Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μ.Ψωμιάδης-Κράτος:5-0


Μετά λύπης μου παρακολούθησα χτές το βράδυ την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας". Κάποια πράγματα τελικά δεν είναι όσο δραματικά φαίνονται..Είναι πολύ χειρότερα..Για όσους δεν το παρακολούθησαν η εκπομπή αναφερόταν στον "αγαπούλη" ή αλλιώς Μάκη-Χρυσόστομο Ψωμιάδη.Στον άνθρωπο του ΕΑΤ-ΕΣΑ,σε ηλικία 18 χρονών τότε σκότωνε,απειλούσε,εκβίαζε,ξυλοφόρτωνε τον κόσμο με τις πλάτες του πολιτεύματος της εποχής.
Ο ίδιος άνθρωπος που έκανε λαθρεμπόριο χρυσού, έκλεβε την.....
Ελλάδα με την μη καταβολή φόρων, ξέπλενε μαύρο χρύμα,δημιουργούσε σκευωρίες,βασάνιζε κόσμο σύμφωνα με ηχογραφημένα ντοκουμέντα,που τον αναζητούσε η Ιντερπόλ,που δεν μπόρεσαν ούτε πολιτικοί να τα βάλουν μαζί του αφού και με την διαμάχη του κου. Λαλιώτη πάλι αθωώθηκε,που διέλυσε την ΑΕΚ πίνοντας καφέδες τότε,που διαλύσε τον Ακράτητο,την Καβάλα ίσως τώρα και γιατί όχι και τον Ηρακλή.Αυτός ο άνθρωπος που καταδικάστηκε με όλες αυτές τις κατηγορίες με πάνω απο 30-40 χρόνια κάθειρξη είναι ελεύθερος και ζει ανάμεσα μας.Γιατί κανείς δεν τόλμησε να τον βάλει φυλακή, γιατί όποτε συννελήφθη και είχε δίκη πάντα αρρώσταινε,(άλλωτε με αιμοπτύσεις(δεν μπορούσε να παραστεί στη δίκη αλλά έκανε βόλτες στην Καβάλα) άλλωτε με φυματίωση (ενώ εθεάθη παρόλο που ήταν άρρωστος ο άνθρωπος να κυκλοφορεί με το πούρο του στο Κολωνάκι) ενδεικτικά αυτά τα δύο παραδείγματα),γιατί την κοπανούσε πάντα πριν τον συλλάβουν ή γιατί ήξερε πότε θα τον συλλάβουν, γιατί ακόμα και σήμερα που θα έπρεπε το όνομα του να είναι ανάμνηση και ο ίδιος να σαπίζει στη φυλακή, εμείς ασχολούμαστε μαζί του και τον ψάχνουμε απο εδώ και απο εκεί να τον συλλάβουμε ενώ το έργο το έχουμε ξαναδεί και ξέρουμε ότι και να συλληφθεί θα κυκλοφορεί και πάλι ανάμεσα μας ελεύθερος, ωραίος και με την πουράκλα στο στόμα θα χαμογελάει στα κανάλια,θα έχει πρόσβαση στο γήπεδο και εμείς θα ασχολούμαστε και πάλι μαζί του.

Αυτό ήταν η εισαγωγή του θέματος μόνο. Ένας άνθρωπος του συστήματος που παίζει μπάλα αστυνομία,πολιτικούς,δημοσιογράφους, δικαστές, γιατρούς, παράγοντες αθλημάτων, τραπεζίτες. Αυτός ο ένας είναι και η εικόνα του νοσηρού κράτους και του πνεύματος που κυριαρχεί σήμερα. Το κράτος είναι γεμάτο απο αυτούς τους ανθρώπους που το παίζουν μπάλα. Λένε ότι δεν πρέπει να κοιτάς το δέντρο αλλά το δάσος...Μερικά δέντρα όμως έχουν δόντια..Δέκα επικίνδυνα δέντρα είναι χειρότερα απο ότι ένας Αμαζόνιος απο μικρά και λιγότερο ακίνδυνα δεντράκια. Καθημερινά συλλαμβάνονται τα κλεφτρόνια των ψιλών και ο άνθρωπος που ξεκίνησε να φοροδιαφεύγει με την εισαγωγή χρυσού με το πέσιμο της χούντας (φανταστείτε απο πότε έχει αρχίσει η μη καταβόλή φπα στο δημόσιο και δείτε σήμερα πως πληρώνουμε τον χρυσό του Ψωμιάδη απο τις τσέπες μας πληρώνοντας φόρους), που σκότωσε ανθρώπους στο Πολυτεχνείο ως ρασοφόρος, που κάθε μέρα σκέφτεται και μια καινούργια απατεωνιά, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Αν δεν πιαστούν οι μεγαλοκαρχαρίες σε αυτή τη χώρα,προκοπή μην περιμένετε. Γιατί κύριοι δεν μπορείτε να συλλάβετε τον Μάκη Ψωμιάδη? Γιατί φοβάστε? Είστε ανίκανοι?Δεν έχετε στοιχεία? Μήπως τα έχετε ''αρπάξει'' απο τον κο.Μάκη και το κάνετε γαργάρα?
Στην Αμερική θα ήταν ήδη στο εκτελεστικό απόσπασμα με τις κατηγορίες που έχει! Γελάει ο κόσμος με το σάπιο κράτος απο την κορυφή ως τα νύχια!Αυτοί είστε και αυτός είναι!Ένας εναντίον όλων σας και πάντα βγαίνει νικητής!Είτε γιατι δεν μπορείτε να του κάνετε κάτι τελικά είτε γιατι τον αφήνετε να νικάει!Ο Ψωμιάδης και ο χ Ψωμιάδης μας έφεραν εδώ γιατί έτσι τους μάθατε!Τώρα που τους δώσατε δύναμη και εξουσία να σας δώ αν μπορείτε να την πάρετε πίσω! Σαπίλα,μίσος,ντροπή!Τρεις λέξεις για το Ελληνικό κράτος που ελέγχουν οι λίγοι τους πολλούς και που πάντα οι λίγοι που το ροκανίζουν θα έχουν εξουσία και θα καρπαζώνουν τους πολίτες του!Καλησπέρα σας!

Ioannis
Πηγη 

6 σχόλια:

dimitris είπε...

Οταν υπαρχει μαρτυρια του κΖιγδη οτι καποιος μετεπειτα προεδρος της βουλης χεσμενος με δακρυα στα ματια παρακαλουσε να τον αφησουν ελευθερο φαντασου να ειχες και τον μακαρο να σε βαραει τι ποιηματα θα τους ελεγες.Μεχρι και απο που κλανει το γατι...

Ανώνυμος είπε...

Απλα ο ψωμιαδης λενε οτι εχει στα χερια του ατρανταχτα εκβιαστικα στοιχεια εις βαρος αρκετων υπουργων-βουλευτων ακομα και αλλαξοκολιες γιαυτο τον φοβουνται οτι θα τιναξει το συστημα στον αερα.

Ανώνυμος είπε...

Είδα παιδιά την εκπομπή και ειδικά στο σημείο 29 λεπτά από την έναρξη ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με το βασανισμό...
Εύχομαι ρε Μάκη ο θάνατός σου να είναι αργός και βασανιστικός,να περάσουν από τα μάτια σου πριν ξεψυχήσεις όλες οι αναμνήσεις από τις π@@@ιές που έκανες

Ανώνυμος είπε...

kserei polla mystika tis vromikis eksousias giayto ton kryvoun...

Ανώνυμος είπε...

Μάκη, αυτο το πουρο στο στομα σου εχει πιά βρωμίσει. Ειναι καιρος να το φτυσεις, μαζι με οσα ξερεις για ολους αυτους που κυβέρνησαν και κυβερνάνε την χώρα. Ετσι, μήπως και εξιλεωθεις έστω κατά το ημισυ γιά οσα ασχημα εχεις κάνει ως τώρα.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

1:11...
ΦΙΛΕ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚς...
ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ,
ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ
ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ, ΣΕ GAY ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ...
ΓΙ' ΑΥΤΟ- ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ- ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ
ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗ 250.000 ΓΙΟΥΡΟ...
ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ.
ΛΟΓΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ...