Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: "Πρόεδρος της διάλυσης και όχι της λύσης είναι ο Χριστόφιας"!



Επιτέλους η Εκκλησία της Κύπρου αντέδρασε στην σαφώς αντεθνική προωθούμενη λύση του Κυπριακού και με σκληρή δήλωσή του ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επιτίθεται στον Δημήτρη Χριστόφια, αποκαλώντας τον «πρόεδρο διάλυσης και όχι λύσης».  Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή" της Κύπρου, ο....
αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος τόνισε ότι: "Ο πρόεδρος Χριστόφιας αντί να ακολουθήσει μια σωστή γραμμή στο κυπριακό, προχωρά σε απαράδεκτες εκπτώσεις", χαρακτηρίζοντάς τον λίγο αργότερα "πρόεδρο της διάλυσης και όχι της λύσης".

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος υπογράμμισε ότι αν στις προεδρικές εκλογές του 2013, κληθεί να επιλέξει μεταξύ του προέδρου Χριστόφια και του προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη θα είναι "ο δυστυχέστερος των ανθρώπων".


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/blog-post_5985.html#ixzz1P9hea1NP

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;;; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ;; ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!! ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ;;

East είπε...

Θα χάνουμε όσο προσπαθούμε να νικήσουμε την Τουρκία στηριζόμενοι στην υλική ισχύ. Μόνο με τον πολιτισμό μας θα νικήσουμε.

Οι “Τουρκοκύπριοι” είναι Ελληνοκύπριοι εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι. Ομοίως και οι κάτοικοι της Τουρκίας είναι Έλληνες/Ρωμιοί εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι. Η “Τουρκία” είναι ψεύτικο κράτος.

Η Ελλάδα πρέπει να θυμίσει την καταγωγή σε όλους αυτούς, και να χορηγήσει υπηκοότητα σε όποιον επιστρέψει στην Ορθοδοξία και θέλει να επιστρέψει στον Ελληνισμό.