Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Άρθρο 120, παράγραφος 4 - Για εκείνους που ψηφίζουν χωρίς να διαβάζουν


Γράφει ο Νίκος Ελευθέρογλου
Διαβάζω, βλέπω και ακούω τις προκλητικές δηλώσεις των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ αλλά και των συνοδοιπόρων τους, εναντίον των πολιτών που διαμαρτύρονται , τους αποδοκιμάζουν και τους
κράζουν όπου τους πετύχουν. Επιβεβαιώνουν με τη συμπεριφορά τους ότι ζουν αλλού και δεν θέλουν να τους ταράζουν. Το μόνο τους πρόβλημα είναι αν είναι του ΣΥΡΙΖΑ ή της Σπίθας. Όλα τα άλλα τα έχουν λυμένα.
Πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το παραμύθι περί χρεοκοπίας (όταν ήδη αυτό το πέτυχαν) γιατί το μόνο που έκαναν ήταν να σώσουν τα λεφτά των τοκογλύφων και των δανειστών που κάθε μέρα γίνονται πιο θρασείς και περισσότερο απαιτητικοί.

Ενοχλούνται λοιπόν οι δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ από τις κραυγές και τα μπουγελώματα αλλά λησμονούν την ουσία του Συντάγματος του οποίου παραβιάζουν. Από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, όσο και τον κήνσορα του νεοπαπανδρεισμού Γιώργο Πεταλωτή, αλλά και τον…σύντροφο Γραμματέα Μιχάλη Καρχιμάκη, όλοι επισείουν τον κίνδυνο για τη Δημοκρατία μας από τις συμπεριφορές των πολιτών. Κανείς δεν επικροτεί το Νόμο του Λιντς πλην αυτών που ήδη τον εφαρμόζουν σε βάρος των Ελλήνων με τις πολιτικές τους συμπεριφορές. Γιατί όσα εφαρμόζει η κυβέρνηση των δάνειων δυνάμεων οδηγούν τις Ελληνίδες και τους Ελληνες στην κρεμάλα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Κάτι σαν τις αποφάσεις των στρατοδικείων (λαοδικείων) της …κυβέρνησης του βουνού και των στρατοδικείων της δικατορίας.

Θα θύμιζα λοιπόν στα κορυφαία αυτά στελέχη που ενοχλούνται το τι λέει το περιβόητο άρθρο 120 του ελληνικού Συντάγματος. Είναι το πάλαι ποτέ άρθρο 114 που η «δημοκρατική» παράταξη το είχε κάνει σημαία. Αναφέρει το ελληνικό Σύνταγμα στην ακροτελεύτια διάταξή του:

«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος».

Μπορεί λοιπόν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ να μην διάβασαν το τι υπέγραψαν τόσο με το Μνημόνιο Ι όσο και με το Μεσοπρόθεσμο, αλλά οφείλουν να ξέρουν τι προβλέπει για την περίπτωσή τους το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Γιατί με το «ναι» στο Μεσοπρόθεσμο έγιναν όλοι τους επίορκοι και σφετεριστές.

Γιατί όπως κυνικότατα δήλωσε ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ με τα όσα ψήφισαν «περιορίζεται η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων». Γιατί έρχονται οι γκαουλάιτερ. Γιατί ξεπουλούν δημόσια γη και τον εθνικό πλούτο της χώρας. Γιατί δεν ξέρουν να πουν ούτε καν το «ΟΧΙ» που είπε ακόμη και ο Μεταξάς. Ούτε καν αντέδρασαν στα όσα είπε ο Γιούνκερ ο Γιώργος από τη Μινεσότα και οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ.

Την άλλη φορά λοιπόν που θα ενοχληθούν να γνωρίζουν ότι κάποιοι και ευτυχώς πια είναι πολλοί ότι γνωρίζουν ότι « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Και αυτό κάνετε σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ. Στέλνετε τη Δημοκρατία στο απόσπασμα με δανεικές σφαίρες…
«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό
και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία
αποτελούν υποχρέωση όλων των Ελλήνων»,
έτσι δεν είναι… σύντροφοι;
Πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αποτελουν υποχρεωση των Ελληνων οχι των ξενων(πχ Αμερικανων οπως ο καλος μας προθυπουργος)

Ανώνυμος είπε...

-----------------------------ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ----------------------------
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ 2 ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΓΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΧΗ.ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΟΥΣ 69 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΟΙ 4 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ MARFIN,Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ <> ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ .ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

---------------ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-------------------
Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΟΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ 500.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ 6.500.000.000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΙΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ 6 ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ

Ανώνυμος είπε...

παλι εσυ με τον ιωαννη!ρε στειλτο στον owner του βλογκ να το ανεβασει εκεινος

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΣΠΙΘΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι 9.55 να ειναι ετσι.Γιατι προεκλογικά γυρνάει το μυαλό και παθαίνουμε αμνησία.