Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Σχετικά με τον Νορβηγό είναι όλα στημένα


όλα στημένα είναι για να καεί οποιαδήποτε πατριωτική αντίδραση στην Ευρώπη για αυτά που έρχονται.
Ούτε στον πόλεμο δεν σκοτώνονται σε μία ώρα τόσοι ρε παιδιά από ένα άτομο!!! Δεν μπορεί να κρατήσεις όπλο τόση ώρα και να πετυχαίνεις και το στόχο. Λογικά κάποιοι θα του ορμούσαν αν ήταν μόνος.
Έχει στηθεί χοντρό παιχνίδι για να κάψει πολλά στην Ευρώπη. Βλέπω και για το ιντερνετ να ξεσπάει ιστορία και έχουν χάσει τον ύπνο τους οι προδότες από τα blogs.
Ήλπιζαν ότι με τα ΜΜΕ θα ελεγχόταν τα πάντα και ξαφνικά μέσω ιντερνετ ο κόσμος αντέδρασε. Αντέδρασαν και αυτοί και μάλιστα η έντονη αναφορά για blog και ιστοσελίδες κλπ μου λέει ότι ίσως το πάνε για έλεγχο του διαδικτύου.
Μάλιστα κάτι παράξενα συνέδρια γίνονται τελευταία για την εγκληματικότητα στο ιντερνετ κλπ.

Θα δείξει.Πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο με πολλούς ενεργούντες και μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν πιάνεται ζωντανός ο δολοφόνος. Πολλά παράξενα έχει αυτή η τραγωδία!

Ετεός
αναγνώστης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ενταύθα ΜΜΕ για Νορβηγία: Συνεχίζουν την
ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΣΤΟ ΤΕΚΕ ΤΟ ΝΑΡΓΙΛΕ ΤΣΑΚΩΝΩ είπε...


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και μιλούν για “νεοναζί”

Αναρτήθηκε από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Ιουλίου 25, 2011

Παρά το γεγονός ότι έχουν αποκαλυφθεί πλήρως, εδώ και δύο ημέρες, οι ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ-ΦΙΛΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ιδέες του παρανοϊκού (;) δολοφόνου της Νορβηγίας (ο οποίος θαύμαζε τον… Ουίνστον Τσώρτσιλ και τον «ήρωα» της αντίστασης των Νορβηγών κατά των Γερμανών), συνεχίζεται η κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση των «ελληνικών» ΜΜΕ για την πολιτική του «ταυτότητα».

Έτσι, χθες, στις ειδήσεις του Alter, που παρουσιάζει ο φέρελπις δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος, «σταυροφόρο» και «νεοναζί» τον ανέβαζαν, «σταυροφόρο» και «νεοναζί» τον κατέβαζαν! Το πιο εξοργιστικό, είναι ότι μεταξύ των φωτογραφιών του δράστη ήταν και αυτή με την μασονική ποδιά,
αλλά ο κ. Άκης Παυλόπουλος απέφυγε να εξηγήσει στους τηλεθεατές περί τίνος πρόκειται, επιμένοντας στο παραμύθι του.

Στο δε mega, παρά το ότι τους ξέφυγε και είπαν σε κάποια φάση για τον θαυμασμό του δράστη στους τέκτονες Ναΐτες ιππότες (αυτά για τον κόσμο είναι… κινέζικα), συνέχισαν να μιλούν για «ακροδεξιό», «ρατσιστικό» και «ναζιστικό» παραλήρημα του δράστη.

Εν τω μεταξύ, δήλωση στην εφημερίδα VK έκανε ο αρχιμασώνος της Τεκτονικής Στοάς του Όσλο, Ivar Skaar, στην οποία επιβεβαίωσε ότι ο δολοφόνος Anders Behring Breivik ήταν μέλος της Στοάς, αλλά «όχι ιδιαίτερα ενεργός». Συμπληρώνοντας, ότι «η συμπεριφορά του δράστη είναι εντελώς ασύμβατη με τις αρχές και αξίες του τεκτονισμού».

Τι επιδιώκουν τα εξωνημένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ με την «νεοναζιστολογία» τους; Να κάνουν τον ελληνικό λαό να σιχαθεί τους… εγχώριους «νεοναζί» και να τους δει ως «υποψήφιους δολοφόνους αθώων», «κακούργους», «αρρωστημένα μυαλά» κ.τ.λ. Και ποιοι θεωρούνται και χαρακτηρίζονται «νεοναζί» από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ; Εμείς οι Χρυσαυγίτες! Στόχος, λοιπόν, της παραπληροφόρησης, σήμερα με αφορμή τον παρανοϊκό (;) Νορβηγό φονιά και αύριο με κάτι άλλο, είναι η δαιμονοποίηση της εθνικιστικής ιδεολογίας και κατά συνέπεια ο περιορισμός της εκλογικής δυναμικής του μόνου εν Ελλάδι φορέως της, της Χρυσής Αυγής.

Αλλά, ας το πάρουν απόφαση, όσα βρώμικα κόλπα κι αν κάνουν, όση παραπληροφόρηση και να ρίξουν για να τρομάξουν τον κόσμο, δεν θα τους περάσει! Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και πλέον το ποτάμι δε γυρίζει πίσω!

(ΥΓ) 1: Μιας και το ’φερε η κουβέντα, να κάνουμε κι ένα… αδιάκριτο ερώτημα προς τον φέρελπι Άκη Παυλόπουλο: σε ποια πολιτική νεολαία ανήκε εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ’80 (τότε που σαν ελεύθερος μαθητής πήγαινε στο Κολλέγιο), και κουνούσε και… σημαιάκια στις συγκεντρώσεις της; Θυμάται, ή να του… θυμίσουμε εμείς;

(ΥΓ) 2: Κατάρα σ’ αυτόν τον… κερατά που ανακάλυψε τις φωτογραφικές μηχανές! Κατάρα!

Ανώνυμος είπε...

Τι στημενο και παπαριες. Φασιστας του κερατα ειναι ο δραστης, και διαβαζοντας τα σχολια που γραφονται κατα καιρους απο ομοιους του εδω μεσα, δεν μενουνε ερωτιματικα για το μεγεθος της παρανοιας του. Απλα σαν φασιστας, αντι για μυαλο εχει σκατα στο κεφαλι του.

Ανώνυμος είπε...

9,55 ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ......ΥΠΝΩΤΙΣΟΥ ΣΤΟ MATRIX ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΟΥ....ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ....ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΑΡΙΜΠΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ( ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ) ΕΧΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ "ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΝΕΟΝΑΖΙ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ. ΕΞΗΓΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΙΔΡΥΣΕ ΤΑ ΦΑΣ ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ . ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ?? ΟΙ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ? ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙ "ΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Π.Χ. ΕΣΣΔ ΜΕ 35.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ 1937 ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΟΤΩΦ. ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ "ΨΕΥΔΟΛΟΓΗΣΤΕ, ΨΕΥΔΟΛΟΓΗΣΤΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ". ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ, ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ.ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10,36 ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 9.55 , ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ VEGETERIAN (ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

11:31, ο 9:55 ειμαι. Ναι αγορι μου,εγω τρωω κουτοχορτο, ενω εσυ και ολοι οι διαπιστευμενοι αναγνωστες του antp που ειστε εξυπνοι ταξιδευετε με χρονοπυλες απο μοναστηρι σε μοναστηρι,σιχτιριζοντας τα κουμουνια, τους εβραιους και τους νεφελιμ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΔΕΞΙΟΙ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ,ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΜ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΑΣΤΟΧΕΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ-ΕΝΤΜΟΙ,ΔΙΚΑΙΟΙ-ΑΔΙΚΟΙ,ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΑΝΤΡΕΣ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνους-ασπονδυλους,θολοκουλτουριαριδες-συνομοσιολογους,ελληνες-γερμανοτσολιαδες κλπ