Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ 1974


Απο το Κρήτη tv..




Δείτε το βίντεο...


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ. ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΑΒΕΡΩΦ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ , ΑΡΑΠΑΚΗΣ, ΜΠΟΝΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΣ. ΟΧΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΩΡΙΣΑΝ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΕΡΙΩΡΙΣΤΗΚΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ,ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Ο ΓΚΙΖΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ. Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Την ηρωική Α' Μοίρα Καταδρομών του Μάλεμε ήθελε να κλείσει ο τρις καταραμένος Σημίτης για να πουλήσει την βάση σε εβραίους για να την εκμεταλλευτούν !!!
Η μόνη λύση έκτακτο στρατοδικείο με συμμετοχή του ηρωικού Διοικητή Παπαμελετίου και να παίρνει κεφάλια προδοτών . Αρκετά χρόνια μας παίζουν οι βρωμοπολιτικοί προδότες.
Τιμή και δόξα στους Έλληνες Αξ/κούς και οπλίτες που πολέμησαν στην Κύπρο 74.
Αιωνία η μνήμη των πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος .

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Σαχίνη για την απόσυρση της Μεραρχίας Γεννηματά από τον Παπαδόπουλο καλύτερα να το ψάξεις λίγο γιατί είχες αστοχία εκεί.
Και επιτέλους να διαχωρίσεις Παπαδόπουλο από καθεστώς Ιωαννίδη . Δεν προχωρά έτσι η ιστορία αλλά μόνο η προδοσία των "δημοκρατών" πολιτικών που θένε να προβάλλουν ως αιτίες άλλα για να συγκαλύπτεται η προδοσία τους.
Ο Ιωαννίδης αφού εξυπηρέτησε τον Κίσινγκερ και τα τσογλανάκια του πήγε φυλακή διότι ήταν ηλίθιος και τον φοβόταν οι διάδοχοί του "Καραμανλής και Σια Ο.Ε." ως μη ελεγχόμενο.Άλλωστε η συμμετοχή του στην 21η Απρ θα τους χάλαγε το δημοκρατικό προφίλ που ήθελαν να πασσάρουν! Έφτανε ως την εξυπηρέτηση που έκανε στα δημοκρατικά γιουσουφάκια του Κίσινγκερ να ρίξει την Κυβέρνηση Μαρκεζίνη και να συλλάβει τον Παπαδόπουλο στις 25 Νοε 1973. Ο Παπαδόπουλος το είχε πεί όταν συνελήφθη από τον Ιωαννίδη ,ότι ο Ιωαννίδης θα καταστρέψει την Ελλάδα.
Ο Γκιζίκης που ήταν η χούντα του Ιωαννίδη ελάμβανε τιμές αρχηγού κράτους επί Ιωαννιδικής δημοκρατίας την λεγόμενη Μεταπολίτευση !!! απλά αυτός ήταν ελεγχόμενος και άρεσε στους δημοκράτες υπαλλήλους του Κίσινγκερ.

Ανώνυμος είπε...

Και έλεγε ο προδότης "Η Κύπρος κείται μακριά" ενώ αυτά τα παιδιά θέλανε να πάνε εκεί να δώσουν την μάχη για την Ελλάδα.
Φαίνεται τι δημοκρατία έχουμε λοιπόν στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Από το γεγονός ότι φοβόταν να τους γυρίσουν πίσω σαν Έλληνες καταλαβαίνουμε τι πουτάνες γαμημένες και πουλημένες είναι οι πολιτικοί !!! Και δεν ήταν μόνο τότε αλλά κοντά 40 χρόνια έχουν περάσει και οι σκυλοπουτάνες οι πολιτικοί ακόμα φοβούνται να μιλήσουν για τον πόλεμο με τους τούρκους το 1974!!! Είναι δυνατόν να είναι στην εξουσία τέτοιοι ? λογικό που πούλησαν την Ελλάδα με τα γαμωμνημόνια. Ο τελευταίος Νικητής, ο Παπαμελετίου έπρεπε να είναι πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και όχι αυτό το πράμα τον τροτσκιστή που έχουμε σήμερα.
Αλλά τι περιμένεις. Εδώ δεν έμεινε Ελλάδα πλέον!

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ .ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ .Ο ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΝ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ !!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΗΤΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

γαμιόλη Μακάριε έκαψες τα παιδιά της Α ΜΚΔ.
Προδότη τουρκογενή ξεφτιλισμένε δούλε της τουρκιάς και του Κίσινγκερ.

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
ΡΕ ΚΡΗΤΕΣ, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΣΑΣ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΕΟΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...
ΗΡΩΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!
ΛΑΚΩΝΙΑ ΡΕ!
ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!