Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τώρα πού θα τρέχει με τα Prada στα βουνά...


Η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη, έμεινε εκτός κυβερνητικού σχηματισμού μετά το χθεσινό ανασχηματισμό του κ. Παπανδρέου. Ουδεμία ωστόσο έκπληξη προκάλεσε το εν λόγω γεγονός αν αναλογιστεί κανείς τα... ατοπήματα που άφησε παρακαταθήκη η κυρία Τζάκρη καθ όλη την πορεία της στο υπουργείο.

Περισσότερο γνωστή έγινε για το...προκλητικό lifestyle της και την εμμονή σε στιλιστικές επιλογές αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ για μια εμφάνιση στη Βουλή, παρά για τη συμβολή της στα τεκταινόμενα και τις υποθέσεις του υπουργείου Εσωτερικών.


Όπως και να έχει, η Θεοδώρα Τζάκρη είναι υπεράνω λιτότητας. Πριν λίγα χρόνια οι συνάδελφοί της στη Βουλή θυμούνται μια κατσαρομάλα, απλή και καθημερινή, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, με αγρότες γονείς, γεμάτο όνειρα για το μέλλον. Οι ίδιοι άνθρωποι είδαν σε μικρό χρονικό διάστημα στα έδρανα μια κυρία της διπλανής... βίλας. Λίγο το ντύσιμο, το ταγιέρ, οι πανάκριβες τσάντες, τα παπούτσια... η Θεοδώρα Τζάκρη είναι το ζωντανό παράδειγμα αντίστασης στη λιτότητα. Μια γνήσια αντιστασιακή του ΠΑΣΟΚ στην εποχή του ΔΝΤ.

Κάθε πρωί, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη πήγαινε για δύο ώρες στο κομμωτήριο του Κολωνακίου «Jarmpalis», πριν φτάσει στο υπουργείο της. Αυτό γινόταν βρέξει χιονίσει για την υφυπουργό και υπολογίζεται ότι έδινε το 1/5 της βουλευτικής αποζημίωσης μόνο στο κομμωτήριο.

Ωστόσο, δεν φάνηκε και τόσο γαλαντόμα στα υπόλοιπα έξοδά της, τα οποία πολλάκις χρέωσε στον προϋπολογισμό του υπουργείου. Για έναν μόνο καφέ της κυρίας Τζάκρη στο αεροδρόμιο χρειάστηκαν 18 διαφορετικές νομοθετικές διατάξεις, ώστε να μην βάλει το χέρι στην τσέπη και πληρώσει 29,30 ευρώ. Σύμφωνα με έγγραφο που ενέκρινε η διεύθυνση Οικονομικού του υπουργείου Εσωτερικών, της επιστράφηκε το ποσό των 29,3 ευρώ που ξόδεψε στην αίθουσα του αεροδρομίου.

Να υπενθυμίσουμε ακόμη ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, μετά την απόσπαση του συζύγου της κ. Γιάννη Πατσιά στο πολιτικό της γραφείο στα Γιαννιτσά, αμέσως μετά...τη βουλευτική της εκλογή τον Μάρτιο του 2004, διόρισε σε κυβερνητικό πόστο και τον γαμπρό της σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο πολιτικό της γραφείο στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Και όλα αυτά ενώ η κυρία Τζάκρη ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για να ανανεώνει τακτικά την γκαρνταρόμπα της, με Prada και Louis Vuitton, γεγονός που έχει προκαλέσει τα ειρωνικά σχόλια των συναδέλφων της.

Ωστόσο, η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών δεν πτοούταν να «πουλάει» την εικόνα της επιτυχημένης γυναίκας. Γεννημένη στην Πέλλα, σπούδασε δικηγόρος, παντρεύτηκε, έκανε ένα παιδί, ασχολήθηκε με την αυτοδιοίκηση, έγινε βουλευτής και, ίσως από μια ιδιαίτερη ευαισθησία του πρωθυπουργού στα θέματα ισότητας των δυο φύλων, βρέθηκε στην κυβέρνηση ως υφυπουργός Εσωτερικών.

Απασχόλησε ευρέως τα Μέσα Ενημέρωσης, για πρώτη φορά, τον περασμένο Μάιο, όταν αποκαλύφθηκε πως αυτή η «νέα» πολιτικός, ασχολείτο με παλαιοκομματικές μεθόδους, διορίζοντας στο Μουσείο της Πέλλας 36 συγγενείς της και συγχωριανούς της, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Κατόρθωσε όμως μέχρι και τους συντοπίτες της να εκνευρίσει... Αφορμή υπήρξε η προκλητική, κατά τους ίδιους, εμφάνιση και το glamour στυλ της υφυπουργού στην εκδήλωση για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, όπου κατέθεσε το στεφάνι στο μνημείο με τη Louis Vuitton στο χέρι.

Στριμωγμένη από την κατακραυγή της κοινής γνώμης και απομονωμένη από τους συναδέλφους της βουλευτές, που έβλεπαν τους πολίτες να τους αποδοκιμάζουν για τα ρουσφέτια μιας κυρίας Τζάκρη, η κυρία υφυπουργός αποφάσισε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά καθήκοντά της.

Έτσι, ανέλαβε το ζήτημα του ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Δυναμική και αποφασιστική, όπως είναι η κυρία Υφυπουργός, δεν ίδρωσε το αφτί της στις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής. Έτσι, θεωρείται ότι μεσολάβησε για την παρουσία των ΜΑΤ στην Κερατέα και δήλωσε ότι «δεν μπορεί να πληρώνει ο ελληνικός λαός την Αστυνομία και ότι η τοπική κοινωνία της Κερατέας θα πρέπει να αποδεχθεί τον ΧΥΤΑ»!

Και εντάξει, μπορεί να δέχθηκε την κατακραυγή των πολιτικών για αυτές τις κινήσεις της, αλλά εκεί που θριαμβεύει είναι στις κοσμικές στήλες των περιοδικών. Διότι ναι μεν, είναι υφυπουργός, αλλά δεν παύει να είναι και γυναίκα. Γι’ αυτό και δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται για την γκαρνταρόμπα της, η οποία αποτελείται από διαλεκτά κομμάτια υψηλής ραπτικής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα δύο φορέματα, τα τρία ζευγάρια γόβες, τη μία μπλούζα και το ένα παντελόνι που αγόρασε έναντι του ευτελούς ποσού των 4.550 ευρώ. Φυσικά όλα αυτά, η καταγόμενη από την Πέλλα υφυπουργός, κάπου πρέπει να τα επιδείξει. Για αυτό είναι συχνές – πυκνές οι εμφανίσεις της σε κοσμικές δεξιώσεις και άλλα γκαλά.
Πηγη 

8 σχόλια:

kentavros είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ . ΝΤΟΡΚΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΙΚΡΗ Η ΘΕΟΔΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Και όλα αυτά, από κάποια, που δεν μπορεί να αρθρώσει μία ολοκληρωμένη φράση χωρίς λάθος.
Τα Πράντα και τα κομμωτήρια την μάραναν την ξεφτίλα, που "τακτοποίησε" όλο της το σόι μέσα σε μια πενταετία.
Βρε ουστ!!!

tatoo you είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ....ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ....ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΤΖΙΠ??? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ....Η ΤΖΑΚΡΗ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ....ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΜΑΣΤΕ , ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ....ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΠΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟ....ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ -ΣΝΟΜΠ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η επιτομή της βλαχιάς, της χωριατιάς, της αγραμματοσύνης και του κομπλεξισμού...
Τί άλλο θα περιμένατε από μιά χωριάτισσα που κατά τύχη πέρασε από το ΠΑΣΟΚικό Παν/μιο και νόμισε πως έγινε κάποια;

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ..................???????????

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει Prada συνολάκι σε ριγέ;

Ανώνυμος είπε...

την σκέφτεστε στην κρεμάλα με ριγωτό συνολάκι πράντα.Ωραία εικών!!!!Πραγματοποιήσημη βέβαια.