Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

O K. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν


 Να δώσει εξηγήσεις η Ισραηλινή πρεσβεία στους Έλληνες για την εμπολκή της MOSSAD στο σχέδιο "ΠΥΘΙΑ 1"


Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνώριζε από την πρώτη στιγμή για το έγγραφο της ΕΥΠ (05/02/09) που τον προειδοποιούσε ότι σχεδιαζόταν δολοφονική επίθεση εναντίον του. Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε ζητήσει μάλιστα να μην…...
δημοσιοποιηθεί τίποτα για μην ανησυχήσει η οικογένεια του.Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού σημειώνει στην εφημερίδα Real News ότι ο Κ. Καραμανλής την περίοδο εκείνη ήταν απόμακρος, σκεφτικός και χρησιμοποιούσε ελάχιστα το προσωπικό του τηλέφωνο. Ανάλογες πληροφορίες έπεφταν πολύ συχνά στα χέρια της ΕΥΠ, ειδικά μετά την αποκάλυξη της υπόθεσης των υποκλοπών, όμως καμιά δεν ήταν άξια αναφοράς. Εκτός από εκείνη που ήρθε από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας(ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ FSB ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΠ ΕΔΩ). Στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σήμανε συναγερμός...


Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πρότειναν να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο κρίθηκαν επαρκή. Η προσωπική ασφάλεια είχε φροντίσει να πηγαίνει από τη Ραφήνα στο Μαξίμου από διαφορετικές διαδρομές. Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ οι υποκλοπές είχαν στόχο τις συνομιλίες του Κ. Καραμανλή με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Γκεόργκι Παρβάνοφ για την ενεργειακή πολιτική που ακολουθούσε η ελληνική κυβέρνηση.

Η έκθεση συνοδευόταν από χάρτες και συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία φαινόταν πως παρακολουθούσαν των πρώην πρωθυπουργό και τη συνοδεία του. Ως σημεία εντοπισμού αναφερόταν η Αγία Παρασκευή, ο Γέρακας, ο Χολαργός, ο Παπάγου και το Πικέρμι. Εκτός από το Πικέρμι ο πρώην πρωθυπουργός και η συνοδεία του δεν περνούσαν από τα συγκεκριμένα σημεία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΥΠ ειναι διατρυτη απο κατασκόπους. Ανεκαθεν δηλαδη γινοταν αυτο. Στην ουσια και εν πολλοις ειναι ενα παραρτημα της CIA.

kz είπε...

Λοιπόν έχουμε ΒΑΡΕΘΕΊ να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια για την δήθεν επικείμενη δολοφονία του Κ. Καραμανλή. Σε λίγο θα μας τον παρουσιάσετε και ως Εθνοσωτήρα (έναν από τους πλέον ανίκανους πρωθυπουργούς της νεότερης Ελληνικής ιστορίας). Γιατί, λοιπόν,δε τον δολοφόνησαν; Φοβήθηκαν μήπως; Kαι εν πάση περιπτώσει γιατί δεν τόλμησε ο ίδιος να βγει μέχρι σήμερα να καταγγείλει στον Ελληνικό Λαό οτιδήποτε; TI ΣΚΑΤΑ ηγέτης είναι που κρύβεται πίσω από φουστάνια; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μας λέτε τα ίδια αύριο και για τον ΓΑΠ οτι ενεργούσε υπό τη πίεση της επικείμενης δολοφονίας του για να πράττει σήμερα ό,τι πράττει; Στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. Όταν βγαίνεις μπροστά ως Πρωθυπουργός και ορκίζεσαι να υπηρετείς μια Πατρίδα θέτεις σε δεύτερη μοίρα ακόμα και την προσωπική σου υπόσταση, διαφορετικά δεν είσαι τίποτα άλλο από ένας μικροδιεκπεραιωτής των αφεντικών σου, ένας άθλιος φοβισμένος υπαλληλίσκος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ 2,24!
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ...
ΠΧ. ΑΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΛΙΣΕΙΣ ΘΑΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΕΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ...
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑΚΑΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΛΙΜΑ ΑΘΩΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕ/////?

kz είπε...

Αυτή ακριβώς είναι η λογική του αφανισμού και του ραγιαδισμού φίλε "Ανώνυμε". Τα δίνουμε ΟΛΑ γιατί είμαστε μικροί υποκύπτοντας στα εκάστοτε ψευτοδιλήμματα. Αυτό το δόγμα της "ρεαλιστικής πολιτικής" μας έφερε εδώ. Πιστεύεις αλήθεια οτι είμαι αθώος και ρομαντικός; Για δες την ιστορία. Πόσα τέτοια διλήμματα έχει δεχτεί μέχρι σήμερα ο Ελληνισμός:
- Πέρσες
- Ρωμαίοι
- Κάθε λογής βάρβαροι( Αβαρες, Άραβες,...Φράγκοι)
-Τούρκοι
κλπ...
Αν φίλε μου οι Κολοκοτρωναίοι σκέφτονταν με τη λογική των ψευτοδιλημμάτων και των εκβιασμών, όπως οι σημερινοί μας "ηγέτες", δεν θα υπήρχαμε σαν έθνος και σαν χώρα. Και σήμερα οφείλουμε να αποφασίσουμε με "ποιους θα πάμε και ποιούς θα αφήσουμε" χωρίς εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα.
Όσο αν υπήρχε ποτε Δημοκρατία σε αυτό το τόπο...Τι να πώ... ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
-

Ανώνυμος είπε...

EΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ