Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η Μακρόνησος και τα γκουλάγκ ωχριούν μπροστά στα μαρτύρια των Ελλήνων βουλευτών


Με τον κόσμο στις πλατείες, όλες τις φράξιες του ΠΑΣΟΚ στα κάγκελα, τα υπόλοιπα κόμματα να εξαπολύουν μύδρους, ο Καρατζαφέρης προσφέρει πολύτιμες «ανάσες» στην Κυβέρνηση.
Είναι βέβαιο ότι ο Πρωθυπουργός θα τον θυμηθεί στον ανασχηματισμό. Ένας ακόμη «σωτήρας» στην Κυβέρνηση, δεν έγινε και τίποτα. Αφήστε που είναι και ο πλέον τηλεοπτικός.
Προσωπικά θεωρώ ότι πιο πιθανό είναι γίνει ο Κώστας Μητσοτάκης Υπουργός στην κυβέρνηση του παρά ο Καρατζαφέρης.
Άρα η μοναδική ευκαιρία είναι τώρα με τον ΓΑΠ. Επενδύεται και με μια δραματική επίκληση της σωτηρίας του Έθνους και καθάρισε. Έχει το χαρτοφυλάκιο στη τσέπη.
Έξαλλοι είναι στην κυβέρνηση και στο μέγαρο Μαξίμου – για άλλη μια φορά – με τον γνωστό σατιρικό καλλιτέχνη Λάκη Λαζόπουλο. Θεωρούν ότι ξεπέρασε τα εσκαμμένα στην προχθεσινή του εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιούζ, όπου έπαιξε βίντεο με το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και τη φωνή του… δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου!
Πράγματι έχει δίκιο το Μαξίμου.  Χάθηκαν οι ταγοί της Σοσιαλιστικής Διεθνούς;  ο Μουμπάρακ, ο Μοαμάρ, ή ο ερωτικός «Στρος Καν». Θα μπορούσε και ο Τσαουσέτσκου να ντουμπλάρει τον Γιώργο  αλλά δεν ήταν αθλητής.


Εν τω μεταξύ στην Κέρκυρα οι  Έλληνες αλλά και οι Ευρωπαίοι βουλευτές υπό βροχή σφοδρών και καυστικών συνθημάτων από το πλήθος, που τους αποθέωνε απόλαυσαν μία όμορφη βόλτα εντός προγράμματος της εκδήλωσης («σας έπεσε βαριά η μακαρονάδα, τώρα θα χωνέψετε, κάνοντας βαρκάδα!», «τέτοιο ρεζιλίκι, σας παίρνει το καΐκι…»)
Επίσης με τη βαρκάδα κάνουν ρίμα η φασολάδα, η βυσσινάδα, αλλά και η Αρσακειάδα…
Professor Moriarty: Με συγκλόνισε το δράμα της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ! Η Μακρόνησος και τα γκουλάγκ ωχριούν μπροστά στο μαρτύριο στο οποίο εξαναγκάστηκε η σοσιαλίστρια Αντουανέτα (η οποία κατάγεται και από αγροτική οικογένεια!) Άκου να διασχίζει μέσα στην μαύρη νύχτα πεζή την ζούγκλα του εθνικού κήπου και να ακούει τους βρυχηθμούς των ουραγκοτάγκων!

KillTheKing: Ο Πεταλωτής πήγε στην Αργυρούπολη μονός του με το αυτοκίνητο του. Προφανώς ήθελε να δείξει ότι δεν μασάει και με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πολιτικό κόσμο. Το μήνυμα βέβαια που έστειλε ήταν το έξης: ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ, Στην Κερατέα ο Πάγκαλος είδε Συριζαίους να του πετούν γιαούρτια, κι ο Πεταλωτής στο ΚΑΠΗ. Φαίνεται το ΠΑΣΟΚ όταν ακούει ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνει στρούγκα.
Μικρός Οδυσσέας
Πηγη 

1 σχόλια:

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι ρίχνουν πάλι αυτές τις μέρες ευθύνες σ’ όσους Έλληνες νόμιμα επενδύουν σε ακίνητα στο Λονδίνο όπως έχουν κάθε δικαίωμα. Κανείς όμως δεν ασχολείται πραγματικά μ’ όσους ξεπλένουν μαύρα χρήματα στην αγορά ακινήτων του Λονδίνου.

Ο Γ. Κ. εδώ και χρόνια δουλεύει χωρίς να πολυφαίνεται στην κτηματαγορά του Λονδίνου με δυο εταιρίες:
την Papas property center και την Properties.com σε θέση Manager μάλιστα είναι ο ίδιος όπως μπορείτε να δείτε και εδώ: http://www.checksure.biz/