Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BUIILDERBERG



Ἀθήνα, 14 Ἰουνίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: Τὸν Ἀξιότιμο Ὑπουργὸ τῶν Οἰκονομικῶν κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιο
ΘΕΜΑ: ΄΄Συνεδρίαση τῆς Λέσχης Μπίλντεμπερκ καὶ Συμμετοχὴ τοῦ Ὑπουργοῦ τῶν Οἰκονομικῶν΄΄
Ἀξιότιμε κ. Ὑπουργέ, ἡ χώρα κ ὁ λαός μας διανύουν μία δύσκολη περίοδο. Λόγω αὐτῶν τῶν δυσκολιῶν κάθε κίνησή σας μπορεῖ νὰ παρερμηνευθεῖ καὶ νὰ γίνει ἡ αἰτία ἀλλεπάλληλων σεναρίων ποὺ ἐπιτείνουν τὴν σύγχυση καὶ τὴν ἀγανάκτηση τῶν πολιτῶν. Παραδείγματος χάριν, ἡ συμμετοχή σας στὴν φετινὴ συνεδρίαση τῆς Λέσχης Μπίλντεμπερκ δημιουργεῖ σὲ πολλοὺς τὴν εἰκόνα κρυφῶν ἀποφάσεων εἰς βάρος τῆς Ἑλλάδος.

Συνεπῶς ἐρωτᾶται ὁ ἁρμόδιος Ὑπουργός:
1. Μὲ ποιὰ θεσμικὴ ἰδιότητα συμμετείχατε στὴν ἐκδήλωση;
2. Συζητήθηκε τὸ Ἑλληνικὸ πρόβλημα στὴν ἐν λόγῳ συνεδρίαση καὶ τί ἀποφάσεις πάρθηκαν;

Οἱ Ἐρωτῶντες Βουλευτές:
Γεωργιάδης Σπυρίδων-Ἄδωνις, Β΄ Ἀθηνῶν ΛΑ.Ο.Σ.
Πλεύρης Ἀθανάσιος, Α΄ Ἀθηνῶν ΛΑ.Ο.Σ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρωτα το αφεντικο σου ρε Μπουμπουκο να σου πει...Κατι ξερει αυτός...Νταραβεριζεται με τον πρωην εστεμμενο (καμαρι ο γαλατάς).

ΑΖ

Σιγαλας Μακαριος είπε...

τελικά εισαι και συ συνομωσιολογος σαν και μένα ή ρωτάς απλά για να το μεταχειριστείς αργότερα σε στυλ "εγώ ρωτησα δε φταίω..."?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ....
ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ TH BUILDERBERG...ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ, ΜΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ...ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ, ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ JEFRY ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ!ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

επαγγελματίες αντιλαός σχολιαστές στο στρατευμένο μπλογκάκι σου.αυτό είναι όλο

Ανώνυμος είπε...

Έλα, τσιμπάτε και το βιντεάκι...αφού σας αγαπάει ο Άδωνις ρε ατιμούλικα ;)

http://www.youtube.com/watch?v=cT8XDNGbU-o

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΛΑΟΣ ΕΔΩ ....ΝΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΩΡΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

τι τα εχετε με τον Αδωνι ρε εξυπνακιδες εκει στο ΑΝΤΙ-ΝΤΡ.
Υπαρχει ενας ανθρωπος που τα λεει και θελετε να τον κανετε να σιωπησει?
ΗΜΑΡΤΟΝ !

manos2626 είπε...

ρε παιδια ελεος με τον Αδωνη πια.....κατανταει κουραστικο.αρκετη διαφημιση και προβολη εχει ολη μερα στην τηλεοραση πρεπει να τον διαφημιζετε και σεις? γιατι και ακομα και αρνητικη προβολη να του κανετε δεν παυει να ειναι διαφημιση για αυτον.εμμεση πλυση εγκεφαλου ειναι αυτο το πραγμα.ειναι αναγκη να βλεπουμε το ονομα του και τη φατσα του ολη μερα?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 9.51....Ξαναέγινε ποτέ τέτοιο ερώτημα στη βουλή? Ξανα έκανε ποτέ κόμμα ερώτηση για τα πετρέλαια? Το μόνο κόμμα που έχει μια πατριωτική φωνή. Το ΛΑΟΣ και Κανέλλη. Οι μόνοι που σκέφτονται και πράτουν πατριωτικά και ελληνικά. Οι άνθρωποι υποστήριξαν το πρωτο μνημόνιο γιατί δεν γινότανε αλλιως. Τι θα κάναμε? Θα δανειζόμασταν με μεγάλο επιτόκιο? Αργα ή γρήγορα θα τρέχαμε πάλι στο ΔΝΤ γιατί τα επιτόκια ήταν απαγορευτικά. Ασε που είχε βουίξει ο κόσμος για τις κλεψιές και τα ψέματα. Είστε πιο ακραίοι και απο το όπως το αποκαλείται ακροδεξιό κόμμα ΛΑΟΣ. Το πρώτο μνημόνιο έπρεπε να γίνει γιατί είχαμε πει ψέματα με το χρέος και είχαμε εκτινάξει το χρέος και το έλλειμμα στα ύψη. Έπρεπε να γίνουν τομές και αναδιοργάνωση του δημοσίου...Αλλο αν ο jeffry δεν έκανε τίποτα. ¨Έχετε μεγάλες παρωπίδες και η αγανάκτησή σας δεν σας αφήνει να δείτε και να σκεφτείτε λογικά. Η κατάσταση είναι μπρος γρεμος και πίσω λαιμητόμος...οχι ρέμα...Θα πεινάσουμε αν χρεοκοπήσουμε...θα ψωμολυσσάξουμε όλοι....!!!!!!!!!! Ιδέα δεν έχετε

manos2626 είπε...

12.11 ενω τωρα τρωμε με χρυσα κουταλια ε? ακομα και τα συναιτερακια σας στο Πασοκ το χουν παρει χαμπαρι και φευγουν σαν τα ποντικια το εχουν παρει χαμπαρι ποσο απατη ειναι αυτο το μνημονιο και μεινατε εσεις ακομα να το υποστηριζετε....σε λιγο και ο ιδιος ο Τζεφρυ θα ειναι εναντιον του και θα μεινετε εσεις κολλημενοι να το στηριζετε μονο και μονο για να μην παρεδεχτειτε οτι κανατε μαλακια...