Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Βίντεο. Αφού το καθεστώς είναι σιωνιστικό, μην περιμένετε να ακούσετε στα κανάλια για καμιά «εξέγερση»



Δείτε το βίντεο!
Συγκλονιστικό βίντεο-σοκ απίστευτης αστυνομικής κτηνωδίας του αμερικανόδουλου απολυταρχικού Σιωνιστικού καθεστώτος της Γεωργίας…, που....
αξίζει να ειδωθή από όλους…
Οι Γεωργιανοί διαδηλωτές ζητούσαν Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία…!
Δεν είναι τυχαίο, ότι δεν έδειξαν τίποτε απολύτως τα ελληνικά διεφθαρμένα ΜΜΕ…!
Έλληνες Ξυπνάτε! Η σειρά μας Έρχεται…!

12 σχόλια:

Heavy metal ρε μουνια!!!! είπε...

αυτα να τα βλεπουν οι Συριζαιοι.αυτα που κανουν οι δικοι μας οι αστυνομικοι ειναι πταισματακια μπροστα στην καφριλα αυτων εδω.πω ρε φιλε τους λιωσανε.δεδομενες οι εντασεις που βιωνουμε στην χωρα μας τα ΜΜΕ δεν μπορουν να δειξουν κατι τετοιο αν και μου φαινεται οτι για εκει παμε και εμεις

Ανώνυμος είπε...

“The Television Will Not Be Revolutionized” RIP Gil Scott Heron

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην μας πιάσει γκαϊλές για την Γεωργία.
Ρε μαλάκες, τους φέρανε δήθεν σαν πόντιους και τους κάνανε ανθρώπους με άτοκα δάνεια και σπίτια. Δούλευαν για ένα κομμάτι ψωμί και το βράδυ μεθοκοπούσαν και το παίζανε τσαμπουκάδες.
50 χρόνια στην Ελλάδα και άτοκο δάνειο δεν κατάφερα να πάρω ακόμη.
Οι μισοί νονοί της νύχτας από εκεί μεριά έχουν έλθει και εμείς θα συζητάμε παπαρδομαλακίες?
Να πάνε να γαμηθούν και οι Γεωργιανοί και το μουνί της μάνας τους

Ανώνυμος είπε...

Και είναι όλα πρόσφατα αλλά μήπως ήταν οι Ρωσσόφιλοι της Βόρειας Οσετίας και της Αυγαζίας;;; Εκεί αλλάζει το θέμα και η Γεωργία ήταν όντως υπό την απειλή απο Ρώσσους διαδηλωτές!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για ποιό λόγο διαμαρτύρονται εκεί πέρα αλλά ξέρω ότι στα ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ αξίζει ο θάνατος.
Κανένα έλεος στα όργανα του καθεστώτος, δεν είναι παιδιά του λαού, μην πιστεύετε στις κλάψες τους, ούτε να φτύσεις στον τάφο τους δεν αξίζει.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.
Μη με θεωρείτε ακραίο (χέστηκα κιόλας) να είστε σίγουροι ότι χειρότερα λένε (και κάνουνε!) αυτοί για μας.

Ανώνυμος είπε...

αυτα δεν περνανε εδω

Ανώνυμος είπε...

εχει χαθει η συνειδηση απο τον καθε ανθρωπο πλεον,και το μονο που κοιταμε ειναι ο εαυτουλης μας και πως να επιβιωσει ο καθενας ξεχωριστα.διαιρει και βασιλευε.αυτο εχουνε πετυχει παντου και οσο υπαρχει αυτο το μοτο δεν προκειτε να βρει το δικιο του πουθενα κανεις.

Ανώνυμος είπε...

κυριοι σ'αυτα τα ζωα (λειτουργουν μονο με τα ενστικτα ) μονο κοντοκανενες (πριονισμενες καραμππινες ) τους πρεπουν

ναι ειμαι ακρεος σε λιγο ομως θα ειναι πρεγματικοτητα...
ο αμωρφοτος

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι σιγουρος οτι και δω θα πεσει πολυ ξυλο σε λιγες μερες...για να δουμε...εδω ομως δεν ειναι Γεωργία.

East είπε...

Οι Kαυκάσιοι κατάγονται από τον Ελληνισμό και την Ρωμανία. Όλοι, όχι μόνο οι (όσοι απέμειναν) Ελληνόφωνοι.

Η Γεωργία-Αμπχαζία-Καύκασος ήταν κέντρα Ελληνισμού. Οι Τουρκόφωνοι-Μουσουλμάνοι του Καυκάσου είναι εξισλαμισμένοι-εκτουρκισμένοι καυκάσιοι. Ομοίως και οι κάτοικοι της Τουρκίας και του Αζερμπαιτζάν, οι οποίοι δεν έχουν Μογγόλους ούτε για δείγμα. Ομοίως οι Αρμένιοι έχουν Ρωμαίικη καταγωγή, και ήταν βασικός πυλώνας του Βυζαντίου.

Η Ελλάδα πρέπει να βοηθήσει τις Γεωργία-Αρμενία οικονομικά, να ανοίξει τα σύνορα, να δημιουργήσει Ελληνικά σχολεία και Εκκλησίες και Ελληνικές στρατιωτικές βάσεις στα σύνορα με την Τουρκία, να καλέσει κοπέλες από τις χώρες αυτές να παντρευτούν Έλληνες(ειδικά από την επαρχία που υπάρχει τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα), να καλέσει Γεωργιανούς-Αρμένιους για εργασία/τουρισμό/σπουδές/επιχειρήσεις, να προσλάβει επιλεγμένους Καυκάσιους εθελοντές στο στρατό, να υπενθυμίσει στους Καυκάσιους την Ελληνική-Ρωμαίικη καταγωγή τους, και να χορηγήσει υπηκοότητα σε όποιον κάτοικο του Καυκάσου είναι ή θα γίνει Ορθόδοξος και θέλει να (ξανα)γίνει Έλληνας.

Ο Καύκασος ανήκει στον Ελληνισμό, κι όχι σε Τούρκους-Σλάβους-Εβραίους.

Ο Καύκασος είναι η καρδιά της Ελλάδας

manos2626 είπε...

ρε EAST αλλαξε τροπαρι λεβεντη μου.μας τα χεις κανει καρπουζια.σε καθε αναρτηση να πετας και τις copy-paste παπαριες σου.ενταξει τα μαθαμε τα εμπεδωσαμε φθανει.σταματα να μας πρηζεις.η βρες τουλαχιστον κατι καινουριο να γραψεις.τα ιδια και τα ιδια μας επρηξες τα @@.ειπαμε το εμπεδωσαμε.Λες συνεχεια οτι οι ΤΟΥΡΚΟΙ,ΚΙΝΕΖΟΙ,ΣΥΡΙΟΙ,ΛΙΒΥΟΙ,ΑΙΘΙΟΠΕΣ,ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ,ΚΙΝΕΖΟΙ,ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ,ΡΩΣΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΡΟΥΜΑΝΟΙ,ΓΥΦΤΟΙ,ΙΝΔΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΑΦΓΑΝΟΙ,ΣΟΥΗΔΟΙ,ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ,ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ,ΑΡΕΙΑΝΟΙ ειναι Ελληνοφωνοι και πρεπει να τους δωσουμε υπηκοοτητα.το εμπεδωσαμε φτανει!!!!!!

manos2626 είπε...

Εκει βεβαια ο Σαακασβιλι(ο βλαμμενος που ετρωγε την γραβατα του οταν τους ειχαν ξεκωλοσει οι Ρωσσοι πριν 2χρονια) ειναι σκυλακι των Αμερικανων και της ΝΤΠ και τα κανουν γαργαρα αυτα τα θεματα.οσο για το αν γινουν και εδω παρομοια σκηνικα να στε σιγουροι οτι οσο γουρουνια και ναναι οι μπατσοι υπαρχουν και σωστοι αναμεσα τους και δεν θα βαρεσουν τον πατερα τους η τον αδελφο τους για να σωσουν 300 προδοτες.