Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ



Με 216 ψήφους υπέρ, 9 κατά και 7 παρών η Βουλή αποφάσισε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, ενώ για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες...

υπερψήφισαν 215, καταψήφισαν 9 και 8 δήλωσαν παρόντες. Συνολικά ψήφισαν 242 βουλευτές. Με πολύ σκληρά λόγια για το ΠΑΣΟΚ το οποίο πλέον δεν θεωρεί κόμμα του ο Άκης Τσοχατζόπουλος απέρριψε όλες τις κατηγορίες εναντίον του κάνοντας λόγο για σκευωρία, για ψεύδος και για πολική δίωξη που ντύθηκε με νομικό μανδύα. Ο πρώην Υπουργός χαρακτήρισε διάτρητο το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων, μίλησε για κραυγαλέα σκοπιμότητα και για πολιτικό σχέδιο της εκ των προτέρων ενοχοποίησής του, η οποία είναι βολική για κάποιους –όπως είπε- που παρουσίασαν μια εικονική πραγματικότητα που είναι ολότελα κάλπικη.
ΠΗΓΗ

13 σχόλια:

Kostas είπε...

ΑΑΑΑΑΑκηηηηηηη πες αλεύρι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ ΜΟΥ!
ΣΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΣΥΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΟΥ
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΣΚΥΛΟΨΑΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕΖΕΔΟΠΑΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

Ανώνυμος είπε...

se poulisan kai oi dikoi sou aki????????
emeis na deis ti tha sou kanoume skatofatsa!!!!!
issovia na pas koufala

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην του σκίσουν το καλσόν!!!Θα του κλασουν τα αρχ...α.Οι προδότες θα βαλουν τον προδότη φυλακή?
Θα αφήσουν οι Γερμανοί να βγουν στην επιφάνεια η μίζες τους?
Λαικο δικαστήριο θελει και γρηγορα.Φωτια στα σπιτια του που απέκτησε απο τα δικα μας λεφτα και οι οικογενεια του εξόριστοι στη Αφρική.

Ανώνυμος είπε...

Οκ ο Ακης φυλακη και ολα καλα.Διορθωθηκαν ολα και ξεχαστηκαν ολα τα υπολοιπα.Ο Ακης δημιουργησε χρεος 350 δις.που λενε οτι χρωσταμε.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σύντομα θα δηλώσουν οτι ολα αυτα εχουν παραγραφει λογω πέρατος χρόνου δίωξής του.
Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ...
ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...
ΤΙ Θ' ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ;
ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΑΠΟΨΕ;
ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΙΩ
ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ;
ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;
ΔΕΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τα κανόνισαν όλα ωραία, το ΚΥΣΕΑ και οι Υπουργοί της ΝΔ δεν παραπέμφθηκαν όπως ζητούσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Ακης την γλιτώνει με ένα μικρό τσαλάκωμα...να ζήσει ο δικομματισμός.

Ανώνυμος είπε...

πατους μαζι σου ακη βγάλε στη φόρα οτι εχεις μην εισαι μαλακας, μονος σου θα πας φυλακή?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ...ΑΚΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ....ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!!!

tatoo you είπε...

ΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕ 1.500.000 ΕΥΡΩ!!!!ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ..ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ....ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ,Ο ΑΝΔΡΕΑΣ,ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ ,ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΑΝΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΤΣΩΓΙΩΡΓΑΣ!!!.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΛΕΓΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΗ , ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΙΓΕΡΟΚΟΡΜΗ ΚΟΠΕΛΑ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΝΤΥΜΕΝΗ,ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΙΚΩΝΑ ,ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΛΑΟΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ,ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ....ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ,ΘΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!!!ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ!!ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΜΕΣΑ?? Ο ΧΟΝΤΡΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΗΔΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ