Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κλείνουν οι σύνδεσμοι!


Κλείνουν οι σύνδεσμοι!Αναστολή της λειτουργίας των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και κατάργησή τους με τη σημερινή τους μορφή, προανήγγειλε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος. Με τη μορφή λεσχών θα λειτουργούν από εκεί και πέρα, ενώ θα συνδέονται άμεσα με τις αντίστοιχες ΠΑΕ. Οριστικό «στοπ» και στις μετακινήσεις.


«Οι σύνδεσμοι θα πάψουν να λειτουργούν με τον τρόπο που γίνεται σήμερα και δεν νομίζω πως θα κλάψουν πολλοί από αυτήν την εξέλιξη», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ πρόσθεσε πως πρόθεση της Πολιτείας είναι το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά και εφόσον υπάρξουν ποινές για ομάδες, αυτές να ισχύσουν στην πορεία.
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λαθος κατ εμε να μπει στοπ στις μετακινησεις.ομως ναι ρε φιλε.κλεισιμο στους συνδεσμους ολων των ομαδων.να μπορει να πηγαινει κ ο γονιος με τα παιδια του να δει εναν αγωνα.να γινουν λεσχες κ σε περιπτωση που καποιοι καφροι παραφερονται να απολογουνται αμεσα..οχι αυτο τ μπαχαλο με μαχαιρια,ροπαλα κ σιδερολοστους σε καθε συνδεσμο.φτανει πια..τα φαγαμε στη μαπα τοσα χρονια..

Ανώνυμος είπε...

nai giati etsi den tha ginonte episodia????afou gipedo tha pigenoun

Ανώνυμος είπε...

gt na kleisoun oi sundesmoi?diladi an theloun na kleisoun ena rantebou na lysoun tis diafores tous dn mporoun??8a mazeuontai se ena magazi h se ena spiti kai to kanonizoun..den prokeitai na ginei tpt me to kleisimo ton syndesmwn kai eimai kata tou na kleisoun oi sundesmoi...Tous thn barese twra me ta sthmena mats na polemisoun thn bia..8RULOS 8RHSKEIA TROMOKRATIA..GEROULANE TO MOUNI THS MANAS SOU!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΟΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΗΦΑΚΙΑ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.ΕΙΣΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ.
ΑΝ ΘΕΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΕΚΕΙ ΠΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΞΥΛΟ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ