Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

"Βελόπουλε φέρε 500.000 ευρώ και η τιμή μου θα αποκατασταθεί" (vid)


Τον Κύριο Αντωνόπουλο τον γνωρίσαμε από τις εκπομπές τις Τατιάνας και το περίφημο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο οπού φέρεται να  απεικονίζεται και  να δίνει εντολές σε κουκουλοφόρους.
Είναι μέλος του ...
ΑΝΤAΡΣΥΑ, πρώην μέλος της ΟΛΜΕ, υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν με τον συνδυασμό "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ" και μέλος στην Ε' ΕΛΜΕ.
Σε διάφορα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, έχει καταγγελθεί οτι καθοδηγεί μαζί με τον Κύριο Κωνσταντίνου μουσουλμανικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δικαιολογούσε το πλιάτσικο και την καταστροφή της  εκείνον το "Δεκέμβριο" ,χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές.

Παραθέτουμε το κείμενο της Αγωγής ωστε να διαβάσετε τι απαιτεί ο κύριος Αντωνόπουλος για την αποκατάσταση της τιμής του.


Κατάθεση αγωγής 1η Ιουλίου 2011
Γενικός αριθμός κατάθεσης Αγωγής  119825/2011


«Να μου καταβάλουν αλληλεγγύως και εις ολόκληρο ο καθένας ως χρηματική αποκατάσταση ηθικής βλάβης που έχω υποστεί το ποσό 500.000 ευρώ!»




"Να απαγγελθεί κατά του δευτέρου και του τρίτου
Προσωπική κράτηση μέχρι τριών μηνών για κάθε νέα προσβολή της τιμής μου!



Να δημοσιεύσουν σε όλες τις εφημερίδες των Αθηνών και το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού για το τακτικό της απόφασης που θα εκδοθεί εντός 15 ημερών.


Να κηρυχτεί η απόφαση προσωρινά εκτελεστή


Να απειληθεί κατά των εναγομένων χρηματική ποινή 300 ευρώ για κάθε μέρα καθυστέρησης δημοσίευσης της απόφασης που θα εκδοθεί."



Όπως καταλάβετε υπάρχουν οικονομικές ανάγκες.

Συνεχίζει ο δάσκαλος Αντωνόπουλος και παραθέτει όλες τις αναφορές που γίνονται στο όνομα και την δράση του σε μια εκπομπή διάρκειας 55 λεπτών και τις παρουσιάζει ως μια, προσπαθώντας να εμφανίσει ως το μοναδικό θέμα της εκπομπής "Ελληνιστή" , ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως θα δείτε και στο βίντεο και παρακάτω.

Στην συνέχεια ο κύριος Αντωνόπουλος επισημαίνει..
"Είναι εμφανέστατο σε οποιονδήποτε θεατή ότι όχι μόνο δεν τους υποκινώ να τα σπάσουν αλλά τους προτρέπω - και μάλιστα με οξύ ύφος  να αποχωρήσουν από την συγκέντρωση."

Σε δήλωσή του στο  anti-ntp Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε: Εγώ περιμένω άπo τον Κύριο Αντωνόπουλο να αποδοκιμάσει τους κουκουλοφόρους. Όπως και ο εκπρόσωπος του Π.Α.ΜΕ ρώτησε τον Κύριο Αντωνόπουλο αν τους αποδοκιμάζει (και δεν το έπραξε) έτσι και εγώ του θέτω την Ίδια ερώτηση. Αν αποδείξει δια λόγου και έργων ότι δεν έχει καμία σχέση με τους κουκουλοφόρους και καταδικάζει πράξεις βίας των κουκουλοφόρων, τότε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα  να αναγνωρίσω ότι η πολιτική μου αντιπαράθεση και η αξιολογική μου κρίση ήταν λάθος και να απολογηθώ δημοσίως. Εγώ δεν κοστολογώ την τιμή και την αξιοπρέπεια 500.000 κυρίως όταν δεν υπάρχει δόλος.

Η εκπομπή για την οποία δέχτηκε αγωγή ο Κ.Βελόπουλος.


anti-ntp.blogspot.com

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς το blog:
Σταματειστε να γραφετε την προσφώνηση "κυριος" μπροστα απο τα ονοματα. Ούτε τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και της Αγγλιας που ειναι δουλικα στο συστημα ΔΕΝ το κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Mπορει να μην αποκατασταθει η τιμη του με τα 500 χιλιαρτικα, αλλα σιγουρα θα τσουξουν οποιον τα δωσει.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα του τάδινα σε κλωτσιές και σφαλιάρες

Ανώνυμος είπε...

Προσωπική κράτηση μέχρι τριών μηνών για κάθε νέα προσβολή της τιμής μου!

500 χιλιάδες είναι η τιμή του

Ανώνυμος είπε...

Ταρίφας
Απελευθέρωση του επαγγέλματος

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Να του δώσουν 500.000 κιλά σκ...τά .Διαλύει την Ελλάδα με συμμορίες και θέλει και λεφτά !!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν μπορούμε αν είμαστε 100% σίγουροι απο το βίντεο ότι τους παρακινεί να κάνουν επεισόδια (αν κι έτσι φαίνεται) αλλά σίγουρα όλοι αυτοί οι επαγγελματίες αντιρατσιστές καρεκλοκένταροι είναι πρόβλημα για την Ελλάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Οι προδότες δεν έχουν τιμή.

Ανώνυμος είπε...

βελόπουλε..;; εαν θες προσφέρω νομική κάλυψη δωρεάν ..

Ανώνυμος είπε...

10:44 μ.μ.
"Να του δώσουν 500.000 κιλά σκ...τά .Διαλύει την Ελλάδα με συμμορίες και θέλει και λεφτά !!!"

Δεν θελει ουτε τα δικα μου λεφτα, ουτε τα δικα σου. Του βελοπουλου θελει.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ 'ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΦΙΛΟΙ' ΤΟΥ ΜΠΡΕΪΒΙΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑΟΣ 666.
ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ

υιος ασωτος είπε...

Αν για αυτά που λέγει ο Βελόπουλος δεν έχει αποδείξεις, βεβαίως να πληρώσει και δεν είναι το χρήμα που θα κάνει την διαφορά, όμως λειτουργώντας σαν ανάχωμα θα βάλει φρένο, στο ότι δηλώνω ή πληροφορώ, είναι και αλήθεια. Ακόμη για τις διάφορες ετικέτες προς στον Αντωνόπουλο, δεν τιμά τους τυχόν ανώνυμους αυτόκλητες υποστηριχτές του Βελόπουλου και εννοώ τα σκατ...

Ανώνυμος είπε...

ANTONOPOULE POUTANAS GIE PRODOTH.SFAKSIMO KARKINOMA THS ELLADAS ANTHELLHNA

LEON05555 είπε...

Από πότε ένα βίντεο, "βουβό" που δεν ακούει κανείς τι ειπώθηκε, θεωρείται και ως αποδεικτικό στοιχείο? Το "φαίνεσθαι" δηλαδή επειδή το λέει κάποιος σημαίνει και ότι "είναι"? Όσο για τα λεφτά που ζητούνται, καλώς ζητούνται!Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι του κατεβαίνει χωρίς αποδείξεις. Ξέρουμε όλοι πώς η δύναμη της εικόνας "χρησιμοποιείται" τη σήμερον. Και όσον αφορά τη δήλωση του εκπρ/που του "ΠΑΜΕ", ξεχνάει ο κ. Βελόπουλος να αναφέρει την ανασκευή της από τον ίδιο τον εκπρ/που του με νεώτερη ανακοίνωσή του, αλλά και την απάντηση του Αντωνόπουλου που "απαντάει" σε ό,τι ερωτάται. Και επίσης ένα tip, το βίντεο που παρουσιάζεται εδώ, δεν είναι αυτό περί ου ο λόγος...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ,ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ....ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΦΝΙ ΚΑΝΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

LEON555 Μπορείς να μας στείλεις την ανακοίνωση αυτή; Γιατι στο διαδίκτυο υπάρχει άλλη που λέει οτι το ΠΑΜΕ ζητάει να καταδικάσει ο Αντωνόπουλος του κουκουλοφόρους και αυτός δεν το κάνει. Και πότε έγινε αυτή η ανακοίνωση που λες;

LEON05555 είπε...

Όπως βρήκες τα άλλα αγαπητέ/ή, μπορείς να βρεις και ό,τι σχετικό(από ΑΔΕΔΥ, από ΟΛΜΕ, από ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ, από το Συνέδριο της ΟΛΜΕ, κ.λπ.)!Από κει και πέρα ό,τι στοιχεία υπάρχουν εκατέρωθεν από τις δύο πλευρές, είναι δουλειά των δικηγόρων να τα δώσουν και της δικαιοσύνης, προφανώς να τα αξιολογήσει. Η δημοσίευσή μου έγινε μόνο και μόνο γιατί δεν μπορεί κανείς αυθαίρετα να βγάζει συμπεράσματα...αν και είναι φυσικά δικαίωμά του, αλλά τελικά, ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ωραία leono555 έχεις link που μπορείς να το αποδείξεις;

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ...