Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κάποιος να μαζέψει τον (πολιτικό) τραμπούκο Πάγκαλο


Ο Πάγκαλος αυτή τη βδομάδα «ζωγράφισε», τον πολιτικό του καμβά, με ακρότητες και ανιστόρητες εκφράσεις. Μετά την πολιτική ανοησία που εκστόμισε προχθές, περί ’65, σήμερα ξαναχτύπησε χαρακτηρίζοντας ένα κοινοβουλευτικό κόμμα ως «κόμμα των τραμπούκων».


Ο αντιπρόεδρος αφού εξασφάλισε τη θεσούλα του στον ανασχηματισμό- παρωδία, βγήκε στο κρατικό κανάλι και το απύλωτο στόμα του τι δεν είπε: μεταξύ άλλων εξυπνάδων είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι το.....
κόμμα που ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής».

Αναφερόμενος δε στις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς πολιτικών, έκανε λόγο για πράξεις βίας και αθλιότητας, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έπρεπε να καταγγείλει τους τραμπούκους».

Δηλαδή με βάση τη Παγκαλική λογική, οι αγανακτισμένοι πολίτες που διαμαρτύρονται και αποδοκιμάζουν πολιτικούς σαν την αφεντιά του είναι «τραμπούκοι» και μάλιστα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να τους αποδοκιμάσει αυτούς τους πολίτες…

Κύριε Πάγκαλε, στο λυκόφως της πολιτικής σας διαδρομή σας ταιριάζει μόνο αυτό: τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.Ο ΦΑΣΙΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ 19/6 ΜΕ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 22/6. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΞΕΣΗΚΟΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΝΟ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ.ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ... ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΣΚΛΑΒΙΑ''.-

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΣΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

pou na plantaxeis xontroprodoth pagkale!!! xexasa... se lene alliws..... esy kai oi filoi sou!!!!!
sta tsakidia skatofatsa, prodoth mounopano

ΠΡΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟ ΠΑΓΚΛΟ είπε...

ΠΑΓΚΑΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ/// Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ///Ο ΓΑΜΩΝ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ//

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ)ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Κος Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ).
ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!!
ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!
ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Κ.Λ.Π) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ANTIΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .

ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

παλιοπουσταριο σκατομογγολε παγκαλε σταματα την καραμελλα που πιπιλας ολη την ωρα για συριζα.ειμαστε ελληνες πολιτες και το συριζα ουδεμια σχεση εχει με εμας.και οι ελληνες πολιτες σε εχουν σιχαθει.παχυδερμικο γουρουνι θα ερθει η ωρα που θα πληρωσεις την πολιτικη σου αλητεια και την προδοσια εις βαρος ολου του ελληνικου λαου.

Ανώνυμος είπε...

Έξω από το ΣτΕ και τον Άρειο Πάγο

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_117075311702594&ap=1

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ θα 'ρθει και η μέρα που θα 'ρθουμε απ' έξω απ' το σπίτι σου και θα στο κάψουμε κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΚΑΣΕ !

Ανώνυμος είπε...

POSO KAIRO EXEIS NA DEIS TH POYTSA SOY PAGALE? 10 XRONIA 20....30? SE LYPAMAI RE MPOYXESA!OYTE TH KLANIA SOY NA KRATISEIS DE MPOREIS.AIDIA!

Ανώνυμος είπε...

απιστευτος ξεφτιλας και ακομα ποιο ξεφτιλες αυτοι που των εστειλαν στο μπουρδελο τη βουλη.αν τολμαει ασ κανει καμια βολτα να δουμε...........

Ανώνυμος είπε...

ολοι αυριο θεσσαλονικη στη παραλια στο αγαλμα του μεγα αλεξανδρου στις 6 ωρα για συλλογη υπογραφων δημοψηφισμα κατα του δ.ν.τ. και του μνημονιου τα πηγαμε καλα σημερα με τις συλλογες υπογραφων . υπογραφω γιατι μας ενδιαφερει το μελλον της ελλαδας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΝ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ Θ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΟΝΟ...ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΠΟΥ Ε ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

γνυσιο; τουρκοσπορος ενα σκουπιδι ενα τιποτα και τον εχουμε αντιπροεδρο.ελπιζω οι ιστορικοι του μελοντος να του φερθουν αναλογα.οσο σκεφτομε οτι μολις ψοφισει θα τον κειδεπσουν αντι να τον πεταξουν στα σκουπιδια δυμοσια δαπανη τρελενομε.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΑΛΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΑΛΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ .ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.