Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η ψήφος με καθεστώς απειλής ακυρώνει την ψηφοφορία; Ιδού η απορία...



  • Βουλευτής ΠαΣοΚ ν. Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης: “Με απείλησαν για να ....ψηφίσω ΝΑΙ”



Ο βουλευτής αυτός που καταγγέλλει τέτοια πράγματα, εκ των υστερων, καθίσταται ΑΝΑΞΙΟΣ. Ανάξιος για το έργο που του ανέθεσε ο λαός και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ενας ανάξιος αντιπρόσωπος του λαού. Ανάξιος. Ομολογεί πως παραβίασε την λαϊκή εντολή που είχε αλλά και τη συνείδησή του. Ουσιαστικά ομολογεί πως παραβίασε το Σύνταγμα.
Εισαγγελείς, προέδροι των ανωτάτων δικαστηρίων, της βουλής, κάποιος τέλος πάντων, θα κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή η ΕΚΤΡΟΠΗ; Αυτή την ατελείωτη κατηφόρα θεσμών και προσώπων;
Είσαστε όλοι ΕΝΟΧΟΙ για μεγάλες παραλείψεις κύριοι, που τον ακούτε και ΔΕΝ τον καθαιρείτε πάραυτα.
Αλλά υπάρχει και κάτι πολύ σοβαρώτερο με αυτή την ομολογία: Με αυτή την ΟΜΟΛΟΓΙΑ, η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου καθίσταται ΑΚΥΡΗ.
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν νομιμοποιείται μετά από αυτό να βάλει την υπογραφή του στον εφαρμοστικο νόμο. Είναι άκυρα όλα.
Θα ξεσπάσει η οργή για όλα αυτά. Η οργή του λαού. Δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια πράγματα και να μην υπάρχει αντίδραση.

Σχόλιο ιστολογίου: Όταν η Δημοκρατία έκοβε βόλτες, το ΠΑΣΟΚ μαδούσε "Μαργαρίτες"... Και για να σοβαρευτούμε τώρα δεν θα έπρεπε αυτεπάγγελτα μετά από αυτή τη δήλωση βομβα του Βουλευτή να έχει επέμβει η Δικαιοσύνη;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΗΝ ΑΥΤΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

την επεμβαση την εκανε η δικαιωσυνη φιλε 5.09.ποιος νομιζεις οτι τον πηρε και αλλαξε το οχι σε ναι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?? ΑΝ ΕΔΩ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ???? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΤΟ ΞΥΛΟ????? ΚΥΡ ΑΛΕΚΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ Ο ΛΥΠΟΤΑΧΤΗΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΙΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ??? ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΔΗΞΕΣ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΛΟΥ Ε ΛΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!
ΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ , Η’ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ Η’ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ Ο ΛΑΟΣ.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ , ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ Κ ΜΕ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ . Η’ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ?
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ….

ΨΕΥΤΗΣ Η’ ΔΗΛΟΣ ?????

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.

Πρίαπος είπε...

Παιδιά για να τελειώνει αυτό το παραμύθι, στο Σύνταγμα υπάρχει μια βασική Αρχή. Η Αρχή της διάκρισης των εξουσιών. Τα είπε και ο κ. Σακκάς σε συνέντευξη που είχατε αναρτήσει προηγουμένως.

Αυτό σημαίνει οτι η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα στο έργο της Βουλής. Αν δε το κάνει η ίδια η Βουλή να παραπέμψει ενόχους στη Δικαιοσύνη, τα χέρια των εισγγελέων είναι δεμένα.

Βέβαια είδαμε και τις αποφάσεις της συνταγματικότητας του Μνημονίου που ήταν δική τους υπόθεση τι έγινε...

Πρίαπος