Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

BOMBA:ΜΕΡΙΚΟΙ KOYKOYΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!


Απόψε θα τα δούμε όλα. Δεν είναι ανόητος ο πρωθυπουργός, ξέρει τι κάνει. Έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα διαδηλωτών και αυτοί είναι: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ασφαλίτες και φυσικά οι πράκτορες Σόρος του indymedia που προσπαθούν να διαχωρήσουν τον κόσμο σε ομάδες ωστε να σκοτώνονται μεταξύ τους


ΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι στο σύνταγμα και καταγράφει όλα τα περιστατικά. Συγκεκριμένα ένας από τους κουκουλοφόρους μας πλησίασε ζητώντας μας νερό με σπαστή προφορά. Τα  χατακτηριστικά βόρειας ευρώπης και ήταν προφανές οτι δεν ήτο Έλληνας.

Δεν ξέρουμε αν ο πρωθυπουργός θα κάνει κυβέρνηση συνεργασίας αλλά σίγουρα έκανε διαδήλωση συνεργασίας κατεβάζοντας την καλύτερη εντεκάδα.: ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ - ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΙΝDYMEDIA, ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

"Διαδηλωτές συγκρούονται με κουκουλοφόρους, οι οποίοι προσπάθησαν να χαλάσουν την εικόνα των διαδηλώσεων, ρίχνοντας πέτρες, μολότοφ και ξύλα εναντίον των αστυνομικών, εντός του προαύλιου χώρου του κοινοβουλίου. 

Οι διαδηλωτές μιλάνε για προβοκάτσια και για προσπάθεια αμαύρωσης του ειρηνικού χαρακτήρα των διαδηλώσεων ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να απομονώσουν κουκουλοφόρους και ακραίες φωνές."

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιαστηκε απο αγανακτισμενους κουκουλοφορος που εφερε πανω του αστυνομικη ταυτοτητα...χοντραινει το πραγμα...ποιος ξερει μεχρι το βραδυ τι θα γινει. Σημερα τα περιμενουμε ολα!

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ ΚΩΛΟ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ....ΤΣΙΡΑΚΙΑ...ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Ε???

Ανώνυμος είπε...

Tα τσιρακια της απεθνοποίησης, οι φασίστες της παγκόσμιας τάξης. Οι ύπουλοι καταστροφείς της παρίδας μας.Ρε σεις της ασφάλειας δεν ντρέπεσται?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΤΣΑΜΠΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ! ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ. ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΙΚΩΝ!!....ΧΑΧΑΧΑ
ΔΙΕΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!!!
ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ???
ΠΑΡΤΕ ΤΟ...Κ ΑΠΟΛΑΥΤΕ.....ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΤΗΛΕΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ
...ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ.......
ΕΥ ΛΟΓΗΣ ΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!!ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ????ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

κυριοι ηρθε η ωρα να κατεβουμε ολοι κατω να βοηθησουμε τους συμπατριωτες μας που δεχονται επιθεση απο τους γνωστους απλυτους πρακτορες.το φιδι εμεις θα το βγαλουμε απο τη τρυπα κανεις αλλος!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου..Η πατρίδα μου,περνάει δύσκολες ώρες..Τα αδέρφια μου δέχονται,συνεχή πόλεμο απο όλες τις πλεύρες.Και εγώ,είμαι χιλιόμετρα μακριά..Πίσω απο τον υπολογιστή,να κοιτάω δεξιά αριστερά..
Αν είχα την δυνατότητα,θα ήμουν ήδη εκεί...Όχι εδώώώώώώώώώώώώώ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!!
ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ
ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝςΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ Κ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.....ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.....

ΛΟΙΠΟΝ....ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛςΣΣΑ ΕΚ ΣΕΙΡΙΟΥ....
Κ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ-ΤΡΕΛΛΑΣ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????
ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

αυου εμεις δεν ειμαστε ρουφιανει δημοσιογραφοι γιατι δεν λεει ενας το ονομα του μπατσου που πιασανε.....

Ανώνυμος είπε...

arxiste re na mathenete EVRAIKA

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηριστικά Βόρειας Ευρώπης? Μήπως είναι κάνας παλιόφιλος του Τζέφρυ από Σουηδία? Μήπως είναι από το παράρτημα της...Mossad από το παράρτημα της Στοκχόλμης?

Ανώνυμος είπε...

sosta itane apostratos mpatsos.... re ainte pane sto diikiti sou na se dosei nees entoles

STYLIANOS είπε...

Η "ΕΙΡΗΝΙΚΗ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΒΟΛΕΥΕ,ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ "ΑΛΛΑ" ΟΠΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.ΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΕΔΕΙΞΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ.ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣ.ΚΗΠΟΥ.Η ΦΩΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ (ΜΑΤ).ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ 2 ΕΚ ΤΩΝ 10.
ΑΣ ΟΡΓΑΝΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ.Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ.

Leonidas είπε...

εμ οταν ελεγα οτι ειναι δικοι τους και μια μερα θα τους ριξουν μεσα να διαλυσουν τη διαδηλωση οταν δε τους παιρνει καποιοι κοροιδευανε μα καλα που ειναι αυτοι κρυμμενους τους εχουν?παρτε τα τωρα να γουσταρετε και εχει και συνεχεια το πραμα.

Ανώνυμος είπε...

to oti piastike me astunomikh taytothta einai alh8es? h aplh paraplhroforhsh giati exei simasia auto p eipes kai signwmia gai ta greeklsih molis ekana format ton upologisth kai den exw egkatasthsei elllinikh glwssa akoma

Ανώνυμος είπε...

Στα όπλα κ απάνω στους προδότες ! Με ενισχυμένα στυλιάρια τους σπάμε τα παίδια στους γαμημένους ξενόφερτους. Κρέμασμα μαζί με τους προδότες εβραιόδουλους πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ; ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ;ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ;ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ;ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ . ΝΙΣΑΦΙ . ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ; ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ-ΠΟΛΙΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ ;ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ,ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ; ΑΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ Η ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ;ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ; ΕΛΛΗΝΕΣ ; ΞΕΝΟΙ; ΒΑΛΤΟΙ; ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ; ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ-ΑΝΔΡΕΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

KΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ. ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

"BOMBA:ΜΕΡΙΚΟΙ KOYKOYΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!"

...

Σχολές Καπάτου - Εκμάθηση ξένων γλωσσών
info@kapatou.gr
Τηλ.: 210-38.03.355

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη 5000 αστυνομικοι δεν μπορεσαν να κανουν καλα 200 - 300 κωλοπαιδα! να τα βουτηξουν κ να τους βγαλουν τις κουκουλες στη μεση στο συνταγμα. μονο τα παιδια τα αθωα ξερουν να χτυπανε!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΛΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΗΜΙΚΟ ΝΗΣΙ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ???ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ, ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΙ'ΑΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ρε σταματηστε ολοι τις προβοκατσιες....που ειναι η φωτο του μπατσου κ η ταυτοτητα του??

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!