Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

«Στην Ελλάδα με είχαν ξοφλημένο. Στο Παρίσι θεραπεύτηκα»


«Στην Ελλάδα με είχαν ξοφλημένο. Στο Παρίσι θεραπεύτηκα»Για την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του αλλά και για το πόσο... τελειωμένο τον είχαν οι γιατροί στην Ελλάδα μίλησε ο Δημήτρης Μητροπάνος σε
κυπριακή τηλεοπτική συνέντευξη. Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής, άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του και είπε πράγματα που ίσως λίγοι μέχρι σήμερα γνώριζαν.
Μίλησε, για το σύστημα υγείας της Ελλάδας, για ορισμένους γιατρούς που μόνο τα χρήματα σκέφτονται και όχι την υγεία του ασθενή αλλά και για την αδελφή του που του έκανε το ομορφότερο δώρο της ζωής του, το νεφρό της.
Η Κατερίνα Χριστοφίδου του ΑΝΤ1 Κύπρου επισκέφτηκε τον αγαπημένο μας ερμηνευτή μέσα στο σπίτι του, μέσα σε έναν καταπράσινο παράδεισο, ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του κ μίλησε για όλους κ για όλα.
«Είναι δώρο ζωής η δωρεάν του νεφρού που έκανε η αδελφή μου σε μένα όταν αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας.
Όμως με τρομάζει και η εμπορεία οργάνων που την θεωρώ εμετική Είναι τραγικό... Κάποιοι πουλάνε σπίτια για ένα μόσχευμα και στην τελική δεν τους το δίνουν μετά. Τα έζησα και είδα πολλά...», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ενώ όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν ήταν αλήθεια ότι οι γιατροί του είχαν πει πως δεν υπήρχε σωτηρία με την υγεία του, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, δήλωσε: «Ναι μου είχαν πει πως... Δεν ήθελα να κάνω κάθε μέρα αιμοκάθαρση και δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω την γυναίκα και την οικογένεια μου.
Τα παράτησα όλα κι εκείνη την στιγμή βρέθηκε ένα γιατρός ο Γιάννης Γιατράς και μου είπε να πάμε εξωτερικό. Θα δεις μου λέει που θα γίνεις μια χαρά. Όταν πήγαμε στο Παρίσι μου είπαν εκεί πως δεν είχα τόσο σοβαρό πρόβλημα... Γελάγαμε. Πάντα είχα την άποψη ότι έχουμε καλούς γιατρούς στην Ελλάδα όμως σύστημα δεν έχουμε καλό. Αν δεν ήμουν Μητροπάνος θα μου έκαναν στην Ελλάδα την εγχείρηση κι ας ρίσκαραν. Το σύστημα δυστυχώς δεν είναι σωστό στην Ελλάδα... Κοιτούν τα λεφτά παρά την υγεία.» και συνέχισε λέγοντας:
«Παράτησα την ζωή μου όλη. Δεν έτρωγα δεν έπινα. Σήκωσα τα χέρια ψηλά. Είπα όσο πάω... Ο γιατρός αυτός με έκανε να συνέλθω. Τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκα πολύ με την υγεία μου».

Πηγή:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε.
Να δούμε πότε θα θεραπεύσουμε την Ελλάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστούμε για την ανάρτηση. Πολύ σημαντικος ο λογος του Δημήτρη.

Ανώνυμος είπε...

Το συστημα φταιει αλλα αυτο το συστημα το κανουν οι ανθρωποι. Ερωτηση μηπως οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ειναι σωστοι;

Ανώνυμος είπε...

to xrima echi diabrosi ta panta stin patrida ,miden ipefthinotita pros to kathimerino kathikon,mono otan pernoume kanena kipelo katebenoume stous dromous ,an kathe mera prospathoume na ginomaste kaliteri se afto pou kanoume tha gini kai kaliteri i patrida mas.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ,ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ,ΤΡΟΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ...ΜΟΝΟΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ,ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικα στον Κυριο Μητροπανο,εναν σπανιο Καλλιτεχη στης Ελλαδος.Αν και νεος ειμαι μεγαλος θαυμαστης του..Μακαρι να ξεπερασει καθε προβλημα υγειας