Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ



frahtis-1Αφού πιάστηκε αδιάβαστο το ΥΠΕΞ, ο κ. Παπουτσής επέμενε και ο φράχτης στον Έβρο θα γίνει (δεν παίρνω όρκο πάντως, με τις συνεχείς αλλαγές αποφάσεων). Οι βάσεις (18 μεγάλες οπές, σε πρώτη φάση) άρχισαν να κατασκευάζονται.
Ελπίζεται πως θα ξεπεραστούν τα ...
γραφειοκρατικά προβλήματα και το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος τους έτους (θα ήταν έτοιμο πριν από την Ανάσταση). Στις 18 τρύπες που έχουν ανοιχθεί θα τοποθετηθούν οι ενισχυμένες κολόνες στήριξης στις οποίες θα μπει το διπλό ατσάλινο συρματόπλεγμα και στο πάνω μέρος αυτών οι θερμικές κάμερες που θα σαρώνουν τα περάσματα του Έβρου.
Η εφημ. «Ελεύθερη Θράκη» γράφει ότι ως τελική πρόταση έχει επιλεγεί το ισπανικό μοντέλο φράκτη, παρόμοιο με αυτό που έχει στηθεί στο νότιο τμήμα της ιβηρικής χώρας και στους θύλακές της στην Αφρική προκειμένου να ανακοπεί η ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών.
Ο φράκτης θα έχει διπλή πλέξη συρματοπλέγματος, ύψους 3 μέτρων, ενώ μεταξύ των δύο πλέξεων θα υπάρχει διάδρομος όπου θα περιπολούν αστυνομικοί.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ WWII
http://koinonikieksegersi.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε πολύ ΘΑ....ΘΑ....Μου θυμίζει Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.......Άλλες εποχές....Τώρα τους πιστεύεις????Δε βγάζεις άκρη....Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα.....Μάλλον δε ΘΑ γίνει.....Νά ΄ρχονται ελεύθερα τα παιδιά στη χώρα μας............έτσι το κόβω.....

Ανώνυμος είπε...

o φραχτης θα φτιαχτει και μαλιστα εντος χρονοδιαγραματος!αλλα μην εθελοτυφλητε................δεν τον κανουν για να μην μπενουν λαθρομεταναστες.............τον κανουν για να μην μπορει να βγει κανεις..........ουτε Ελληνας ουτε κανεις αλλος.........