Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Για δυνατούς λύτες...


Το παρακάτω τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική! Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμό σου! Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντησή σου πρέπει να είναι ειλικρινής. Διάβασε τα παρακάτω και δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!

Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Είσαι στην προβλήτα του Πειραιά. Γύρω σου κυριαρχεί το χάος, που προκάλεσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, ένας τρομακτικός άνεμος και πολλαπλές πλημμύρες. Είναι μια καταστροφή βιβλικών διαστάσεων. Είσαι δημοσιογράφος - φωτογράφος, που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!

Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα!


ΤΟ ΤΕΣΤ

Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα! Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι! Είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου !!!

Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν! Έχεις 2 επιλογές:

1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του Γιώργου Παπανδρέου,
ή
2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωθυπουργούς της Ελλάδος και γνωστό στην Ευρώπη, για το «δόσιμο-εκχώρηση» της Πατρίδας του στο ΔΝΤ !

Η ΕΡΩΤΗΣΗ

Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά:

α) Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση
ή
β) θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου;
Πηγη 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα του φερω τη μηχανη στο κεφαλι να ειμαι σιγουρος.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

7:47...ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΚΕΡΔΙΣΑ , ΚΕΡΔΙΣΑ??

MacGyver © είπε...

ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ...ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!!!! ΩΙΜΕ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.!@#$%#$%#$%

Ανώνυμος είπε...

ασπρόμαυρο φυσικά..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω θα τον εσωζα και θα τον κρατουσα κλεισμενο σε ενα ενα σπιτι με τα βασικα.....πιστευω πωσ θα πεθαινε απο μονοσ του!!!!!το να θελει ενασ ανθρωποσ τον θανατο καποιου αλλου δειχνει σε τι σημειο εχουμε φτασει....αλλωστε και το γιωργακη καποιοι αλλοι τον υποκινουν.Και αυτοσ να πεθαινε θα ερχοταν καποιοσ αλλοσ στη θεση του με την ιδια πολιτικη,δεσ Σαμαρα.Το θεμα δεν ειναι να πεθανει ο Γιωργακησ αλλα αυτο το σαπιο συστημα

Αγγελική είπε...

Εγώ που είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος θα του έβαζα τις φωνές, θα τον ικέτευα , θα τον παρακαλούσα στην τελική να πάρει μια καλή πόζα πνιγμού για να έχουν οι έγχρωμες φωτογραφίες που θα τραβούσα μια γκλαμουριά,μια φινέτσα, ένα καλό αποτέλεσμα έστω. Εντάξει το παραδέχομαι, δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος, δεν θα απολογούμαι και γι αυτό τώρα.

Ανώνυμος είπε...

απλα θα του ελεγα κλαδια απο τα γυρω δενδρα υπαρχουν .....και αφου πνιγοταν θα αναρωτιομουν που πηγαν τα κλαδια..............!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΤΩΘΩ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΛΛΟ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ...

AROTRIS είπε...

Είναι υποχρεωτικό.....να τον δω ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ...ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΓΧΡΩΜΟ ΦΙΛΜ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΛΛΟ.

lakis είπε...

θα τον εσωζα,και θα τον πετουσα παλι μεσα.....ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ego 8a ton esoza,8a ton eklina se ena spiti pou ine xreomeno stin trapeza kai tha tou edina kai 600 Euro miniatiko na plirosi DANIO ,Nero ,Reuma , kai na sintirisi tin tetrameli oikogenia tou.

Aaaaaa ksexasa tous papoudes kai tis giagiades pou theloun kai aftoi kapia oikonomiki Biothia.

Giorgos 8a Bgalis ton mina sou me 600 Euro ?