Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ ELF ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ..



Τα μικροκύμματα ELF/EMF είναι τηλεπαθητικά κύμματα που αν και χαμηλής συχνότητας , έχουν μεγάλες δυνατότητες και αν χρησιμοποιηθούν σε ανθρωπο έχουν τρομερές συνέπειες στην σκέψη και στις πράξεις του..!! Τα μικροκύμματα αυτά, τα εκπέμπουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας, το σύστημα HAARP και τα τσιπάκια που θέλουν να μας επιβάλλουν να εμφυτέψουμε στο δέρμα μας...!!
Πόσο οδυνηρά αραγε είναι ....στον ανθρωπο και τι επιδραση έχουν στην σκέψη του..?
Οι επιπτώσεις από το ELF για ένα άτομο μπορεί να διαφέρει με βάση το μήκος που θα χτυπήσει και τα κύματα την ρύθμιση συχνότητας, ή και τα δύο. Μερικά από τα συμπτώματα έχουν ως εξής:
1. Ελαφρά ή πλήρη απώλεια της συγκέντρωσης, μνήμης, και γενικά ένα μπλοκάρισμα του μυαλού για μερικά δευτερόλεπτα ή για λίγα λεπτά
2. Ζάλη.
3. Να νιώθετε μεγάλη κούραση και να σας παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε. Μπορεί να δείτε ότι κοιμάστε 12 με 20 ώρες κάθε φορά.
4. Να είστε συνέχεια ξάγρυπνοι και τσιτωμένοι μια άμεση επίδραση όπου αισθάνεστε σαν να έχετε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες καφεΐνης ή ακόμη και η κοκαΐνη. Μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι για 22 και 48 ώρες χωρίς ύπνο και όλο αυτό το διάστημα να είσαστε νευρικοί.
5. Βουητό, χτύπους, στα αυτιά ,πολλές φορές και μουσική ν’ακούτε ενώ δεν προέρχεται από καμία συσκευή μετάδοσης ήχων. Μπορεί να είναι και επώδυνοι ήχοι ακόμη και στο βαθμό που αισθάνεστε σαν κάτι αιχμηρό να χτυπάει το τύμπανο του αυτιού σας.
6. Αλλοίωση της γεύσης-μεταλλική γεύση πολλές φορές.

7. Πίεση, συναισθηματικά και στο κεφάλι σου.
8. Εικόνες φωτός, λάμψεις και όταν κοιτάζετε μια εικόνα . Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.
9. Φωνή (ες) στο εσωτερικό του εγκεφάλου που δεν είναι δικιά σας ή το Άγιο Πνεύμα, αλλά είναι σαν το Άγιο Πνεύμα. (Αν είστε ένας στόχος που σας χρησιμοποιούν πάρα πολύ συχνά, θα καταστεί δύσκολο να βρούμε την διαφορά φωνής μεταξύ ELF ή το Άγιο Πνεύμα!)
10. Απλά γνωρίζετε πού να κοιτάξετε και να δείτε ένα UFO. Φαίνεσαι αρκετά σίγουρος και επιβεβαιώνεστε.
11. Μπορείτε να παραλύσετε στο κρεβάτι ενώ μια φωνή σας δίνει εντολές και δεν μπορείτε να αντισταθείτε. (Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία πάνω από το κρεβάτι σας, όταν αυτό συμβαίνει.
12. *Διαυγή όνειρα.( *Συνειδητό όνειρο είναι κάθε όνειρο κατά το οποίο το άτομο έχει συνείδηση ότι ονειρεύεται ενώ το όνειρο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του συνειδητού ονείρου, είναι δυνατό να ασκήσει κανείς έλεγχο πάνω στο ονειρικό περιβάλλον και να κάνει πράγματα που αλλιώς θα ήταν αδύνατο να κάνει στη φυσική πραγματικότητα. Τα Διαυγή Όνειρα θεωρούνται πύλες που οδηγούν σε μεταφυσικούς χώρους. Κάτι δηλαδή σαν την Αστρική Προβολή.
13. Λάμψεις φωτός σε διάφορος χρωματισμούς.
14. Μπορείτε να ακούσετε φωνές που προέρχονται από ηλεκτρονικό εξοπλισμό που δεν είναι σε λειτούργει εκείνη την στιγμή και να σας προστάζει τι να κάνετε και τι όχι .
15. Μπορεί να έχετε υψηλή θερμοκρασία του σώματος για αρκετή ώρα και ξαφνικά να πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό πολλές φορές στην διάρκεια της ημέρας.
16. Μπορεί να έχετε «οράματα» να βλέπετε «φαντάσματα», μπάλες φωτός, δαίμονες, εξωγήινους, αγγέλους, κ.λπ.
17. Μπορεί να έχετε μια εξωσωματική εμπειρία - Αστρική προβολή.
18. Ταχυκαρδία ενώ είστε ακίνητος χωρίς να κάνετε η να έχετε κάνει καμία δραστηριότητα.
19. Να βλέπετε μέσα από κλειστά βλέφαρα.
Πηγή http://truth-revelation.blogspot.com
http://katohika.blogspot.com

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διαβαστε το βιβλιο του texe mars ..''η ταυτοτητα της νεας παγκοσμιας ταξης'' (απο τα μεσα της δεκαετιας του '90 η πρωτη εκδοση)..και θα καταλαβετε πολλα!!!!
φορεστε (αν τα βρειτε) και τα ''ειδικα γυαλια'' ορασης.....και ειναι σιγουρο οτι θα δειτε πολλα!!!

ουγκ ο ινδιανος

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΩΣ Η ΠΟΛΗ Η ΟΧΥΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τι ειδικά γυαλιά ρε? :P

Ανώνυμος είπε...

Μόλις διάβασα ""τηλεπαθητικά κύμματα"" έπεσα κάτω απο τα γέλια αυτό το άρθρο το έγραψε μη ειδικός που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα!!! Σας το λέω ως επίσημος ειδικός.....ότι το άρθρο είναι για τα σκουπίδια!!!!

Ανώνυμος είπε...

9,30 ΙΣΑ ΜΩΡΗ ''ΕΙΔΙΚΙΑ''.....ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ''ΓΡΑΦΕΙΟ'' ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΗ ΜΠΙΡΙΜΠΑ...ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ειδικός κομπογιαννίτης....
Είπαμε μπορεί να πιστευουμε στον Παϊσιο αλλά όχι κι τέτοιος μεσαίωνας...
Τα συμπτώματα αντιστοιχούν και στη γρίπη..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΗ;
ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με εσάς τους ειδικούς έχουμε τελειώσει πλέον.Σας σιχαθήκαμε. όπως τους φωστήρες πολιτικούς μας.Ο Τόπος έχει ανάγκη από μή ειδικούς, πραγματικούς επιστήμονες ερευνητές που αποκαλύπτουν την αλήθει στην ανθρωπότητα,για το καλό του ανθρώπου.Αρκετά ποιά οι κάθε λογείς ειδικοί μπουρδολόγοι κοπρίτες.

Ανώνυμος είπε...

ειδικος για χ*σιμο

Ανώνυμος είπε...

Τι γελοιότητες είναι αυτές ....τηλεπαθητικά κύμματα και ότι αλλη μ...κια του κατέβει του καθενός .
Ολα αυτά τα μεταφρασμένα απο την αγγλική νοητικά σκουπίδια δεν έχουν καμιά θέση εδώ!!
Φυσικά, το ποιό απογοητευτικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστευουν... με την ίδια ακριτη λογικά που κάνει κάποιους άλλους να στέλνουν ενα εμαιλ σε ολους τους γνωστούς τους μεσα στα επόμενα 10 λεπτά, για να μην παθουν κακό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ....

ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ ΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ!!!

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ....ΚΡΙΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ?Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ?ΕΧΕΙΣ?ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΟΥΒΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ!ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΔΩ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΠΕΡΤ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ!ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΦΑΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Λάμπρος Καλλένος είπε...

Οποιος πήγε γυμνάσιο ξέρει πως δεν υπάρχουν τηλεπαθητικά κύμματα. Ο πιο πάνω, με τα κεφαλαία, ζητά κάτι διαφωτιστικό. Του τόχουν πει, μα δεν θέλει να το δει.
Πολύ καλά τα λένε οι σχολιάσαντες πιο πάνω. Ό,τι βλακεία βρεθεί και μεταφραστεί..., αμέσως γίνεται και πιστευτή.
-.

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο!!!

Το αρθρο αυτό αποτελείται απο ψευτο-επιστημονικές χαζομάρες που μόνο σε μυαλό μωρού στέκουν.
Τηλεπαθητικά κύμματα??
Απολύτως ατεκμηρίωτο και λάθος κείμενο που υποστηρίζεται απο μια τεραστια γκάμα "συμπτωμάτων" σε στύλ καφετζούς που ρίχνει αδεια να πιάσει γεμάτα απο τα χαζα θύματα της που μετά θα λένε γεμάτα ενθουσιασμό: - ειδες η καφετζου αυτή τα ξέρει ολα!!
Σύμπτωμα: Αυπνία. Αλλο σύμπτωμα: Υπνηλία!!! Δηλαδή σε καθε περίπτωση σε εχουν βομβαρδίσει με τηλεπαθητικά EMF!!!!! 100% επιτυχία η πρόβλεψη του αρθρογράφου!
Ασε που μπορεί να σου μιλάει και το αγιο πνεύμα!!

Φίλοι του anti-ntp παρακαλούμε μην δημοσιεύετε άσχετες και ατεκμηρίωτες βλακείες, ρίχνουν τα επίπεδα του site και διώχνουν αναγνώστες.