Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Eπείγουσα Ανάγκη για αιμοπετάλια


Eπείγουσα Ανάγκη/ Ο μικρός Αθανάσιος Κοτοπούλης, γιος της φίλης μας Κούλας Μητσάκη, που εργάζεται στα ΕΛΤΑ, νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στο Νοσοκομείο ''ΜΗΤΕΡΑ'' και χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια από 40 δότες,προκειμένου... να στηριχθεί αιματολογικά μετά την εγχείρηση.
Όποιος είναι δότης αιμοπεταλίων ή δότης αίματος, μπορεί να απευθυνθεί στο τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στο τηλέφωνο 2132088000 ,να κλείσει ραντεβού για την χορήγηση.
Όποιος εκδηλώσει επιθυμία για προσφορά, να αναφέρει ότι είναι για τον Αθανάσιο Κοτοπούλη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος βρίσκεται εκτός Αθηνών, μπορεί να δώσειαίμα στο όνομα του παιδιού;
Πείτε έγκυρα σας παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

ναι μπορεις

Ανώνυμος είπε...

TO EXΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΘΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ανδρομέδα είπε...

προς τον συνάκτη: επειδή πρόκειται για αιμοπετάλια, είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσεις την ομάδα αίματος του παιδιού. μόνο δότες της ίδιας ομάδας μπορούν να βοηθήσουν, τα αιμοπετάλια έχουν πολύ μικρή ζωή και δεν καταψύχονται για μήνες όπως το αίμα, επομένως δεν μπαίνουν σε "τράπεζα" και δεν ανταλλάσσονται (είμαι στο δίκτυο)

Ανδρομέδα είπε...

να προσθέσω ότι οι πιθανοί δότες πρέπει πρώτα να πάνε και να δώσουν δείγμα αίματος και θα κληθούν για την αιμοπεταλιοδοσία κάποιες μέρες αργότερα, αν και εφόσον είναι απολύτως εντάξει το δείγμα τους (και μία μικρή ίωση χωρίς εμφανή συμπτώματα σε αποκλείει)