Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΝΑ πως πέφταν τα δακρυγόνα,... 40 φωτό


 40 φωτο...

.


































9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι "αγανακτισμένοι" έκτος απο το να αποτρέπουν τις πραγματικές διαδηλώσεις περιφρουρόντας το Σύνταγμα, γιατί περιφρουρησαν και τον Αθανασιάδη; Οέο;

Ανώνυμος είπε...

σωστο!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ή ΚΤΗΝΟΙ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

αλλά απο την άλλη δεν μπορούμε να γενικεύσουμε εδώ
είχε κάποια άτομα και μερικές κυρίες κλπ. είχε γύρω του,
επίσης όντως κάποιοι άνθρωποι.. μάλλον δεν μπορούν
να βλάψουν άλλους συνανθρώπους κλπ.

τεσπα.. αυτό που σκέφτομαι πλέον..
είναι πως γενικά χωρίς την ανάγκη καπέλου η μή
οι αγανακτισμένοι.. υπάρχει μια περίπτωση..
να προωθήθηκε η έναρξη του κινήματος απ'έξω..
ώστε να μην αρχίσει κάτι Εντελώς Ανεξάρτητο σε
Στύλ ΑΛΕΞΗΣ 2008 .. σκέφτομαι κι αυτό πλέον.

+ του οτι τους περιόρισαν στο
σύνταγμα με αυτό τον τρόπο.. μπορεσαν να
βάλουν μέσα στους αγανακτ. "μάτια" "αυτιά" κλπ κλπ..

σκέψεις όλα αυτά..

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με τους "αγανακτισμένους", "άμεση δημοκρατία" και "λαικη συντακτικη εθνοσυνέλευση"...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

5. Οι "αγανακτισμένοι" έκαναν έκληση στους βολευτες "να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο". Επίσης τους έστειλαν και εξώδικο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε.

6. Οι "αγανακτισμένοι" δήλωναν στις 27/06/11 ότι θα έκλειναν τους δρόμους γύρω απο τη βουλή για να μην μπορούν οι βουλευτες να εισελθουν στη Βουλή και να ψηφίσουν το μεσοπροθεσμο (όριστε και το σχετικό άρθρο: http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638045). Σήμερα στις 29/06/11 όταν βρήκαν την Λιάνα Κανέλλη την άφησαν να περάσει επειδή τους έταξε ότι θα το καταψηφίσει (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9775.html).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

7. Η "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" ξέκινησε δημοψήφισμα την Κυριακή το οποίο πλέον θα τελειώσει -αν δεν έχουν ήδη βαρεθεί και παέι σπίτια τους στο μεταξυ διάστημα- ΤΟ ΝΩΡΊΤΕΡΟ την επόμενη Κυριακή. Εν τω μεταξύ το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε. Καληνύχτα σας!

Για την "άμεση δημοκρατία" δεν έχω να πω πολλά άλλα αυτό είναι ίσως επειδή όλα τα προηγούμενα γεγονότα και τα αποτελέσματα τους μιλάνε μόνα τους.

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι", "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

Όσο ο GAP ανησυχεί ΜΟΝΟ μην τον καθαρίσουν τα αφέντικά του ΚΑΙ ΟΧΙ μηπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα συνεχίζει να κάνει τα όσα κάνει!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε ποσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9:39...

Να μην αρχίσει καρι εντελος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ή εντελος ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.. ΔΕΙΤΑΙ ΚΕ ΘΑΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

http://www.freeimagehosting.net/uploads/fc494fe513.jpg

μαζεστίξ είπε...

Φίλε 9:52, δεν υπάρχει οργανωμένο κίνημα "Αγανακτισμένων".
Έτσι αποκαλούν τα χουντοκάναλα εμάς, τους καθημερινούς διαδηλωτές είτε για να μας γελοιοποιήσόυν μέσω αυτού του όρου είτε για να μας κατηγοριοποιήσουν-κομματικοποιήσουν στα μάτια του μεσου πολίτη-τηλεθατή...
Και την Κανέλλη την άφησαν να περάσει, διότι είναι συμπαθής, δημοφιλής και αποδεκτή για τον κόσμο.
Δεν υπάρχουν "Αγανακτισμένοι" για να απευθυνθείς για όλα αυτά που ζητάς.
Μάλλον εννοείς τους ανθρώπους της συνέλευσης του Συντάγματος.
Αλλά μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι της Συνέλευσης του Συντάγματος είμαστε εσύ κι εγώ!
Αυτοί που έχουν αναλάβει τη γραμματειακή υποστήριξη της συνέλευσης (τους οποίους μάλλον τελικά εννοείς) κάνουν αφιλοκερδώς όλη αυτήν την κουραστική "βρωμοδουλειά" που δεν προσφερθήκαμε εγώ κι εσύ να κάνουμε, για οποιονδήποτε λόγο.
Και επίσης δεν κατεβαίνουν όλοι οι διαδηλωτές στη Συνέλευση ούτε επιχαίρει αυτή ότι εκπροσωπεί τους παντες.
Εκπροσωπεί όσους παρευίσκονται σε αυτήν κάθε φορά.
Και όσοι ευθύνη έχουν αυτοί που κατηγορείς, άλλη τόση έχουμε κι εγώ κι εσύ για την καλή λειτουργία της διαδήλωσης.

Ανώνυμος είπε...

μαζεστίξ συμφωνώ απόλυτα! και αντι να γκρινιάζουμε και να "μηδενίζουμε" όποια προσπάθεια γίενται για ν' αλλάξει λίγο αυτός ο τόπος καλό θα ήταν να συμμετέχουμε στη διαμόρφωσή της! το κίνημα του Συντάγματος δεν (θα έπρεπε να) λειτουργεί με ανάθεση σε λίγους!!!