Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

STOP Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στις έρευνες της Ελλάδας για πετρέλαιο ανοιχτά της Κέρκυρας



Άμεση ήταν η αντίδραση της νέο-Εθνικιστικής Αλβανικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, στην απόφαση της Ελλάδος για αναζήτηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο πέλαγος ανοιχτά της Κέρκυρας. Η «Συμμαχία» με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει την.... απόφαση της Ελλάδας, ως προσβολή της εδαφικής ακεραιότητας της Αλβανίας σε μια περιοχή που δεν έχουν καθοριστεί ακόμη τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των κρατών. Με την ανακοίνωσή τους απευθύνονται και στα επίσημα κρατικά όργανα, ώστε όπως αναφέρουν, να απαγορεύσουν κάθε προσπάθεια έρευνας στην περιοχή.
 
 Οι πιέσεις και οι εκβιασμοί της νέο-Εθνικιστικής οργάνωσης διαρκώς εντείνονται με τις πλάτες του ίδιου του συστήματος κράτος-δικαιοσύνης, ενώ η μαζικότητα της αποδεικνύει περίτρανα το λαϊκό έρεισμα που έχει ο Ανθελληνισμός στη γείτονα.
 
Είναι ξεκάθαρα τα σημάδια των μελλοντικών προβλημάτων που θα έχει η Ελλάδα σε κάθε προσπάθεια έρευνας στην περιοχή, μετά την ακύρωση της συμφωνίας για τα υδάτινα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας, από το Ανώτατο Δικαστήριο της δεύτερης.
 
Η επικείμενη εξόρμηση για τον «μαύρο χρυσό» αναμένεται να ξεκινήσει από το νέο έτος, ενώ η έρευνα ήδη έχει ανατεθεί σε πολυεθνική εταιρία.

6 σχόλια:

fanlob είπε...

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜ.

Ανώνυμος είπε...

Και να δείτε, πως πολλά από τα μέλη αυτής της οργάνωσης δούλεψαν σε χωράφια και οικοδομές στην χώρα μας!!!
Τους μας κάναμε ανθρώπους στην χώρα μας, γίνανε άνθρωποι με σπίτια και οικόπεδα στην Αλβανία και τώρα θα μας την πούνε και από πάνω!!!!
Άντε και σε ανώτερα

Ανώνυμος είπε...

σε λίγο θα λένε οι Αλβανοί ...."Ελληνας Τουρίστας"

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΒΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βορειοηπειρωτικά είπε...

Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση!

Ανώνυμος είπε...

bravo voreiohpirotika gia thn propaganda...sta anoixta ths kerkyras h sta anoixta ton agion saranton re mounapano????ellhnakia elate tora eseis apo alvania na sas kanoume anthropous...ax0ax0ax...elate na mas klepsete tis douleies mas...xa0a0x0ax0...geloioi...