Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Βίντεο απο ανεβλαβη και Μακη


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε γράψτη όλη την εκπομπή και ανεβασέ την πωπωπω χαμός έτσι όλη μέχρι τώρα!! Γειά σου Παπά γαμώ τους Μασώνους!!! Ζήτω και το νέο το Παιδί (ελπίζω να μην είναι κομμούνι) τα λέει πολύ καλά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μαλώσανε δεν κατάλαβα?

Ανώνυμος είπε...

Είχε τον λόγο ο Ανευλαβής και δεν τον άφησε να μιλήσει (είναι λίγο ακραίος ο Τρελογιατρός αλλά του τα έψαλε)!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Στο ellinontaiera πιστεύω ότι θα το έχει αύριο στο YouTube πωπωπωπωπω πω φίλε Γουστάρω θα την ξαναδώ!!!!!

tatoo you είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ....ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΕΔΗΚ....ΤΟΥΣ ΕΦΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ...ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΤΟΤΕ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΛΑΝΕ ΡΕΓΓΕΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΝΩΡΙΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΗΘΙΚΗ...Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΗΘΙΚΗ ..ΤΟ ΠΑΛΥΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΙΟ ΤΟ ΕΙΠΕ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμό στον Ανεβλαβή...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ.ΕΙΧΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΣΠΑΘΑΤΟ.ΤΕΤΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΥΓΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ.