Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK KATA TOY ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


Ευτυχώς που ο ιδρυτής της Forthnet και πρώην πρόεδρός της, κ. Παντελής Τζωρτζάκης, ανέλαβε επίσημο πόστο στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Με τις γνώσεις του στο διαδίκτυο, θα βοηθήσει σίγουρα τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη να μην εκτίθενται με τις..
νέες τεχνολογίες που δεν γνωρίζουν. Οπως για παράδειγμα τον νέο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, κ. Παντελή Οικονόμου. Είτε ο ίδιος είτε οι συνεργάτες του, που χειρίζονται το προφίλ του στο facebook αλλά και την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, νομίζουν ότι μπορούν να... κρύψουν κάτι στον κόσμο του ίντερνετ.
Η υπουργοποίηση του ως το πρωί της Παρασκευής σφοδρού επικριτή του Μνημονίου και της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, την οποία από σήμερα καλείται ο ίδιος να υπηρετήσει και να εφαρμόσει, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις, έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία συνεργατών του να αφαιρέσουν από το προσωπικό του σάιτ στο διαδίκτυο (www.poikonomou.gr) τις δηλώσεις του κατά του Μνημονίου. «Θα το ψηφίσεις;» Στο προφίλ του Παντελή Οικονόμου στο facebook μία... ερώτηση κυριαρχεί: «Κύριε Οικόνομου για απαντήστε επιτέλους, όπως ρωτάνε όλοι από κάτω... Θα ψηφίσετε το Μνημόνιο τώρα;». Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στον τοίχο («wall») του προφίλ. «Συγχαρητήρια για το ήθος σας, κ. Οικονόμου. Στον βωμό μιας καρέκλας αποδεικνύετε περίτρανα ότι με τέτοιες αξίες καταντήσατε εσείς οι εκπρόσωποι του λαού την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τόσο αδίστακτος να αλλάζετε εν μια νυκτί όλη σας την σκέψη περί μνημονίου;» γράφει ένας επισκέπτης του προφίλ. «Κύριε Οικονόμου, γιατί σβήσατε από την ιστοσελίδα σας τις θέσεις σας για το μνημόνιο; Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο: θα ψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο; Ναι ή όχι; Καρεκλάκια»... Απαντήσεις δεν υπάρχουν από τους χειριστές της ιστοσελίδας του Παντελή Οικονόμου στο facebook. Το μόνο... like που κάνει ο χρήστης «Παντελής Οικονόμου» είναι σε ένα σχόλιο επισκέπτη που τον... αποθεώνει, κάνοντας λόγο για «πολυετή συνέπεια και 37 χρόνια αγώνων». Ακόμη χειρότερα, οι δηλώσεις του κ. Οικονόμου, στο προσωπικό του σάιτ (www.poikonomou.gr), μόλις τις προηγούμενες εβδομάδες, περί άμεσης εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο... εξαφανίστηκαν! Μία αναζήτηση βέβαια στο google τις ανασύρει ξανά, ό,τι κι αν κάνουν οι συνεργάτες του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας. Είπαμε, ο κ. Παντελής Τζωρτζάκης, νέος υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αρμόδιος για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, θα έχει πολλή δουλειά με τους συναδέλφους του υπουργούς, μήπως και τους μάθει ότι στον κόσμο του διαδικτύου ουδέν κρυπτόν υπό τον... σέρφερ.
πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ. ΤΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ..................

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Δ'ΡΑΙΧ.

tatoo you είπε...

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Προωθήστε το παντού... το εν λόγω κείμενο τώρα και σε βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=iGH1C72QVic

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ....