Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πλασάρουν Πασοκτζήδες ως “εκπροσώπους των αγανακτισμένων” με την ευγενική χορηγία του ΔΝΤ! Το Σύνταγμα όμως θα παραμείνει Ελληνικό…


Ο διαβόητος νεφελιμομάχος κύριος Χαρδαβέλλας, παρουσίασε στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του δύο περσόνες ως εκπροσώπους του “κινήματος των αγανακτισμένων”. Αυτοί οι τύποι λοιπόν, προσπάθησαν να μας πουν ότι οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα είναι …Πακιστανοί, ο αγώνας είναι Πανευρωπαϊκός και άλλες προβοκατόρικες αρλούμπες.
Το Hellas Orthodoxy αποκάλυψε ότι αυτοί οι τύποι είναι ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!! Διαβάστε εδώ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ,ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΩΝ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!

Ο παμπόνηρος Πασοκτζής, φρόντισε να κατεβάσει τις επίμαχες αναφορές που αποκάλυψε το blog από το Facebook αλλά και από σελίδα τοπικής εφημερίδας! Τι κρίμα όμως που τις κράτησε το άτιμο το google… (δείτε τις φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου).....

Η υπόθεση όμως δεν είναι μία απλή πασοκική προβοκάτσια αλλά κάτι βαθύτερο… Οι περσόνες αυτές πρωτοεμφανίστηκαν ως “διοργανωτές” σε κάποια περίεργα σάιτς όπως ΑΥΤΟ. Εάν κοιτάξουμε λίγο το σάιτ, θα δούμε ότι ανήκει σε μία περίεργη “οικογένεια” ιστοσελίδων όπου υπάγονται τα σάιτς του Χαρδαβέλλα. Για του λόγου το αληθές (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί):

Όπως βλέπετε, όλος ο καλός ο κόσμος του κυρ Κώστα είναι εκεί. Τα δε στοιχεία που δίνονται (αριστερά στην φωτό) θυμίζουν “κέλυφος” που αλλάζει μόνο το email. Κάντε μία περιήγηση στα σάιτς που παρατίθενται και θα το διαπιστώσετε.

Δεν αντέξαμε όμως στον πειρασμό και επισκεφθήκαμε το κεντρικό banner που διατυμπανίζει “μεγάλη έρευνα στην διαφημιστική αγορά”. Διαβάσαμε λοιπόν την “αποκαλυπτική έρευνα που στην ουσία ήταν μία σειρά από ερωτήματα σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ διαφημιστικές εταιρείες και αφορούσαν τις …επιστροφές! Ω τι μέγα σκάνδαλο! Δηλαδή οι τύποι που έκαναν την έρευνα δεν άκουσαν τίποτα για μαύρο χρήμα σε πολιτικούς, για την εισβολή του ΔΝΤ στα ΜΜΕ, για τις βουβουζέλες του μνημονίου με το αζημίωτο και μας μιλούν για τις επιστροφές!!

Κοιτάζοντας όμως προσεκτικά ΠΟΙΕΣ διαφημιστικές αναφέρει, μας έκανε εντύπωση η ηχηρή απουσία ΜΙΑΣ συγκεκριμένης. Ναι φίλοι, λείπει μία “διαφημιστική”, ξέρετε σαν αυτές με τον μανδύα των δημοσίων σχέσεων που μάλιστα είναι θυγατρικη της εταιρείας που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ συνεργάζεται με το ΔΝΤ και την προώθηση του!! Όπως βεβαίως και με το Image του!!

Αυτή η εταιρεία μάλιστα, έκανε πρόσφατα δυναμική είσοδο στο διαδίκτυο και τα New Media. Τυχαίο;

Τυχαίο κύριε Χαρδαβέλλα; Έχετε ΜΑΥΡΑ μεσάνυχτα ή είστε απλώς μεροκαματιάρης και κάνετε την δουλειά σας;

Ελπίζουμε να μας απαντήσετε.

Συνεχίζεται…

ΥΓ. Το Σύνταγμα θα παραμείνει Ελληνικό, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες σας. Εχθρός μας οι τσάτσοι του μνημονίου και το ΔΝΤ.

Δείτε τις σελίδες που προσπάθησαν να εξαφανίσουν:





πηγη

3 σχόλια:

manos2626 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
manos2626 είπε...

Συνταγμα της Ελλαδος
Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη)

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Με το μνημονιο εχει καταλυθει το συνταγμα της πατριδας μας οποτε πλεον εμεις ειμαστε υπευθυνοι για την τηρηση του

jz είπε...

Η κυρία με το όμορφο σατανικό πρόσωπο που γοητεύει πράγματι μου προξένησε ενδιαφέρον. Πρόκειται για ύπουλο άτομο και καλά είναι να απομονωθεί.