Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ


Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην εθνική μειοδοσία, στην διαρκή καταπάτηση του Συντάγματος και της δημοκρατίας από υπόγεια και αδιαπραγμάτευτα «μνημόνια».

Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην υποταγή της κοινωνίας και ολόκληρου του δυτικού πολιτισμού στην εξουσία των «αγορών», των τραπεζιτών και διεθνών τοκογλύφων...

Δεν την δημιουργήσαμε εμείς την κρίση, δεν τα φάγαμε μαζί και δεν χρωστάμε σε κανέναν...

Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλο και το «φτάνει πια» δεν είναι λαϊκισμός. Η επιβολή έκτακτης εισφοράς και κεφαλικού φόρου σε δηλωμένο εισόδημα είναι παράνομη και αντισυνταγματική.

Τολμάμε και δεν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά ακόμα και αν βρεθούμε ενώπιων ανελεύθερων και αντιδημοκρατικών νόμων που ψήφισε μια κυβέρνηση των διεθνών τοκογλύφων χωρίς καμία απολύτως δημοκρατική νομιμοποίηση.

Δεν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά και αυτό είναι μια στοιχειώδης πράξη αντίστασης και ελευθερίας. Ας γεμίσουν τα δικαστήρια, οι φυλακές και οι εξορίες...

Καλύτερα στα ξερονήσια παρά άνεργοι και εξαθλιωμένοι στον πολιτισμό των «αγορών»...

Δεν υπάρχει πατρίδα χωρίς ανθρώπους και δεν υπάρχει ευτυχισμένη πολιτεία με δυστυχισμένους πολίτες...

Δεν πληρώνουμε έκτακτη εισφορά γιατί αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στην καταδίκη της χώρας μας και του λαού της, δεν δημιουργήσαμε εμείς την κρίση, δεν τα φάγαμε μαζί και δεν χρωστάμε σε κανέναν και αυτό δεν είναι λαϊκισμός.

Είναι έκφραση στοιχειώδους αξιοπρέπειας που πλέον αποτελεί την μοναδική ικανή και αναγκαία λύση, οικονομική, πολιτική, κοινωνική και άλλη, πλην της αξιοπρέπειας μας, δεν υπάρχει πια..

Οι πλατείες έχουν τον λόγο...
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

\_-_~*~ ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ ~*~_-_/

Ανώνυμος είπε...

Πως θα γίνει ακριβώς αυτό?
Τουλάχιστον στους μισθωτούς, η παρακράτηση θα γίνει μέσω του εργοδότη ή από την αντίστοιχη δημόσια υπηρεσία.
Μόνο αν αρνηθούν οι εργοδότες να προχωρήσουν σε παρακράτηση φόρου μέσω της μισθοδοσίας.
Αλλά χλωμό το βλέπω.

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

θα ενσωματωσουν τον ειδικο φορο στους λογαριασμους της ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ και θα κανουν και παρακρατηση μεσω της εργοδοσιας στους μισθωτους ωστε να μην μπορεις να πεις δεν τον πληρωνω.μας εχουν ξεκωλιασει στους φορους..μα καλα ποσο μαλακες ειναι?αυξανοντας τους φορολογικους συντελεστες συμπιεζεις την φορολογικη βαση οποτε τα κρατικα εσοδα απο την φορολογια μειωνονται.επισης θα πατωσει η Κεινεσιανη ζητηση.ενω εχουμε ακομα κριση αυτοι κινουνται ''κυκλικα''.το ΑΕΠ θα πεσει πανω απο το -5%.ολα αυτα γιατι το πασοκ δεν μειωνει το κρατος οπως λεει το μνημονιο για να μην του μειωθει ο κομματικος στρατος που τοσα χρονια εφτιαξε.οποτε προβαινει σε φορομπηκτικες τακτικες για να επιτυχει την μειωση του ελλειμματος πραγμα που εχει αποτελεσματα σε βραχυπροθεσμο επιπεδο αλλα διογκωνει την κριση σε βαθος και διαρκεια οποτε μεσοπροθεσμα και το ελλειμμα και το δημοσιο χρεος.Παπακωνσταντινου αμε στο σπιτι σου τσατσακι της Σιων

Ανώνυμος είπε...

Στον προηγούμενο φίλο έχω να πω ότι ό,τι λέει θα είχε νόημα αν δεχτούμε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η βελτίωση της οικονομίας.
Όμως σκοπός της κυβέρνησης είναι η εξαθλίωση των Ελλήνων, οπότε σε αυτή την περίπτωση, τέτοια μέτρα είναι αποτελεσματικότατα.
Τώρα γιατί ο ελληνόφωνος να θέλει κάτι τέτοιο; Γιατί μιλάμε για αναποτελεσματικά μέτρα, αντί να κυριαρχεί μέσα μας η αλήθεια, που με μία λέξη είναι η
Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α
εναντίων της Ελλάδας, εναντίων των Ελλήνων.