Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Και τώρα που άρχισαν τα μπάνια του λαού… η κυβέρνηση εξαπολύει την επίθεση της στο διαδίκτυο!


“Τα λιοντάρια νόμιζαν ότι ήταν βασιλιάδες, μέχρι που ήρθαν οι δράκοι”* αρχαία Κινέζικη παροιμία.
Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι ο κύριος Παναγιωτόπουλος έκανε το “δύο στα δύο” όσον αφορά τα Blogs, αφού μετά την (ξεχασμένη από όλους) υπόθεση του blogger “Hardcoremme”, στρέφεται με παρόμοιο τρόπο εναντίον του Γιάννη Παπαγιάννη ως διαχειριστή του blog “Fimotro”.


Στοιχειοθέτηση κακουργήματος μέσω email – άρση απορρήτου – ταυτοποίηση (;) στοιχείων διαχειριστή.

Η προηγούμενη κατηγορία ήταν “προτροπή σε κακουργηματική πράξη”. Η ίδια μεθοδολογία χρησιμοποιήθηκε και για την δίωξη του Ανδρέα Καψαμπέλη, όπου ταυτοποιήθηκε λόγω αποστολής e-mail το περιεχόμενο του οποίου στοιχειοθετούσε “εκβιασμό”. Ένα email αυτού του τύπου δηλαδή:
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κανένας δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος ώστε να στέλνει εκβιαστικά / απειλητικά emails από σχετιζόμενο mailbox, είναι απολύτως απλό να κάνεις πλαστογραφία του αποστολέα και να παρουσιάζεις μαϊμού διεύθυνση, ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ.

Το λάθος του Παπαγιάννη είναι ότι δεν αντέδρασε νομικά όταν δέχθηκε την αγωγή από τους συντελεστές του Mega. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό που έγινε, το είχαμε προβλέψει (δυστυχώς), είχαμε περιγράψει ακόμα και την μεθοδολογία. Διαβάστε: http://olympia.gr/2011/03/28/fimotro-2/

Διαβάστε το, για να καταλάβετε που κολλάει η παροιμία. Ούτε αυτό είναι προφητεία, αλλά ξεκάθαρη αλληλουχία των γεγονότων
Πηγη