Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ετοιμαστείτε!!! Μήνυμα από Αχιλλέα!!


Κάναμε το κατά δύναμη  για να ενημερώσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσαμε για το ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα και ο πραγματικός εχθρός. Όσο συνεχίζετε να "πολεμάτε" με τα όπλα που νομίζετε ότι έχετε τόσο πιο πολύ τους φέρνετε στην "αυλή" μας .

Μην ασχολείστε άλλο με το σύστημα , μην ασχολείστε άλλο με αλλαγές κυβερνήσεων , με αλλαγές και νομικά πλαίσια που νομίζετε ότι θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο σε όλους μας! Όλα αυτά τους ανήκουν και δεν πρόκειται ποτέ να έρθει μια καλύτερη μέρα στην ανθρωπότητα όσο αυτοί θα ελέγχουν τους νόμους , τις διασυνδέσεις , τα όπλα κοκ.

Αν πραγματικά θέλετε να σώσετε την πατρίδα σας, την οικογένεια σας, τους φίλους και αν πραγματικά αγαπάτε την ελευθεριά και είστε έτοιμοι να δώσετε μάχη για αυτήν ,ξεκινήστε τώρα να οργανώνετε αυτό που γίνετε φανερά στις πλατείες στις γειτονίες σας!!

Δεν γίνετε να ζητάτε ελευθερία και αλλαγή και από την άλλη να ζητάτε νέα "αφεντικά" να σας οδηγήσουν ,να έχουν τα ηνία σας . Γιατί απλά αυτό το σύστημα ελέγχετε απόλυτα σε όλα τα επίπεδα,κανείς όσο και καλή θέληση και αν έχει δεν μπορεί πλέον σε αυτό το "άρμα" να οδηγήσει με ξεκάθαρη θέληση !!

Εσείς είστε ο αρχηγός , ο καθένας χωριστά πρέπει να δημιουργήσει την άμυνα και επιβίωση της γειτονιάς του. Ο στόχος των σκυλιών είναι να μας οδηγήσουν η σε μια παγκόσμια κυβέρνηση σκλαβιάς η να μας γυρίσουν πίσω 100 χρόνια για να συνεχίζουν να μας ρουφάνε το χρόνο μας!!

Σε αυτό τον πόλεμο αν θέλουμε να νικήσουμε πρέπει μόνοι μας να γυρίσουμε το χρόνο πίσω!! Ο πολιτισμός αυτού του είδους είναι ο εχθρός μας, ένας πολιτισμός που πιστεύει απλά στην επικράτηση του πιο δυνατού, ενός δυνατού όχι με αξίες άλλα με οποιοδήποτε δόλιο τρόπο! Σήμερα αυτός ο πολιτισμός δεν υποστηρίζει και εκτιμά  την Διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα , ένα αποτέλεσμα που ακομα και αν δολοφονεί όλοι το επικροτούν φτάνει να συμβαίνει! Όσο συνεχίζετε να είστε μέρος αυτού του δόγματος συνεχίζετε να είστε και εξιλαστήρια θύματα!

Καλές οι πλατείες , δείξαμε ότι ο Ελληνας είναι ακομα εδώ άλλα τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε στην πραγματική μάχη!! Και η μάχη ξεκινά πρώτα από το να μπορείς να υπερασπίσεις το δυναμικό σου υλικό , τις ψυχές, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν και αύριο μαζί σου στον αγώνα!

Οργανώστε την γειτονιά σας σε θέματα ανταλλαγής και βοήθειας στους αδυνάτους. Κατορθώστε να ζείτε με όσο λιγότερα μπορείτε και σταματήστε να δίνετε πίσω στο σύστημα το λάδι του!! Εκπαιδεύστε τους νεότερους σε μια νέα μορφή συνύπαρξης μέσα από την αγάπη , την ομόνοια,την συντροφικότητα,την αγάπη προς την πατρίδα και το ΜΙΣΟΣ σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν τον πλανήτη ένα μεγάλο κοτέτσι σκλάβων!!

Είσαστε όλοι αυτοί την στιγμή μέσα στην ζάλη που σας έχουν δημιουργήσει οι εχθροί μας. Είμαι σίγουρος ότι κανείς από εσάς δεν έχει φροντίσει ώστε αν την δευτέρα που έρχεται γίνει πτώχευση της Ελλάδος να έχετε αποθήκευσή τα αναγκαία προς τροφή,προς φάρμακα κοκ... Πόσα τρόφιμα έχετε στο ψυγείο σας αυτή τη στιγμή?..Πόσοι γείτονες σας ανήκουν στην αδύνατη τάξη?...πόσοι είναι ηλικιωμένοι? άνεργοι?..άρρωστοι?...

Αφήστε τα μεγάλα βήματα χωρίς κανένα σχέδιο και ξεκινήστε τώρα να οργανώσετε 100 άτομα από την γειτονιάς σας έτσι ώστε ότι και να γίνει αύριο να είναι όλοι ασφαλής !! Να έχουν να φάνε και να έχουν τα φάρμακα τους!! Αυτό είναι η αρχή της επανάστασης ...σώστε την γειτονιά και τις ανάγκες τις ώστε να είστε οι τελευταίοι που θα πούνε ναι στις προτάσεις "σωτηρίας" των σκυλιών!!

Όταν και αν χρειαστει το "Σχέδιο Αχιλλέας" θα ενημερώσει για τα επόμενα βήματα ....τα παραπάνω είναι τα πρώτα βήματα...οργάνωση στη γειτονιά μας ! Ανταλλαγή σε όλα τα είδη ώστε να μειώσουμε το λάδι προς το σύστημα! Υπεράσπιση των αδυνάτων συνανθρώπων μας! Αγάπη , ένωση...κατανόηση στο ποιος είναι ο εχθρός και τι θέλει ... και μετά επίθεση !!!!!
Πηγη