Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

“ Συνεχίζουμε έξω” – δεν φοβόμαστε τις κουκούλες.


… λένε οι “ Αγανακτισμένοι που ζητούν ισονομία, ισότητα, δικαιοσύνη, δημοκρατία και καταγγέλλουν το σύνολο του πολιτικού κόσμου για τη φοβική αντίδραση απέναντι στους πολίτες διαβεβαιώνοντάς τους ότι “ δεν θα κάνουν πίσω”.


“ Τώρα πια μαζεμένοι γράφοντας αυτό το άρθρο αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί τόση βία από το Κράτος σε πολίτες που αγωνίζονται ειρηνικά για πάνω από 40 μέρες; Η απάντηση που μας έρχεται είναι μία. Μας φοβούνται! Φοβούνται τον κόσμο. Μόνη τους ανησυχία μην φύγουν από αυτές τις καρέκλες! Θέλουν και τους αρέσει να παίζουν τον ρόλο των Εθνοπατέρων! Εκ του ασφαλούς βέβαια! Κλειδωμένοι σε πανάκριβα γραφεία, με πανάκριβα κινητά, αυτοκίνητα, σπίτια το μόνο που κάνουν είναι να κοροϊδεύουν τον κόσμο να τον δυναστεύουν να τον βασανίζουν με απάνθρωπα μέτρα! …Και μετά από όλα αυτά εσείς νομίζετε ότι εμείς θα κάνουμε πίσω;Ποιος σας είπε Κύριοι και Κυρίες ότι εμείς με δακρυγόνα θα φύγουμε; Ποιος σας είπε ότι φοβόμαστε τις κουκούλες; Ποιος σας είπε ότι υποκύπτουμε; Ποιος σας είπε ότι υποχωρούμε; Ποιος σας είπε ότι τα παρατάμε; Ποιος σας είπε ότι τα όνειρα μας έσβησαν; Ε Μ Ε Ι Σ σίγουρα δεν σας το είπαμε και δεν θα το πούμε Π Ο Τ Ε!”

“ Και τώρα τι; Αυτή η ερώτηση είναι πολύ εύκολη… έχει απάντηση χωρίς πολλή σκέψη! συνεχίζουμε έξω! Έχουμε να πάρουμε κάτι χρωστούμενα. Δικαιοσύνη, Ισονομία, Ισότητα, Δημοκρατία! Από αύριο κιόλας θα ήμαστε πάλι έξω! Θα συνεχίσουμε από εκεί που νομίζουν ότι μας σταμάτησαν! Όλοι εμείς Κύριοι και Κυρίες στην Βουλή έχουμε κάτι βασικό. Έχουμε καρδιά, κατανόηση, συμπόνοια, για τον διπλανό μας! Και νομίζουμε ότι η πρώτη μας μεγάλη νίκη είναι ότι επέστρεψε η ανθρωπιά!”

Λ. Αποσκίτης
Πηγη

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Λ.ΑΠΟΣΚΙΤΗ
Συγχαρητήρια για τον αγώνα σας.
Θα σας παρακολούσα να παρετε θέση για ποιό λογο δεν ντύνεται την πλατεία με τα Ελληνικά χρώματα.
Η Ελληνική Σημαία ενώνει και εμψυχώνει και είναι λάβαρο αγώνων.Οχι τύμπανα και Αφρικάνικους χορούς.Τα δημοτικά τραγούδια είναι η ιστορία μας.Να μοιρασετε Σημαίες της Ελλαδας μας.Κανείς δεν κτυπάει Ελληνες Σημαιοφόρους.
Παράκληση να το λάβετε σοβαρά υπ'όψη επειδή εδώ στην επαρχία λέγετε ότι λειτουργείτε βάσει ανθελληνικου σχεδίου.

Ανώνυμος είπε...

Kαι στην κορφή κανέλα...Πως κατάφεραν οι γαμημένοι διεθνιστές ιντινάδος και έκαναν όλους τους απληροφόρητους αγαθιάρηδες πατριώτες όργανα τους. Είναι κάτι που σηκώνει ανάλυση. Δεν πειράζει, ας είναι καλά τα κανάλια και η προπαγάνδα. Η δύναμη της προπαγάνδας έπεισε τους Έλλαδίτες και τους Κύπριους να μισηθούν ώστε να γίνει ανέφικτη η ένωση. Έχουν κρύψει το πρόβλημα της Θράκης. Υποβαθμίζουν το πρόβλημα στο Αιγαίο. Δεν αναγνωρίζουν το Βορειοηπειρωτικό. Και έχουν ξεχάσει το Σκοπιανό. Οι 20αρηδες είναι στην πλειοψηφία τους διεθνιστές, φυγόστρατοι,απάτριδες. Οι 40αρηδες και άνω είναι στην δεκαετία '70 '80. Και λόγο πολών παραγόντων δεν μπορούν να μεταδώσουν κάτι καλό στους θρασύτατους διεθνιστοθρεμένους. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που και η κατάσταση στην πλατεία είναι καθρέπτης και μικρογραφία -κλαυσίγελος- της Ελλάδας.
Είναι αιθεροβάμων όποιος πιστευει πως γύρισε η ανθρωπιά. Σε μια στημένη διαμαρτυρία όπου ξεφτιλίζετε η Ελλάδα και ο κάθε Έλληνας ξεχωριστά χωρίς κανείς Ελληνάρας να διαμαρτύρετε και να φωνάζει. Αφήνωντας τα μιάσματα για μια ακόμα φορά να είναι οι μόνοι αρχηγοί και κάτοχοι του δρόμου. ΑΑ και κάτι άλλο....Ένα πουλάκι είπε πως σύντομα οι
-Ιντινάδος- Και εσείς τσιράκια τους χαιβάνια Ελληναράδες μέν τούβλα δε. Θα πάρετε τον πούλο .Περιμένοντας πότε θα κάνει ξανά συγκέντρωση το ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡΣΥΑ για να πάτε να κρατάτε τα μπόσικα . Ως άμισθοι κομπάρσοι τις σφαλιάρας. Ίχνος αξιοπρέπειας δεν έχετε ρε γαμώτο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ"ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" ΖΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΖΑΣ!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΦΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον πούλο ζήτησε απο αντιπροσωπεία των ΙΝΤΥ να πάρουν ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!! Και για να το φέρουν γλυκά θα πούνε πως το κάνουν και καλά για την αποσυμφόρηση του κέντρου λόγο τουρισμού εκπτώσεων κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΤΕ.....ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Και να συμπληρώσω πως η συνάντηση έγινε προχθές την ημέρα των μεγάλων επεισοδίων. Ενώ έξω γινόταν η άλωση της Τροίας. Η εξουσία μιλούσε με τους βοσκούς πότε θα μαζέψουν τα πρόβατα τους. Ίσως για αυτό είχαμε χθές και τα μικροεπεισόδια με το πανώ του μλ ΚΚΕ που ενώ ο κόσμος διαμαρτυρόταν, κάποιοι μάλιστα διαπληκτίζονταν αυτοί πεισματικά αρνούνταν να το κατεβάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όμως δεν βλέπω θερμές διαμαρτυρίες και καταγραφή των γεγονότων. Μακάρι να είχαμε το μισό απ' το πάθος των αναρχοκουμουνιστών.....

Ανώνυμος είπε...

8.54 εχεις απόλυτο δίκιο.
Πρέπει να πιέσομε όπως μπορεί ο καθένας.
Και πάθος έχομε και τον Θεό μαζί μας.
Αυτά γίνονται γιατι δεν έχει έλθη ακόμα η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΑΡΧΩΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ!

ΑΛΛΑ .......Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΩΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΣΕ...
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

sinfono.perissotero mple.an autoi oi prodotes doun simees hilades simais tha frikaroun.kai gia ta tragoudia.valte kai kanena envatirio.tha xestoun.tremoun kathe ti ethniko.