Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΕΝΝΑ/ΕΖΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ



Νέα Υόρκη – Μετά τις έντονες και συνεχείς διαμαρτυρίες του απανταχού Ελληνισμού και την εκστρατεία που ξεκίνησε η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA εναντίον της προβολής της τουρκικής παραγωγής Εζέλ από τον Αντέννα 1 (Ελλάδος), ο Έλληνας βουλευτής κ. Αθανάσιος Πλεύρης έχει μεταφέρει τελικά το θέμα στη Βουλή των Ελλήνων. Με θέμα « Διαφήμιση του ψευδοκράτους από σειρά στην ελληνική τηλεόραση» ο βουλευτής κ. Πλεύρης εξηγεί εν συντομία τα κύρια σημεία των ενστάσεων στους κ. κ. Υπουργούς Εξωτερικών και Πολιτισμού στους οποίους απευθύνεται και τους καλεί να απαντήσουν σε ερωτήσεις που απορρέουν.,,

Εν τω μεταξύ το Ελληνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει πάρει πέραν των 250 διαμαρτυριών τις οποίες όμως αρχειοθέτησε, δίχως καμία ενέργεια ή απάντηση σε κανένα, με εντολή του προέδρου του. (Για λεπτομέρειες δέστε προηγούμενες ανακοινώσεις της CANA στην ιστοσελίδα μας www.cyprusactionnetwork.org ).

Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον  ́Ελληνα βουλευτή κ. Αθανάσιο Πλεύρη, για την πρωτοβουλία του να προωθήσει τελικά το τόσο εθνικά σημαντικό αυτό θέμα στη Βουλή των Ελλήνων, όπου θα έπρεπε ναβρίσκεταιαπότιςπρώτεςμέρεςτωνδιαμαρτυριών. Έχονταςυπόψηότιόλοιοι βουλευτές επιθυμούν να κρατήσουν καλές σχέσεις με τα ελληνικά κανάλια για την προβολή τους, σημειώνει την ευαισθησία του κ. Πλεύρη να προτιμήσει να εξυπηρετήσειτοεθνικόσυμφέρονπαράτο προσωπικό.

Για καλύτερη ενημέρωσή σας πιο κάτω θα βρείτε ολόκληρο το κείμενο της αναφοράς του κ. Α. Πλεύρη στη Βουλή των Ελλήνων με την υπογραφή του.


Για όσους έχουν ήδη απευθύνει διαμαρτυρίες τόσο προς τη διεύθυνση του ΑΝΤΕΝΝΑ 1 (Ελλάδος) όσο και το Ελληνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και δεν έχουν πάρει ακόμα καμία απάντηση, και θα ήθελαν να τον ευχαριστήσουν για την πρωτοβουλία του αφενός και αφετέρου να του εκφράσουν και την έντονη δυσαρέσκειά τους για την περιφρόνηση των διαμαρτυριών τους από το ΕΣΡ και την διεύθυνση του σταθμού, παραχωρούμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κ. Αθανάσιου Πλεύρη για αυτό το σκοπό :      thanosplevris@parliament.gr


Πιο κάτω ακολουθεί μήνυμα προς τον εν λόγω βουλευτή από την Κίνηση Για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο υπογραμμένη από τον πρόεδρό της κ. Πάνο Ιωαννίδη με ημερ. 22 Ιουλίου, 2011.


Νικόλαος Τανέρης Υπεύθυνος Τύπου (CANA) New York.
#### —————– 
«Από την Ένωση στην Κατοχή» Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο «Από την Ένωση στην Κατοχή» της διακεκριμένης Ελληνο- κύπριας δημοσιογράφου και ερευνήτριας κας Φανούλας Αργυρού. Το βιβλίο αυτό είναι ένα συνολικό ντοκουμέντο από τα Βρετανικά Αρχεία για το πως κατέστρεψαν την Κύπρο.http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/Apo_ten_Enosis_ten_Katochi.348153720.pdf

«ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-BLOODY TRUTH» (Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο σε PDF στα ελληνικά και αγγλικά). Μάθετε την Αλήθεια για τις τουρκικές τρομοκρατικές οργανώσεις Βολκάν και ΤΜΤ και τα σχέδια για την ΤουρκικηΔιζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Χρειαζόμαστε εθελοντές σε εκδηλώσεις για διανομή του βιβλίου».

#### 
======================== 
Cyprus Action Network of America (CANA) 
2578 Broadway #132 New York, NY 10025 
New York: Tel. 917-699-9935 
========================

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!!!!!Ε ΡΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν εβρισκα πριν απο δυο χρονια τον κ. Κ. Πλευρη στο δρομο, θα του ελεγα συγχαρητηρια για τις ιδεες, το ηθος και το θαρρος σου. Αν τον εβρισκα σημερα, θα του ελεγα συγχαρητηρια για το γιο σου..!.

ΔΑΡΝΑΚΑΣ