Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Eνα βήμα πριν πόλεμο και πτώχευση;


08 Ιουλίου είναι η εκταμίευση της δόσης

Αν και δεν είμαι πεπεισμένος ότι τώρα θα έχουμε το πρόβλημα, και μάλλον θα εκτιμούσα ότι η επόμενη και μεθεπόμενη δόση είναι πιο επικίνδυνες, Θα ΠΡΟΤΕΙΝΑ να δούμε κάτι:







Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806): Πόλεμος στις 18 Μαρτίου!! Σας θυμίζει κάτι; 


ΚΕΦ. Ζ’ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.  ΣΕΙΣΜΟΣ & ΤΣΟΥΝΑΜΙ ???
ΚΕΦ. Η’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ !
ΚΕΦ. Θ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.... ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 8/7 ΤΟΤΕ

Πολλές οι συμπτώσεις και δεν μου αρέσει αυτό. Μέχρι τώρα όλες οι προφητείες έχουν επιβεβαιωθεί.
Αν και οι προφητείες της πίστης μας σχεδόν ποτέ δεν προσδιορίζουν με ακριβή ημερομηνία τα γεγονότα που θα συμβούν. 

"έψαξα στο google για αποτελέσματα στο 2008 με την φράση απο το κείμενο και βρήκα αυτό:" http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9520&whichpage=45&ARCHIVE= Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806): Πόλεμος στις 18 Μαρτίου!! Σας θυμίζει κάτι;: "Δύο αναρτήσεις με ιδιαίτερη σημασία

Τα συμπεράσματα δικά σας............

13 σχόλια:

ΑΧΙΛΕΥΣ είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΕΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΔΩΜΕΝ.

manos2626 είπε...

καλες οι προφητειες αλλα μην κολλατε σε αυτες.επειδη τυχαινει να τις παρακολουθω εδω και χρονια ανα καιρους οι ιδιες προφητειες απο καιρο σε καιρο αλλαζουν οι ημερομηνιες και τα γεγονοντα οπως μας συμφερουν παντα.και προσθετονται η αφαιρουνται ανα καιρους καινουρια γεγονοντα στις ιδιες προφητειες.οπως οι προφητειες του Παισιου για παραδειγμα που απο το 2007 λεγανε οτι το 2008 θα γινοτανε πολεμος με τους Μογγολους,μετα αλλαξανε για το 2009,2010 και ουτω καθ εξης.και οτι ο αρχηγος στρατου Γραψας ηταν αυτος που οταν ηταν ακομα λοχαγος ειχε παει στο Αγιο Ορος και του πε ο Παισιος οτι θα παρει αυτος την Πολη κλπ κλπ.ο Γραψας εφυγε την Πολη δεν την πηραμε και συνεχιζει να αλλαζει η προφητεια ακομα...και μιας και ανεφερα τον Γραψα,αλλος μεγαλος πατριωτης και αυτος....διαβαστε αρθρο που ειδα στο defencenet
Toν Έλληνα πρώην Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτρη Γράψα "εκθέτει" ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, ο γνωστός Ντάνιελ Σπέκχαρντ σε τηλεγράφημα που συνέταξε στις 11 Νοεµβρίου του 2008, ενόψει της επίσκεψης του στην Ουάσιγκτον. Περιγράφει ένα "σκυλάκι των ΗΠΑ" που του "τρέχουν τα σάλια", απέναντι σε κάθε τι αμερικανικό και αναφέρεται σε έναν Έλληνα αξιωματικό που ήταν αντίθετος σε όλη την αμυντική πολιτική της κυβέρνησης που τον είχε κάνει Α/ΓΕΕΘΑ και τασσόταν πλήρως υπερ των αμερικανικών θέσεων!
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20560&Itemid=172

manos2626 είπε...

και επισης ο πολεμος στη Λιβυη δεν ξεκινησε 18 Μαρτιου αλλα οι συγκρουσεις ξεκινησαν απο τον Φεβρουαριο ,στις 17 Μαρτιου εγινε η συνεδριαση του ΟΗΕ απλα που αποφασισε να επεμβει το Νατο.αμα βαζουμε τις ημερομηνιες οπως μας βολευει θα βγαλουμε και το αποτελεσμα που θελουμε παντα.

ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

Den isxyei i imerominia, oi Rossoi einai palaioimerologites

Pinakoul είπε...

Οι προφητείες δεν αλλάζουν, οι ερμηνίες του κόσμου πολλές φορες αλλάζουν η λανθάνουν, πάντως τώρα όπως και να έχει είμαστε κοντά. Το πότε δεν το ξέρει κανείς. Ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός δεν ήταν που είχε πει οτι την ακρίβεια του χρόνου δεν τη δίνει ποτέ ο Θεός; δεν είμαι σίγουρος.

GRArktos είπε...

Πριν λίγες μέρες ο Νετανιάχου είπε ότι ο πόλεμος της δημοκρατίας με τη τυραννία είναι προ των πυλών. Η Ελλάδα δύσκολο να μπει σε πόλεμο (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) εκτός.... αν υπάρχει πολιτικό κενό και οι Τούρκοι αδράξουν την ευκαιρία (όπως έκαναν με τη Κύπρο). Με ξεχνάμε ότι τέλος Ιουνίου θα φτάσει στη Γάζα η νηοπομπή όπως και πέρυσι με 15 καράβια. τους Ισραηλινούς να λέμε ότι είναι προετοιμασμένοι να τους σταματήσουν και τους οργανωτές να απαντάνε ότι αν σταματήσουν τη νηοπομπή θα εφαρμόσουν εναλλακτικό σχέδιο. Μια διαφορά από πέρυσι.... η Αίγυπτος.
Σενάρια πολλά. Όλη η ανατολική Μεσόγειος αυτή τι περίοδο είναι σε αστάθεια. Μόνο οι σκηνοθέτες και ο παραγωγοί γνωρίζουν το φινάλε.

Eleutheros Skeptomenos Anthrwpos είπε...

Ο πόλεμος ήδη ξεκίνησε....μόλις φύγει το καράβι απο την Τουρκία για την Γάζα, κοντά θα είναι και ο δικός μας πόλεμος. Η Τουρκία θα καταστραφεί μέν απο τους Ρώσους, αλλά ποιός νομίζεται ότι θα τους το ζητήσει; Το Ισραήλ φυσικά...Το τί θα γίνει εδώ στην Ελλάδα είναι γνωστό και θα έρθει η ώρα...αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε τόσο γι'αυτό όσο για το μετά...και μόνο ο Θεός μπορεί να σώσει. Για όποιον καταλαβαίνει

East είπε...

Η "Τουρκία" είναι ψεύτικο έθνος.

Οι κάτοικοι της Τουρκίας είναι Έλληνες-Ρωμιοί που εξισλαμίστηκαν και εκτουρκίστηκαν λόγω των Οθωμανών κατακτητών.

Η Ελλάδα πρέπει να τους υπενθυμίσει την καταγωγή τους, να αξιοποιήσει τους Έλληνες Τουρκόφωνους Ορθόδοξους(εκ των οποίων κατάγεται και ο Καραμανλής), και να τους επανελληνοποιήσει χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Τουρκόφωνο-Μουσουλμάνο επιστρέψει στην Ορθοδοξία και θέλει να επιστρέψει στον Ελληνισμό.

Fidei Defensor είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Fidei Defensor είπε...

Μην ψαρώνετε με πολέμους κλπ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι πόλεμοι. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Και απαγορεύονται γιατί ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, πράγμα που δε γουστάρει η Νέα Τάξις. Οι μόνοι που επιτρέπεται να κάνουν πόλεμο είναι το Ισραήλ και η Αμερική (δλδ το ΝΑΤΟ μαζί της). Πόλεμος μεταξύ Γερμανίας-Αγγλίας ή Ελλάδας-Τουρκίας ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Όποιος τον προκαλέσει ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗΣΕ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Όλα δείχνουν ότι θα πάμε για πόλεμο, όσο και να μη θέλουμε να το αποδεχθούμε οι προφητείες απο τους Αγίους μας είναι αναμφισβήτητες. Ο χρόνος που θα πραγματοποιηθούν είναι όμως αβέβαιος, ας βάλει ο Θεός το χέρι του γιατί ένας πόλεμος μόνο οδύνη φέρνει.

Ανώνυμος είπε...

manos2626 Tον Φεβρουαριο απλα ξεκινησαν οι εξεγερσεις, ομως ο πολεμος επισημα με επεμβαση του ΝΑΤΟ αποφασιστηκε στις 18 Μαρτιου.
Επισης το τσουναμι και το σεισμο στην Ιαπωνια που τον πας?

Ανώνυμος είπε...

''Οταν ακουσετε οτι ο πολεμος πιαστηκε απο κατω, τοτε κοντα ειναι''

Πατροκοσμας

Ηδη πιαστηκε απο τη Λιβυη αρα...