Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!!


Σχόλια απο Περικλή Αθανασόπουλο

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ…!!!
Δεν τους σταματάει τίποτα πλέον, μέσα στο 2012 θα δούμε πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε…!!!
Για όλα θα φταίνε «οι προσκηνιακοί τρομοκράτες»…
Αλ Κάιντα κ.λ.π…


Τι χώρα είναι η Νορβηγία και τι ρόλο μπορεί να παίξει σήμερα στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη;
Η Νορβηγία είναι μια φιλήσυχη χώρα που σε όλη την ιστορία της έχει καταναλώσει τις κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη της χώρας και στο ανέβασμα του ποιοτικού επιπέδου του Λαού της.
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης μιας κρατικής επιχείρησης, τα εισπραχθέντα κέρδη μοιράζονται, με την λεγομένη «ανακατανομή του εισοδήματος» στο λαό.
Σχεδόν όλα τα κρατικά ομόλογα η πάσης φύσεως κρατικά κεφάλαια ανήκουν στα ασφαλιστικά της ταμεία, δηλαδή στον Νορβηγικό λαό.
Τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών ταμείων της Νορβηγίας αγγίζουν τα 2 τρις ευρώ, δηλαδή περίπου 7 φορές , ναι καλά διαβάζετε, 7 φορές του χρέους της Ελλάδας…!!!
Από τον περασμένο χρόνο η Νορβηγία έχει αγοράσει σχεδόν όλο το χρέος της Ελλάδας περίπου 300 δις Ευρώ, και περιμένει να το συμψηφίσει με την δυνατότητα που θα της δώσει η χώρα μας της εκμετάλλευσης και κυρίως της άντλησης του υποθαλάσσιου πλούτου μας.
Πέρα απ όλα αυτά όμως η Νορβηγία είναι η μόνη χώρα που διαθέτει την τεχνογνωσία εξόρυξης υποθαλάσσιων αντλήσεων σε βάθη άνω των 10.000 μέτρων.
Ακόμα και της Ρωσίας τις αντλήσεις τις πραγματοποιεί η Νορβηγία.
Η δεύτερη χώρα που έχει αντίστοιχες δυνατότητες είναι Οι Ηνωμένες Πολιτείες σε συνεργασία με τον Καναδά.

ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ;
Αν ληφθούν υπ όψη όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην διαμόρφωση του παγκόσμιου Ενεργειακού Χάρτη, και κυρίως στην διαμόρφωση του στην ανατολική Μεσόγειο είναι η Νορβηγία…!!!
Η Νορβηγία είναι μια χώρα που δεν έχει οικονομία «φούσκα» αλλά πραγματική, και μπορεί όχι μόνο να σταθεί στις παγκόσμιες «ψευτο - αγορές», αλλά μπορεί να τις διαλύσει…!!!
Η Νορβηγία δεν έχει ανάγκη την «ψευτο-αξιολόγηση» από τους «ψευτο-οίκους» αξιολόγησης, γιατί απαντάει με την τεχνογνωσία της και με την εργατικότητά της…!!!
Με το χτύπημα της Νορβηγίας η επερχόμενη παγκόσμια τάξη δίνει μια προειδοποίηση στην παγκόσμια διεθνή έννομη τάξη να ετοιμάζεται για πλήρη υποταγή…!!!
Ο στόχος είναι: ελέγχουμε τα πάντα, και παράγουμε μόνο αυτό που θέλουμε, όπως το θέλουμε (μεταλλαγμένa), για να θρέψουμε αυτό που θέλουμε…!!!

ΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ Μ.Μ.Ε…!!!
Τα Νορβηγικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι τρομοκρατημένα, γιατί ενώ γνωρίζουν από ποιόν και γιατί χτυπήθηκε η χώρα δεν μπορούν να το αναμεταδώσουν…!!!

Ας τους δείξουμε το δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο ιδεολογικής στήριξης, γιατί εμείς οι Έλληνες σε αυτή τη φάση τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας…!!!

Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και οι ανακοινώσεις των Μ.Μ.Ε της Ρωσίας γιατί με την Νορβηγία έχουν πολύ στενές σχέσεις σε επίπεδο συνεργασίας για την ενέργεια…!!!


πηγη

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ!!
Illuminati-Freemason Mind Controled Slave Anders Behring Breivik Identified As Suspect In Norway Shooting
http://truthfrequencynews.com/?p=6853

Oslo Bomber is a Freemason (Anders Behring Breivik)
http://www.youtube.com/watch?v=rMr__YCqFu4

Norwegian ZIONIST FREEMASON Terrorist: Anders Behring Breivik July/22/2011.
http://www.youtube.com/watch?v=5PNw6MhZHUk

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ,εαν δεν μας σφραγισουν σαν τα βοδιου Τεξας,με τον (φορολογικο)αριθμο 666,του ΕβραιοΣιωνιστικου ΕΓΩΙΣΜΟΥ...

giannis είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΜΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΑΠ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πεσουν ευκολα οι vikings

Ανώνυμος είπε...

Norway, we are with you. Fight back the CIA terrorists and close your borders to all muslims.

Ανώνυμος είπε...

http://parallhlografos.wordpress.com/2011/07/23/%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B2%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB/

Ανώνυμος είπε...

σκατα και ξυλο στους νεοναζι,
ειτε ειναι στην Ελλαδα, ειτε στο εξωτερικο
οι νεοναζι ηταν και θα ειναι φονιάδες και ανωμαλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΩΛΟΖΩΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.....ΦΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΖΩΑΚΙΑ ΔΗΘΕΝ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Στημένες οι επιθέσεις στη Νορβηγία;

http://ethnosnews.gr/ελλάδα/antinews/2011/07/στημένες-οι-επιθέσεις-στη-νορβηγία/

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ..........

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΜΩΣ....ΚΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ...ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ, ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ PROFILE ΤΟΥ FACEBOOK ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛA PROFILES ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.ΤΕΛΟΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΣΟΪ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΥΠΟΠΤΑ...ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ BACKGROUND ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεκουτηδες συνομοσιολογοι,ειστε για το ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!!!(Α...ξεχασα!Δεν πατε σε ψυχιατρους γιατι νομιζετε ο,τι και αυτοι δουλευουν για τους Σιωνιστες και ο,τι με τα φαρμακα που σας δινουν δεν σας βοηθανε,αλλα σας αποχαυνωνουν και σας παραλυουν,ετσι ωστε να μην μπορειτε να σταθειτε εμποδιο στα σχεδια τους για την παγκοσμια κυριαρχια...)
Αν οι Εβραιοι ηταν τοσο δυνατοι και μισουσαν τοσο την Ελλαδα Θα την ειχαν εξαφανησει προ πολλου απο τον χαρτη! ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ!!!Και γρηγορα, μην καταντησετε να περιφερεστε στους δρομους νομιζοντας οτι κυνηγατε Νεφελιμ με το Φωτοσπαθι σας...!!! Τραβατε σε καμια μοναδα του Ε.Σ.Υ -ΟΧΙ αυτου του Ε.Σ.Υ που σας ηρθε στο μυαλο (Ελληνικης Σιωνιστικης Υπηρεσιας),ΑΛΛΑ του αλλου,του πραγματικου Ε.Σ.Υ (Εθνικου Συστηματος Υγειας)- μπας και σας προλαβουν!

Ανώνυμος είπε...

προς 4:26... Εσυ φίλε μου νομιζεις οτι δεν μας εχουν εξαφανισει? Αποχαυνωμενος εισαι εσυ μαλλον που κοιμασαι ακομη στο παραμυθακι σου, που βλεπεις τα πραγματα μεχρι εκει που μπορεις, που αρνεισαι ως φυσει αισιοδοξος να δεις την πραγματικοτητα γιατι "βολευεσαι"(?) ενδεχομενως? καλα κανεις ομως... γιατι δεν θελεις ρε αδερφε να πιστευεις σε Κασσανδρες, γιατι εισαι ορθολογιστης, γιατι ολοι εμεις ειμαστε τρελοι και για τα ψυχιατρεια, γιατι τελοσπαντων δε θελεις να χαλασεις την ησυχια του σπιτιου σου, την ησυχη και ομορφη καθημερινοτητα σου...καπου ομως, αναμεσα στις ακραιες συνωμοσιολατρικες αποψεις και στην ακραια αισιοδοξια οτι ολα πανε καλα, καπου εκει υπαρχει η αληθεια και σιγουρα δεν ειναι υπερ αυτου του ισοπεδωτικου κι εξευτελιστικου παγκοσμιου συστηματος. Σκεψου ελευθερα, και καπου εκει ισως βρεις και καποιο ψηγμα αληθειας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ 9.26 ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ-ΤΥΡΡΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ 9.26 ΠΟΥ ΚΙΕΣΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΖΟΝ ΧΟΠΚΙΝΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ.ΠΡΕΠΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ Η ΑΠΛΑ ΠΑΝΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΠΚΙΝΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 50-100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ 9.26 ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ)ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Από την μία έχουμε ένα φυσικό πρόσωπο που ομολογεί μια πράξη,και τις αιτίες για την οποία την έπραξε,και από την άλλη έχουμε απλώς θεωρίες που είναι δύσκολο να αποδεικτούν...Αν είναι έτσι, τότε γιατί δεν το έστησαν διαφορετικά,ώστε να φανεί σαν κτύπημα ισλαμιστών,και να έχουν ίσως πολλαπλάσιο όφελος;Καιτελικά με πιο τρόπο μπορείς να κατευθύνεις ένα άτομο να πράξει κάτι τόσο φρικτό,παρά την θέλησή του;Δεν είμαι ''εξυπνάκιας'',ούτε αφελής,απλώς για να πειστώ χρειάζομαι πιο χειροπιαστές αποδείξεις από μερικές ύβρεις και κραυγές κάποιων ανώνυμων στο διαδύκτιο

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=HWkqx1Pz4Vo

Ανώνυμος είπε...

1:12 κυνήγα εσύ φαντάσματα και άσε εμάς τους χοντρομαλάκες να τα βάζουμε με το πραγματικό σύστημα. Αν οι εξωγηίνοι είχαν κατάφερει να φτάσουν μέχρι τη γη και ήταν εχθρικοί θα χαν επιτεθεί ήδη και δεν μπορεί κανεις να τους σταματήσει. Θα ναι μια μαχη οπως τον ινδιάνων της λατινικης αμερικής με τους Ισπανούς κατακτήτες.
Ο σφαγέας της νορβηγίας ήταν ενας ακόμα παρανοικός ακροδεξιός όπως ο Χίτλερ και αν είχε την εξουσία θα έκανε εναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο.
Ευτύχως που οι ακροδεξιοί ήγετες του σήμερα είναι πιόνια του συστήματος για να αποπροσανατολίζουν την μάζα.

Ανώνυμος είπε...

ειστε παπαρες μαγκες...χωρις στοιχεια λετε οτι το κανανε μασονοι,,,πρωτον η σουηδια ειναι πραγματικα σοσιαλιστικη και μακαρι να ειμασταν και εμεις ετσι,,,δευτερον ο μαγκας ο νορβηγος απλα ειναι ενας ευαισθητος παραφρονας πολιτης που ζουσε μεσα στην μοναξια του,,,εμας πως επεσε το βιοτικο μας επιπεδο...πως η αθηνα γεμισε ξενους...???μηπως απο τον ηγετη σαμαρα-σημιτη(εβραιο)???και το χρημα παει εξω και ανοιξαμε τα συνορα σαν πουτανες???σας βαζει βενζινα στην αθηνα ελληνας???εχουν πακιστναο τον εχουν με 20 ευρω ανασφαλιστο και ουτε απαιτησεις εχει???εχει δωσει φορους???το χρημα που παει εξω το υπολογισατε στις πατριδες τους..???τοτε γιατι εχουμε συνορα και πολεμησαμε τους κατακτητες???ανερουμε το αιμα που χυθηκε με το να ειμαστε ανεκτικοι???μηπως??εχουμε κλεφτες μιζαδωρους πολιτικους να εχουμε και ενα αγκαθη παραπανω???και τι χρωσταγε ο νορβηγικος λαος να ανοιξει τα συνορα στους τουρκους??εχω μιλησει με ελληνα νορβηγιας και εχουν ανοιξει μεχρι και κομμωτηρια οι τουρκοι και μπαινουν χιλιαδες γιατι δεν εχουν πολυ πληθυσμο εκει πανω...και ο μαγκας δεν χτυπησε τους ξενους αλλα το εργατικο κομα που ειναι απατριδες,,,πληρως πολιτικο μυνημα...που εφερε μεταναστες και βιζες...σαν να βαζει βομβα καπιως σε συνεδριο νεολαιας πασοκ...αδικο θα ειχε???τι παει να πει αυτο???οτι αυτοι κανου παιδια και φερουν υπηκοοτητα και θα φερουν και αλλους και αλλους τουρκους,,αρα δουρειος ιππος με τα χρονια,,...γιατι ειχε αποικιες η νορβηγια χρωστα σε κανεναν οπως η γαλια που ειχε αλγερινους σκλαβους??????ειναι η τουρκια στην ευρωπαικη ενωση???,τοτε γιατι μπαινουν παντου???σας φαινομαι ακροδεξιος επειδη δεν μου αρεσει και εμενα η παγκοσμιοπησηση χωρις καν ενα δημοψηφισμα???επειδη το αποφασισε το κεφαλιαο???,ειμαι υπερ ο γειτονας μου να ειναι μαροκινος αρκει να γινει ενας παγκοσμιος καλος μισθος για ολους αφου υπαρχει επαρκια προιωντων πλεον και να ανοιξουν ολα τα συνορα του κοσμου,,,οχι ετσι να ερχεται ο ξυπολυτο και να τρωει τις θυσιες του ευρωπαιου,,δεν φτιανε οι ξενοι αλλα οι προδοτικες ηγεσιες της νεας ταξης,,,καθε τι πατριδεικο το οναμαζουν φασιστικο,,,,συμφωνω με τις καρτες ιλουμινατοι και τις σιωνιστικες συνομωσιες διαφωνω στην περιπτωση αυτη,,,γιατι πρωτον δεν εγινε 11 οπωσ τωρα η κυπρος η μαδριτη,η ιαπωνια και οι διδιμοι και αλλα πολλα....που οφειλονται στην δηθεν αλ.καιντα...και συμφωνω με ενα παληκαρι παραπανω που ελεγε οτι στο ισλαμ θα ηταν πιο ευκολο αν θελανε να δειξουν τρομοκρατια για να περασουν σχεδιο παγκοσμιοπηησης αντιθετα αυτο που εκανε ο τυπας ειταν να ενα τους προβληματισει ,,,μπερδευεστε στο οτι ηταν μασωνος...μηπως ομως ηταν ενας απλος στρατιωτης της μασωνιας που δεν ξερει τι ισχυει στα ανωτερα κλιμακια ???για ψιλοπαπαρας μοναχικος μου φαινετε,,,ουτε οικογενεια ουτε τιποτα,,,στην βιτρινα οι μασονοι φαινονται χριστιανοι που οι ριζες ηταν οι ναιτες ιπποτες...και οχι οι καπιταλες που ελενχουν τον κοσμο και λατευουν σατανα,...οσο πατας επι πτωματων ανεβενεις βαθμιδες και αξιωματα,,,απλα ειναι τα πραγματα σκεφτειται λιγο πριν το ανοιξετε...

Ανώνυμος είπε...

426 ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΖΕΣ.. ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

NORWAY STAND UP AND FIGHT , FUCK CIA, WE ARE AT YOUR SIDE NORWAY BE STRONG

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε κάποια links για τους ηλίθιους εδώ που αρνούνται να εννοήσουν ότι ήταν ένα false flag κτύπημα.
http://www.maggiesnotebook.com/2011/07/norway-utoya-youth-camp-israel-boycott-palestinian-statehood-break-the-blockade-games-a-different-kind-of-hate-brewing-in-norway/

http://thirteenthmonkey.blogspot.com/2011/07/breivik-supports-israel-and-admires.html

Ανώνυμος είπε...

οσοι βαλουν το τσιπακι του αντιχριστου, αλλα πιθανων και οσοι δεν το βαλουν δηλαδη ολοι μας θα βλεπουμε διαφορα πραγματτα που τα θεωρουσαμε απιθανα. εχουν εξοπλιση τους δορυφορους με 3D καρτες γραφικον και θα βλεπουμε τρελλα πραγματα στο μελον και θαυματα του δηθεν σωτηρα του κοσμου(αντιχριστου). ενα εγω λεω οτι εδω στην ελλαδα αν δεν ειχαμε εφησει τους ξενους ολους εννοω απο μεταναστες μεχρι ευρωπαιστες δεν θα ειχαμε παθει τιποτα. η ιστορια επαναλαβανεται ξανα και ξανα εδω και διακοσια χρονια. δυστηχως με το θανατο του καποδηστρια τοτε, δεν υπηρξε ποτε ελληνικο κρατος, απλος μα επαιζαν στα χερια τους οι φιλοι μας οι <>.

Ανώνυμος είπε...

APO TON PROTO (POY ESTEILE TO PROTO MHNHMA) MEXRI TON TELEYTEO ENA EXO NA SAS PO EISTE OLOI GIA TON POYTSO (A R X I M A L A K E S) SKLABOI TOY YPOLOGISTH!!!!! TROMPES TOY PLHKTROLOGIOY!!!! ANTE GIA TROMPONIA!! KATHOSASTE KAI BRIZOSASTE METAXI SAS. ANTE GIA

STYLIANOS είπε...

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΜΩΣΑΝΤ,ΣΙΑ,ΓΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ,C5.ΚΛΠ,ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ,ΤΩΡΑ.
Ο 1.12 ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ 9.26;
ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ 9.16;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΑΙΣΧΡΑ.ΕΤΣΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΜΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΡΧΕΣ,ΚΛΠ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ.Ψ.Π.ΑΡΑΒΧΠ."ΑΤΑΚΤΟΣ",ΑΝΩΝΥΜΟΣ,
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ....ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΤΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ".ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΩΣΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Για τον μη εξυπνάκια!!
24 Ιουλίου 2011 2:01 μ.μ.

και το πως κατευθύνεις κάποιον υπαρκτό μέσα στο ανώνυμο άγνωστο πλήθος ανάμεσα στους παράπλευρους θύτες (όπως λένε παράπλευρες) εχόντων ανάγκη ψυχολόγου!

όπως η δολοφονία του ρεαλιστή ισραηλινού πρωθυπουργού Γιτζάκ Ραμπίν αλλά και πρότερα του Πάλμε στη Σουηδία! υπάρχουν τρόποι!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΕΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΡΙΧΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟ ΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

το κορανι καμερα να το κατουρατε ανεβασμα θα διτε τι εχι να γινι μετα πανε τα μουνοπανα ι πολιτικι εμισ θα το κανου με θακαι ολι η ελαδα σε μια ορα

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί παρατήρησαν, ότι παρά το ότι η μέση ημερήσια θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λόγω της σταδιακής αποχώρησης του καλοκαιριού, ο Ήλιος "καίει" πολύ και προκαλεί έντονη εφίδρωση με την παραμικρή έκθεση σ΄αυτόν. Ακόμη και κατά την διάρκεια χειρονακτικών εργασιών σε στεγασμένο χώρο, επέρχεται ταχύτερα του συνηθισμένου εφίδρωση και κόπωση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του αυξημένου βομβαρδισμού μικροκυμάτων από τον Ήλιο.
Το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ όμως, ασχολείται με την...χρεοκοπία του πλανήτη, με πρώτη την Ελλάδα πάντοτε που θα είναι λέει και η αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρευσης.
Σας λέω λοιπόν.
1. Δεν υφίσταται θέμα πραγματικής πτώχευσης του πλανήτη, αφού πτώχευση θα είχαμε αν δεν υπήρχαν ενεργειακοί πόροι και τροφές για την σίτιση του παγκόσμιου πληθυσμού.
2. Όλο το σώου, είναι τεχνητό για να φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση.
3. Όπως σας είχα πει αμέσως μετά την 10-6-11 και αυτό πιστεύω να το θυμάστε όλοι, το νέο όριο ορισμού της κάστας που θα κατασκευάση τον κλώνο, το λεγόμενο αντίγραφο, την εικόνα του θηρίου της Αποκάλυψης, ορίσθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.
15 Σεπτεμβρίου 2011 1:41 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.....
4. Πράγματι, περί τα τέλη Αυγούστου, προς επιβεβαίωση αυτών που σας είχα πει στις 11-6-11, δημιουργήθηκε δήθεν μέγα πρόβλημα νέας οικονομικής κατάρευσης της Ελλάδος και της Ιταλίας και βέβαια όλου του πλανήτη με όριο τις αρχές Οκτωβρίου οπότε και θα πάρουμε ή δεν θα πάρουμε την 6η δόση.
5. Αν δεν πάρουμε την 6η δόση, καταρρέουν τα πάντα, οπότε θα έχει επιλεγεί και η κάστα που θα βγάλει τον κλώνο.
6. Αν την πάρουμε, δεν θα έχει επιλεγεί ο κλώνος και προχωρούμε σε άγνωστο πεδίο. στο οποίο υποτίθεται οι δύο Αδελφότητες θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται, πράγμα δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη την θυελλώδη προϊστορία τους.