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ? Ο,ΤΙ ΒΓΗΚΕ , ΒΓΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να μας φυλά ο θΕΟΣ γιατί μόνο μια πίστη μας έμεινε και ακόμα κι αυτή προσπαθούν να μας την αλλάξουν........