Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" της Κορίνθου ''απέλυσαν'' τους βουλευτές του νομού



Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Κορίνθου, υλοποιώντας απόφαση της συνέλευσης που λήφθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης, στα Περιβολάκια, πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του νομού όπου επέδωσαν ή θυροκόλλησαν, όπου βρήκαν κλειστά γραφεία, ψήφισμα το οποίο....
αναφέρει,

''Κύριοι, κυρίες εμείς σας προσλάβαμε και εμείς σας απολύουμε. Δεν μας εκπροσωπείτε πια. Δεν σεβαστήκατε την χώρα που μας μεγάλωσε. Δεν σεβαστήκατε τους ηλικιωμένους. Δεν σεβαστήκατε τα όνειρα των παιδιών μας. Δεν σεβαστήκατε τίποτα και ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Η αυτοοργάνωση στις πλατείες θα φέρει την καταιγίδα στα κεφάλια σας''.


Παράλληλα η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Ξυλοκάστρου με ανοικτή επιστολή καλεί τους βουλευτές Κορινθίας να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που προωθεί η κυβέρνηση και μεταξύ πολλών άλλων στην ανοικτή επιστολή υπογραμμίζεται:
''σας καλούμε να μη συνδέσετε το όνομά σας με την επιχειρούμενη εκποίηση του μέλλοντος, του δικού μας και των παιδιών μας. Εάν δεν μπορείτε να υποστηρίξετε το ΟΧΙ, να παραιτηθείτε από τη θέση στην οποία σας στείλαμε. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν μας εκπροσωπείτε και διαφωνούμε ρητά με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γραφτούν τα ονόματά σας στην Ιστορία, είτε ως Λεωνίδας, είτε ως Εφιάλτης''.