Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Βρέθηκε άλλος ένας "φερόμενος" ως διαχειριστής της σελίδας real-democracy.gr


Εδω στο ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δεν έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε καθημερινά με το θέμα των αγανακτισμένων.


Κάποιοι συναγωνιστές στο Σύνταγμα ,συγκεκριμένα είχαν κλείσει να μιλήσουν σε τηλεοπτικό σταθμό του Alter για τους 300Έλληνες.. Καθώς τα 2 μέλη των 300 Ελλήνων ήταν ετοιμοι να μιλήσουν βρέθηκε και ένας....
3ος ξέμπαρκος πίσω τους τον οποίο δεν γνώριζαν.Καθώς ήταν ήδη στον αέρα κάποια στιγμή του δόθηκε ο λόγος και είπε πως ειναι ένας απο τους διαχειριστές της υποτιθέμενης σελίδας των αγανακτισμένων το real-democracy.gr και ότι ζεί και δουλεύει στις Βρυξέλλες. Από εκεί έκανε οτι μπορούσε για να έρθει να βοηθήσει στην Ελλάδα.
Στην συνέχεια είπε  οτι θα....
πρεπει να μην ξεχνάμε τους πολίτες των άλλων Ευρωπαικών χωρών που περνάνε τα ίδια και θα πρεπει να τους συμπαρασταθούμε.


Ο φίλος που μας είπε το περιστατικό αναφέρει συγκεκριμένα
«Αυτο ήταν που με εκανε να τα "πάρω" και μετά το τέλος της συνέντευξης να τον ρωτήσω τι δουλεια κάνει κλπ αλλά και να διαμαρτυρηθώ πως πρωτα πρεπει να κοιτάξουμε τι εχουμε παθει εμεις και μετά να συμπαρασταθούμε στους άλλους ευρωπαιους, την στιγμή που εκεινοι δεν εχουν κάνει τίποτα για εμάς. Τον ρώτησα αν βγηκε κανεις σε οποιαδηποτε ευρωπαϊκή πόλη για συμπαρασταση σε εμας ή να παει σε κάποια ελληνική πρεσβεια και μου ειπε ψέμματα πως ναι. και τοτε τα πηρα ακομα πιο άγρια γιατι ο κόσμος που βγήκε ηταν 100-200 ατομα σε μια πόλη της Γαλλίας.»



Σε ερώτηση προς τον κύριο αυτό αν δουλεύει σε καμια περίεργη ΜΚΟ του Soros η απαντηση του ηταν κατηγοριματικα όχι.

Ο κύριος αυτός είπε πως το όνομα του ειναι Ευάγγελος Κουμεντάκος. Όντως έλεγε αλήθεια. Με πια πρόχειρη αναζήτηση βρήκαμε τα εξής ευρήματα.


Ο Ευάγγελος Κουμεντάκος είναι μέλος της ΜΚΟ "Φίλοι της Γης"


ορίστε κιολάς και το επίσημο site της ΜΚΟ αυτής

Στο επίσημο κανάλι του στο youtube αναφέρει τα εξής

The most important Democratic project since Democracy was born has a name. That name is EUROPE and it means wide-gazing.
About Me:


Globalization needs democratization. Europe is the best candidate to help that happen because it is a young and growing democracy.


Ας συνεχίσουμε στα της ΜΚΟ.
Η ΜΚΟ αυτή "Φίλοι της Γης" είχε εισπράξει μεγάλο ποσό σε δολλάρια απο τα Ιδρύματα του Sorros και άλλων λαμογιών της παγκοσμιοποίησης
Aναφέρουν χαρακτηριστικά ξένες ιστοσελίδες
Friends of the Earth is another group that receives Soros money. In 2008 they received $50,000 from OSI to “build and support an international network of organizations dedicated to improving the environmental, social and developmental impacts of Chinese overseas investments.” Friends of the Earth also received $180,000 from Tides Foundation in 2008 to “integrate a climate equity perspective in the presidential transition.” 



Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στα παρακάτω link
http://www.humanevents.com/article.php?id=42674
Eδώ το επίσημο εγγραφο του Soros Foundation που μιλάει για αυτή την ΜΚΟ και πια μεγαλολαμόγια του Soros έχουν εργαστεί σε αυτή.
http://www.soros.org/initiatives/cep/articles_publications/publications/covering_20050803/osicoveringoil_20050803.pdf

Aναφορά απο το BBC
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8405577.stm

αλλες σελίδες
http://www.centralvalleyteaparty.com/forum/topics/i-declare-war-on-george-soros
http://www.publishwhatyoupay.org/fr/resources/george-soros-and-ngos-call-rules-require-corporations-disclose-payments
http://www.theblaze.com/stories/the-puppet-master-read-the-beck-tv-background-guide-to-george-soros/

Αυτά για να ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. O Soros και τα εγχώρια μεγαλοεργολάβηκα νεοταξικά τσιράκια του! Όχι αυτό δεν ήταν σπόντα ;-)

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
http://anti-ntp.blogspot.com/

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αμεση δημοκρατια ειναι οτι καλιτερο, αλλα ειναι κατι, που δεν συμφερει Σορρος και σια, γι αυτο πανε να την καπελωσουν. Λενε αμεση δημοκρατια για δολωμα, αλλα δεν προκειται να την εφαρμοσουν ποτε την πραγματικη αμεση δημοκρατια.
Επισης, οι μισοψιλιασμενοι, θα σκεφτουν, αφου λενε τα παπαγαλακια του Σορρος αμεση δημοκρατια, αρα ειναι κατι κακο.
Ασε μυλος!
Παντως αμα ακους για ευρωπαικη λυση, προκειται ή για παραπλανημενο ή για προκτορισκο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
ΚΑΖΑΚΗΣ-Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ε.ΠΑ.Μ. ΜΕ 1000

Ανώνυμος είπε...

ο χαραλαμποπουλος ειναι μεσα στο επαμ

Ανώνυμος είπε...

Τι ΕΠΑΜ τι ΕΑΜ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας κάνουν δικό τους κίνημα οι Έλληνες και μετά ας ασχοληθούν με τα υπόλοιπα. Για την ώρα οι Ιντινάδος με το γκλομπαλίστικο πρόγραμμα δεν αφήνουν περιθώρια για ελεύθερη έκφραση. Ας πετάξουν πρώτα στα σκουπίδια τους ιντυ και μετά να ρίξουν και την κυβέρνηση.

Manolis είπε...

Παραθέτω απόσπασμα από το "Μανιφέστο της Πλατείας" του Παναγιώτη Τραϊανού:
"Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος και το σφάλμα όλων αυτών, οι οποίοι ζητούνε μια λανθασμένη άμεση Δημοκρατία της φλυαρίας και της ανοησίας. Απαιτεί μεγάλο θράσος και μόνον να σκεφτείς ότι μπορείς —έτσι στο πρόχειρο— να "διορθώσεις" τους αρχαίους Έλληνες. Άμεση δημοκρατία είχαν οι βάρβαροι. Οι Έλληνες είχαν Δημοκρατία με Θεσμούς …Οργανωμένη Δημοκρατία με αρχή, μέση και τέλος. Με άμεση δημοκρατία λειτουργούν οι όχλοι. Με άμεση δημοκρατία έκαιγαν τις μάγισσες και τους αιρετικούς στον Μεσαίωνα. Ο θεσμός των δημοψηφισμάτων είναι κάτι διαφορετικό, το οποίο έχει ένα συγκεκριμένο νόημα μέσα στη δημοκρατική λειτουργία."
Όλο το άρθρο εδώ:
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/06/to-manifesto-tis-plateias.html

Δημήτρης είπε...

Παιδιά ο Κουμεντάκος είναι η Λουκά του Συντάγματος. Ο άνθρωπος ειλικρινά δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε. Όταν ήρθε σύνταγμα 2 βδομάδες αφού είχε ξεκινήσει, είπε πως είναι διαχειριστής του European Revolution με 103.000 μέλη. Τον κράξαμε όλοι και τον πήραμε στο ψιλό γιατί είναι καραγκιοζάκος και τίποτα άλλο. Έχει ιδρύσει το ΔΕΜΟΣ που είναι και καλά κόμμα και βγάζει λόγους στο youtube. Δεν είναι διαχειριστής του real-democracy και μην προσπαθείτε να συνδέετε σώβρακα με γραβάτες για να επιχειρηματολογήσετε. Ένας εκ της τεχνικής υποστήριξης...

Ανώνυμος είπε...

Το ΦΙΔΙ που τρώει την ουρά του, ο μασσωνικός ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ ΟΦΙΣ

Το ίδιο σύμβολο σε κόκκινο χρώμα έχει η εταιρία LUCENT (Lucifer Enterprises)

Ανώνυμος είπε...

http://seeker401.wordpress.com/2009/12/11/friends-of-the-earth-logo/

Μασσώνοι και εδώ ρε φούστη μου!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ουροβόρος όφις ή απλά ουροβόρος λέγεται ο όφις (το φίδι) τη στιγμή που ελίσσεται γύρω από τον εαυτό του και δαγκώνει την ουρά του αφαιρώντας το υπόλοιπο παλαιού δέρματός του, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι τρώει την ουρά του. Η περίκλειστη αναπαράστασή του αποτελεί ένα αρχαίο σύμβολο της αιωνιότητας και της συνέχειας του κυκλικού χρόνου. Αποτελεί επίσης από τα πλέον διαδεδομένα μασονικά ή ακόμη και γνωστικά σύμβολα. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ως σύμβολο υπάρχει πολύ πιο πριν εμφανιστεί ο Μασονισμός.

Ανώνυμος είπε...

Το σύμβολο υπάρχει στο παλιό χαρτονόμισμα των πεντακοσίων δραχμών. Συγκεκριμένα στο κάτω μέρος του χαρτονομίσματος.

Ανώνυμος είπε...

Και το ΠΑΣΟΚ ΜΚΟ του Σόρος είναι

Γιώργος είπε...

Μανώλη δεν είμαστε ούτε στην Αρχαία Ελλάδα αλλά και ούτε είμαστε αρχαίοι Ελληνες. Είμαστε ένας λαός ταλαιπωρημένος από τους επαναλλαμβανόμενους πολέμους και συνεχίζεται να ταλαιπωρείται από μεταπολεμικές κατοχές. Ποτέ δεν της δεν ήταν "ελεύθερη". Η διαφορά είναι ότι τώρα κάποιοι αρχίζουν και πέρνουν όχι μόνο χαμπάρι το τί τους γίνεται αλλά και κινητοποιείται!
Όταν, λοιπόν, κάποιος συνειδητοποιήσει ότι είναι αιχμάλωτος θα δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ελευθερωθεί! Έστω και να ξεκινήσει από την "βαρβαρική" Αμεσοδημοκρατία για μπούσουλα. Δεν χρειαζόμαστε κριτικές Τραϊανού και εθνικιστικές παπαριές. Έχουμε έναν Καρατζαφύρερ για αυτά.. και βλέπουμε που μας οδηγούν. Αυτό που συμβαίνει στο Σύνταγμα μπορεί να είναι μια σταγόνα στον ωκεανό αλλά όταν όλος ο ωκεανός κοιμάται αυτή η σταγόνα θα ταρακουνήσει την κάθε άκρη της Γής. Να είσαι περίφανός που μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις σε αυτό .. και άσε τους Τραϊναούς στον εξώστη σαν τους παπούδες του Mappet Show να μας διασκεδάζουν..
Φιλικά.
ένας εκ της ομάδας Multimedia.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μου θυμίζει το βιβλίο του Οργουελ 1984, ότι ακόμα και η αντιπολίτευση και σε εισαγωγικά επαναστατικά στοιχεία, ήταν ελγχόμενα από τον Μεγαλο Αδελφό, για να έχει πλήρη έλεγχο....για σκεφτείτε λίγο!!

Ανώνυμος είπε...

κατι μας ειπατε.

Ανώνυμος είπε...

ειναι κριμα να αφησουμε να " καπελωνεται " αυτη η προσπαθεια που ολοι μαζι κανουμε απο οποιονδηποτε γελοιο "Κουμεντακο" και οτι ο καθενας σερνει απο πισω του ! Μπραβο στον φιλο της ομαδας υποστηριξης που βγηκε και ειπε ποσο γραφικος ειναι αυτος ο τυπος ! Και θελω να μεινουμε ενωμενοι ΟΛΟΙ ! Πανω η κατω στην πλατεια ειμαστε ολοι μαζι εκτος απο τα φασισταρια και τους μπαχαλακηδες και χουλιγκανια που εχουν μπει αναμεσα μας .
Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια των 300 ΕΛΛΗΝΩΝ που παρα του οτι εχουν ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σημειο στα επεισοδια ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ , ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ κι ενω ετρωγαν εκατονταδες δακρυγονα ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ και μας βοηθησαν με MALOX , εδιναν νερο ,χαρτομαντυλα,και εκαναν ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ για να μας βοηθησουν ! Εγω καποια στιγμη αν δεν ηταν τα παιδια θα επεφτα απο ασφυξια !!!! ΜΠΡΑΒΟ !!!!