Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

O Αδωνις παίζει βίντεο του καζάκη στην εκπομπή του.


Και σχολιάζει τις απόψεις και τις διαφωνίες του με το
 ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

8 σχόλια:

kentavros είπε...

O Αδωνις εχει δικιο . Ο Καζακης με αυτη τη θεση που εχει για την δραχμη μονο κακο θα κανει .Αυτοι που θελουν την επιστροφη στην δραχμη ειναι οσοι εχουν φεσωθει με τα δανεια και πιστευουν οτι ετσι θα σωθουν. Στην συνθηκη της GATT και στον προστατευτισμο πρεπει να στραφουν οι λαοι που δεν εχουν βιοτεχνιες και βαριες βιομηχανιες

πόντιος είπε...

Λοιπον κυριοι τον αδωνι δε το πολυγουσταρω αλλα πρέπει να παραδεχτειτε ότι ειναι ενα κακο σπυρι στο κωλο σας...δε το βαζει κατω με τπτ και σε πολλα καλως-κακως ειναι σωστος.Αν δε ψηφιζαν το μνημονιο θα τους ψηφιζα.Για το καζακη το παω με χιλια αλλα αν οντως ειναι κομμουνι επειδη εχω ζησει κομμουνια να παει να γαμηθει και αυτος.Σορυ για τη γλωσσα αλλα ετσι μιλαω με φιλους και το μπλογκ μου ειναι πολυ φιλικο...

Και μια προταση για το μπλογκ...ψαξτε το μνημονιο που ψηφιστηκε.Βγαλτε στο φως τους ορους που εκβιαζουν κυριαρχικα δικαιωματα,πολλοι ειναι ακομη προβατα και δε το εχουν καν διαβασει...δυστυχως.ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

manos2626 είπε...

εγω ξερω ενα γνωμικο που ταιριαζει στον κ.Αδωνη.
ο εξυπνος παραδεχεται-ο πονηρος δικαιολογειται και ο ηλιθιος επιμενει....
μπορουσε πολυ απλα να παραδεχτει ειλικρινα και εντιμα οτι κανανε λαθος που ψηφισαν το μνημονιο και οχι να επιμενουν σε κατι που ξερουν οτι ειναι λαθος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταις εσύ, φταίνε αυτοί που σε ψηφίσανε, Άδωνι. Γιατί ασχολήθηκες εσύ ο "πολύς" βουλευτής με τον Καζάκη; Μήπως είναι επικίνδυνες για σένα και όλο το σκυλολόι σας της σημερινής Βουλής οι απόψεις του Καζάκη περί άρνησης πληρωμής των τοκογλυφικών ομολόγων και επιστροφής στη δραχμή; Έχω παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις Καζάκη, ο άνθρωπος δεν είναι κομμουνιστής, απλά είναι πατριώτης κι έχει φιλολαϊκές απόψεις. Όσον αφορά το ΕΑΜ που αναφέρεις, ιδρύθηκε καθαρά για αντίσταση στους Γερμανούς και διελύθη όταν τέλειωσε η γερμανική κατοχή. Απλά μετά ιδιοποιήθηκε τη λαϊκή αντίσταση και την ονομασία ΕΑΜ το προδοτικό και δοσίλογο ΚΚΕ. Το ΕΑΜ είναι ότι πιο δυσφημισμένο στη νεώτερη ιστορία της χώρας.

Συναίτεροι είσαστε όλοι στη Βουλή, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΝ, ΚΚΕ και τα άλλα μικρά πρόσφατα δημιουργήματα, όλοι τα ίδια πρεσβεύετε, τους διάφορους απροσκύνητους Καζάκηδες φοβόσαστε. Βέβαια πάλι θα τα καταφέρετε και θα κοιμίσετε τον αφελή λαό που σας ψηφίζει, γιατί είσαστε πολλοί (7-8 κόμματα της Βουλής, έρχονται κι οι εφεδρείες του "Συστήματος" σπίθα Μίκυ με τους πανεπιστημιακούς), είσαστε ισχυροί και πλούσιοι κι ο λαός παραμένει κοιμισμένος.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.

Modestus είπε...

Ότι και να πει ο Άδωνις ότι και να υποστηρίξει αυτός έχει βο(υ)λευτική θέση και αυτός ψηφίζει νομοσχέδια και όχι ο Καζάκης. Ο Καζάκης είναι οικονομολόγος και ξέρει κάτι παραπάνω από αυτόν και από εμάς. Μήπως δεν είχε δίκιο ότι όπου πήγε το ΔΝΤ άφησε ερείπια μετά; Κοιτάμε τι έγινε στο παρελθόν για να ξέρουμε τι μας περιμένει στο μέλλον. Και κάτι τελευταίο που θα το λέω συνέχεια στις 29 Μαϊου καταψήφισαν την πρόταση για λογιστικό έλεγχο του χρέους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Ναι την πρότεινε το ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο παρεπιπτόντως είμαι ιδεολογικά αντίθετος. Αλλά σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της πατρίδας μας έχεσα εγώ ιδεολογίες. Δέχομαι κάτι καλό από όπου κι αν προέρχεται. Αυτά μας φάγανε και μας χώρισαν. Και πείτε μου δεν θέλει κανένας μας να μάθει, που και ποιος τα έφαγε; Τον αναλυτικό λογαριασμό του χρέους ρε αδερφέ. Να ξέρουμε τι πληρώνουμε και εάν είναι αλήθεια να πληρώσουμε.

ΑΧΙΛΕΥΣ είπε...

ΑΔΩΝΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 300 ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο λαός δείχνει "πολύ μεγάλη προσοχή" και προς-Ευχή για να γυρίσει στην ρίζα που τον κρατά όρθιο στους αιώνες και αυτό είναι το πνεύμα του, η πίστη του, και η πατρίδα του. Σε ένα προτεκτοράτο, εγώ ο δούλος, τι μέλλον έχω, κύριοι βουλευτές?...αφου απο το "προς τα πίσω" μας πάτε ακόμη ποιο πίσω??
Έχετε ψηφιστεί για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, φτωχών και πλουσίων και σε κάθε άκρο αυτής της γης που έχει πνεύμα Ελληνικό. Αυτό που κατάφερε ο Κύριος Καζάκης και πολλοί άλλοι κύριοι....δυστυχώς δεν το καταφέρατε εσείς. Εμείς γι' αυτό σας ψηφίσαμε. Εάν εσείς πιστεύετε ότι αυτός ο τόπος έχει μοίρα να υπογράφει κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος του, τότε καλό θα ήταν να πάτε να σας ψηφίσουν άλλες πατρίδες.
Όταν διεκδικείτε πολιτικό βίο τότε πρέπει η διάκριση στην κριτική να είναι η Αρετή σας και η ζωή σας στο φως.
Την Αξία θα την δώσει η Ιστορία και η Επιμονή στην αλήθεια και το συμφέρον της Πατρίδας! Εάν λοιπόν είστε βέβαιοι ότι το καλό και συμφέρον πράξατε και το αύριο θα σας δικαιώσει, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα...ο καιρός γαρ εγγύς.
Εμείς δίνουμε την δική μας μάχη ώστε η πατρίδα να είναι ελεύθερη και σύντομα θα έχουμε στα έδρανα άξιους των προσδοκιών μας και φίλους της Αλήθειας.

Κρυφή Ευχή είπε...

Άδωνη!!! Παίξε και τα υπόλοιπα βίντεο του Καζάκη που εξηγεί πολλά πράγματα! Γιατι δεν τα πάιζεις! Είσαστε μανούλα στις κοκορομαχίες, για αυτό είστε και πολιτικός εξάλου! Λαμογιο! Δρόμο ρε προδότη! Είσαι προδότης ρε! Σε είχα ψηφίσει κάποτε αλλά είσαι προδότης!!! Είσαι για φάπες!